• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taciz ve sevgilinin umursamazlığı !

İnanmyrm ya böyle bi durumda yaptğna hayr yani turk erkeklerinn icinde vardr bir nbzede olsa koruyup kollama bu ne rahatlk .s cok uzuldum . Cok ters geliyo bu seyler. Erkek arkdsm bnim geceleri malum seylerden koktgmu bilir beni uyutana kadar uyumaz telefonda.s kii boyle bi mesele bilmiyrm tatlm ayril dicem demesi kolay elbette ama hm suclu hem gclu bide bela okumus ne terbyeszlktr bu.

Hala erkeğim diye mi dolaşıyor ortalıkta? Kendinize erkek bir sevgili bulun.

bana böyle lanlı manlı konuşacak haaa :41: :41: :41:

kadınlar neden kaybeder biliyormusunuz? her seviyorum diyeni Adam sandıkları için!!

Mumlamı arıyosunuz boyle şr....sizleri a mlamıyorumki ,yahu evli değilsin bir mecburıyetın yok ,neden kaylanıyorsunuz boyle insanlara
Bugenç kızlar saf mı yahu ...bırak ne hali varsa gorsun ..

Sevgilin g.vatmış kardeş.Böyle bbir davranış sergileyene ancak g.vat denir.Ayrıl.

Ouuuww bu yorum çoookk sert! Açıksözlülüğün dibisin :1: Yalan Dünya repliği yaptım biraz ama cidden okuyunca içimden bunu söylemek geldi :)

Neyse asıl konuma geleyim, öncelikle konu sahibi arkadasım cok coookk gecmis olsun. Yeri geliyo biz çalışan bayanlar vardiyamızı o saatlerde tamamlıyoruz ve evimize dönerken bile bu tarz aşağılık hareketlere maruz kalabiliyoruz. Allah sna yardımcı olan o abiden razı olsun ki, o anlık snn şansın o adamın ataklığıymış. Çok çok geçmiş olsun.

Bence de sevgilin o tlfu açmalıydı, babasının yanından 20 saniyeliğine kalkıp yan odaya geçmek çokta zor olmasa gerek... Ama hadi açamadı diyelim -tartışmada sana 'Allah belanı versin LAN!!!' ...vs. tarzı kötü üsluplu konuşmaları bile senin ona verdiğin sevgililik sıfatına layık olmadığının en büyük kanıtı.

Sen sen ol kalbini inciten, sana kendini değersiz hissettiren kimseyi hayatında barındırma. Herşey gönlünce olur umarım...

hiç başıma geleceğine inanmazdım.Geçen akşam arkadaşlarımla dışardaydım onlar bara gitmeye kadar verdi ben de girmiyorum öyle ortamlara diye ayrıldım yanlarından dönüyordum.saat 9 gibiydi normalde o saatte dışarda yalnız olmam ama şans denk geldi işte...Yürürken bi adamın beni sürekli arkamdan geldiğini fark ettim ,durağa giden yol da barlar sokağından geçiyo içkili falandır diye iyice korktum,ben hızlanıyorum o hızlanıyo ben yavaşlıoum o yavaşlıyo daha önce hiç böyle bi şey yaşamadığım için ciddi ciddi korktum:( sonra yavaşladım adam öne geçsin de yürüsün gitsin diye...adam yanıma gelip koluma dokunup konuşmaya çalışmaz mı :53: şok oldum adam saçma sapık şeyler söyledi ben de bağırdım adama defol falan diyr sağolsun orda bi adam vardı yanıma geldi abisi iyi misin falan diğer salak adam da uzaklaştı o sırada.şimdi olay şu ben adamın beni takip ettiğini fark edince sevgilimi çaldırdım hani ne bilim bi akıl versin bi şey desin cesaret versin diye çünkü böyle anlarda aklım durur benm.Sevgilim açmadı şimdi konuşamayız dedi.oysa aciil bi şey için aradım ve eğer keyfi arayacaksam önce ona mesaj atarım 'biraz konuşalım mı' 'sesini duyayım mı biraz ' falan diye,çok acil bi şey olmasa asla direk aramam.meşgule atıp bna mesaj attı babamın yanındayım ne oldu diye ben de tek kaldım yazabildim korkudan sadece.ya normal bi erkek sevgilisi gece dışardayken onu acil bi şekilde arasa sonra da tek kaldım yazsa merak edip aramaz mı? aramadı işte merak bile etmedi az sonra ararım dedi.sonra da o adam yanıma geldi zaten olan oldu.yarım saat sonra aradı ben sana acil bi şey var diye arıyorum sen babanın yanından kalkıp nasıl aramazsın dedim hiç mi umurunda değil bana ne oldupu dedim kaldı ki sevgilim olarak bi problem olmasa bile gece dışardayım diye aklının bende olması gerekir dedim e yazsaydın bana böyle byle diyo ya ben yola mı bakayım adamdan mı kurtulayım sana msaj mı yazayım ya istersen dilekçe yazayım falan dedim çok sinirlendim çok korktum hiç bi erkek senin yaptığını yapmaz bu mu sevgiline sahip çıkmak dedim dedim de dedim tartıştık bana allah belanı versin lan falan dedi ağır şeyler söyledi oysa konuşmalarını düzeltsin diye ona son bi şans vermiştim nu da böyle harcadı.olmuyo böyle bak yeter dedim uzatmayalım yürümüyo bitsin dedim bi kaç kez bana bağırdı tamam bitsin tamam yürü şimdi dedi.kapattım mesaj falan attı cevap vermedim aradı bi kaç kez açtım her şey için özür dilerim dedi ama yok yani insanın içi bi kez kıe-rıldı mı düzelmiyo ben şimdi napıcam :(
öncelikle geçmiş olsun.
günümüZde bu sapıklardan çok var.ucuz atlatmissin.

sevgiline gelirsek.
eski kirginliklarin kızgınlıkların olabilir.

ama sevgilin nereden bilsin başın belada.
hani mesaj atmissin tek kaldım diye...

çocuk ta "arkadaşlarımdan ayrıldım.yalnızım" diyorsun sanmıştır.

tamam tabiki geri arayabilirdi.ama böyle işler tersliktir.
en ihtiyacın olduğu anda ulasamazsin.

bence sevgilin bilinçli yapmadı.
sana beddua etmesinin sebebi;sürekli tartışıyorsaniz.
canının acisindan soylemistir.

tabiki hakli sayılmaz.ama bence ayrılık sebebi olacak birşey değil.ikiniZde buyutmussunuz

Son düzenleme:
geçmiş olsun, ucuz atlatmıssın. sevgilin olacak adama gelince, onunla daha fazla zamanını harcama, yol ver gitsin.

hiç başıma geleceğine inanmazdım.Geçen akşam arkadaşlarımla dışardaydım onlar bara gitmeye kadar verdi ben de girmiyorum öyle ortamlara diye ayrıldım yanlarından dönüyordum.saat 9 gibiydi normalde o saatte dışarda yalnız olmam ama şans denk geldi işte...Yürürken bi adamın beni sürekli arkamdan geldiğini fark ettim ,durağa giden yol da barlar sokağından geçiyo içkili falandır diye iyice korktum,ben hızlanıyorum o hızlanıyo ben yavaşlıoum o yavaşlıyo daha önce hiç böyle bi şey yaşamadığım için ciddi ciddi korktum:( sonra yavaşladım adam öne geçsin de yürüsün gitsin diye...adam yanıma gelip koluma dokunup konuşmaya çalışmaz mı :53: şok oldum adam saçma sapık şeyler söyledi ben de bağırdım adama defol falan diyr sağolsun orda bi adam vardı yanıma geldi abisi iyi misin falan diğer salak adam da uzaklaştı o sırada.şimdi olay şu ben adamın beni takip ettiğini fark edince sevgilimi çaldırdım hani ne bilim bi akıl versin bi şey desin cesaret versin diye çünkü böyle anlarda aklım durur benm.Sevgilim açmadı şimdi konuşamayız dedi.oysa aciil bi şey için aradım ve eğer keyfi arayacaksam önce ona mesaj atarım 'biraz konuşalım mı' 'sesini duyayım mı biraz ' falan diye,çok acil bi şey olmasa asla direk aramam.meşgule atıp bna mesaj attı babamın yanındayım ne oldu diye ben de tek kaldım yazabildim korkudan sadece.ya normal bi erkek sevgilisi gece dışardayken onu acil bi şekilde arasa sonra da tek kaldım yazsa merak edip aramaz mı? aramadı işte merak bile etmedi az sonra ararım dedi.sonra da o adam yanıma geldi zaten olan oldu.yarım saat sonra aradı ben sana acil bi şey var diye arıyorum sen babanın yanından kalkıp nasıl aramazsın dedim hiç mi umurunda değil bana ne oldupu dedim kaldı ki sevgilim olarak bi problem olmasa bile gece dışardayım diye aklının bende olması gerekir dedim e yazsaydın bana böyle byle diyo ya ben yola mı bakayım adamdan mı kurtulayım sana msaj mı yazayım ya istersen dilekçe yazayım falan dedim çok sinirlendim çok korktum hiç bi erkek senin yaptığını yapmaz bu mu sevgiline sahip çıkmak dedim dedim de dedim tartıştık bana allah belanı versin lan falan dedi ağır şeyler söyledi oysa konuşmalarını düzeltsin diye ona son bi şans vermiştim nu da böyle harcadı.olmuyo böyle bak yeter dedim uzatmayalım yürümüyo bitsin dedim bi kaç kez bana bağırdı tamam bitsin tamam yürü şimdi dedi.kapattım mesaj falan attı cevap vermedim aradı bi kaç kez açtım her şey için özür dilerim dedi ama yok yani insanın içi bi kez kıe-rıldı mı düzelmiyo ben şimdi napıcam :(

biber gazıyla dolaş bundan sonra :34: sevgilini de değiştir

Telefonuna cevap vermemesinde değil bence öncesinde puan kaybetti.Yahu barlar sokağında sevgilisini yalnız bırakıp eğlenmeye giden adamdan ne hayır gelir?

Güvenemediğin adamı yanında erkek diye gezdirmenin anlamı yok
Bas tekmeyi gitsin :6:

hadi diyelim, babasının yanında arayamadı, aklına kötü birşey de gelmedi, akıl edemedi. senin mesajından da bişi anlamadı, anlamsız geldi, üzerine gitmedi. İnan son satırları okumasam, sana yorumum bu olacaktı.
Bekliyorum ki olayı öğrenince senden özür dilesin, pişman olsun, nasıl yaptım böle bir aptallık desin. Son satırlar beni bitirdi resmen, bırakmakla iyi etmişsin, sakın dönme...
Bize bırakmayıp anında kesip atabildiğin için tebrik ediyorum seni:46:

Ben burada bir tuhaflik göremedim nedense... Gerçekten çok sasirdim.

Yani isi olabilir acmayabilir o an annesi babasiyla ilgileniyor olabilir ve daha sonra konusurz diye meşgule atmis olabilir.? Ne var ki bunda? Herkes sevgilisi kendini aradiginda pat diye aciyor mu?

Siz o durumda tek kaldim gibi bir mesaj yazmak yerine zor durumdayim ya da tek kaldim dan daha kisa.olan acil ara gibi bir mesaj da atabilirdiniz.. Dilekçe yazmaniza gerek yok ki ...

Evde oturan adam tek kaldim mesajina ne gibi bir aciliyet yardim cagrisi olarak görebilir anlayabilir ki?

Hem sevgiliniz ister mi basiniza böyle bir şey gelsin? Anlamadim ki ben tuhaf..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de böyle yazacaktım da yorumları görünce şaşırdım:9:

Ben de sevgilim memlekete evine gittiğinde "müsait misin 10 dakikaya arıycam seni" yazarım, yazarım ki müsait bi'yere gitsin rahatça konuşalım.
Adama tek kaldım demişsin o ne anlayabilir ki bundan, iki dakika sonra konuşuruz demiştir. Ben İstanbul'dayım saat 9da tek kaldım desem bi'şey demez çünkü 9 erken bi'saat:44: Barların olduğu tarafta olacağını biliyo muydu?

Sonrası içinse; olayı kapatıp, mesajından ters bi'şey olduğunu anlamadığını vs açıklayıp ne olup bittiğini sorup, korktuğun için alttan alması lazımdı.

Tek kaldım yazana kadar "acil ara beni" yazsaydın şuan tartışmıyodunuz bile. Bana "tek kaldım" diye mesaj gelse "tek, canı sıkılmış, havadan sudan muhabbet edecek sonra dönerim şimdi zaten müsait değilim" derdim:44:.

Valla bende erkek arkadaşım babasıyla konuşurken falan aramam çok önemli bir şey olması lazım aramam için yada senin yaptığın gibi mesaj atarım. Bence erkek arkadaşına tek kaldım diye bir mesaj attığında olayı anlayamamıştır ki bu çok normal. Ama sonrasında ilgilenmemesi çok yanlış. Şu anda özür diliyor mu bilmiyorum. Ama hatasını fark ettiyse ayrılıcak bir durjm değil bu bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normalde olsa evet telefonu açamayabilir herangi bir işle meşguldür ama hava kararmış ve dışardaysan bence daha dikkatli olmalıydı hadi yine önemli bi işi olduğunu düşünelim o esnada, en azından alttan alıp noldu ne bitti sorması seni sakinleştirmesi gerekirdi gibi geliyo bana ki 3 yıllık ilişkiymiş her zaman mj böyle rahattır yoksa ilk defa mı böyle rahat davrandı bu da önemli.

sorun ettigim sey, "tek kaldım" yazdıgımda can sıkıntısı diye dusunup aramaması, aciliyeti anlamaması olmazdı.
durumu acıkladıktan "lan lun" diye konusması olurdu ve sizin icin endiselenmek yerine aradım-aramadım diye tartısmaya devam etmesi olurdu.

ayrıca bir dahakine panik anlarında "acil" yazmayı alıskanlık edinin,
ve o sırada gelecek mesajdan degil de acık bir yer varsa ilk etapta oradan yardım bulmaya calısın.

gecmis olsun...

Back