• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taciz ve sevgilinin umursamazlığı !

insanız sonucta canım sevgliyken en büyük hatasını bile görmeyiz ama ayrılınca bütün yaptıkları tek tek gözümüzün önünden şerit gibi gecer nasıl anlamadım nasıl bilememim hiç farkına varamadım gibi birçok söz söyleriz ama bu dediklerimiz sadece bize ve karsımızdaki insana verdiğimiz sevgi ve deger yüzündendir ne kdar ayrılınca degmiycegini anlasaktaaa...
aynen böyle düşünüyorum şu an :(

ya mesaj atıyorum çünkü çalışıyo meşguldur falan diye bence de atılmaz ama isteğine saygı duydum ve böyle yaptım.ayrılmak istediğimi söyledim ama kabul etmiyor mesele onun kabul etmesi değil de benm ne yapacağımı bilmemem

Niyese bence sevgilin evli gibi geldi bana. Yoksa telefonu açipta mesgulum diyebilir.

Ayrica yaptigi sey yok yalnis ve saygisizca. Ben yolda kedi, köpek gördügümde korkarim, hatta sadece havlama duyarsam bile korkuyorum ve esimi ariyorum. Eve gelene kadar benim ile konusurdu korkularim yatissin diye. Yani kalmis birde baska adam benim pesime gelmesi!

Böyle umursamaz birinden derhal ayrilmani tavsiye ederim. Ne kadar korkmussundur tahmin bile edemem, geçmis olsun dilerim sana :(

Niyese bence sevgilin evli gibi geldi bana. Yoksa telefonu açipta mesgulum diyebilir.

Ayrica yaptigi sey yok yalnis ve saygisizca. Ben yolda kedi, köpek gördügümde korkarim, hatta sadece havlama duyarsam bile korkuyorum ve esimi ariyorum. Eve gelene kadar benim ile konusurdu korkularim yatissin diye. Yani kalmis birde baska adam benim pesime gelmesi!

Böyle umursamaz birinden derhal ayrilmani tavsiye ederim. Ne kadar korkmussundur tahmin bile edemem, geçmis olsun dilerim sana :(

yok canım n evlisi üç yıldır birlikteyiz adamın kimliğini gördğm yani olur mu öyle şey.ama dediklerinize katılıyorum bi erkek bunu nasıl yedirir kendine

Tamam o an başına kötü bir şey geldiğini, acil bi şey için aradığını anlamamıştır diyeyim. Ama acil olmasa aramazdım dedikten sonra nasıl panik yapmadı ben bunu anlamadım. Normal bir erkek arasaydın mesaj atsaydın diye kurcalayacağına ne oldu iyi misin hemen anlat falan der benim bildiğim. :45:

Tamam o an başına kötü bir şey geldiğini, acil bi şey için aradığını anlamamıştır diyeyim. Ama acil olmasa aramazdım dedikten sonra nasıl panik yapmadı ben bunu anlamadım. Normal bir erkek arasaydın mesaj atsaydın diye kurcalayacağına ne oldu iyi misin hemen anlat falan der benim bildiğim. :45:

di mi?madem o an beynini kullanmadın acil deyince anla önemli deyince anla.ki ben ona sadece admaın biri peşime takıldı dedim ne devamını sordu ne bi şey dedi :(

yok canım n evlisi üç yıldır birlikteyiz adamın kimliğini gördğm yani olur mu öyle şey.ama dediklerinize katılıyorum bi erkek bunu nasıl yedirir kendine

Ne bilim simdiye kadar böyle birsey duymadim. Hani aramadan önce mesaj atmak. Böyle birsey isteyen biri bana sanki birsey sakliyormus gibi geldi. Hani ancak ortami degistirdikten sonra seni ariyorsa bu isin içinde bir is var gibime geldi.

Yani mesela sadece baba orda olsa ne olacakki, baska bir odada sevgilisi ile konusmak kadar dogal birsey ne var? Ama orda kizarkadasi, karisi felan varsa tabi durum degisir. Tabi seni bos yerine kuskulandirmak istemem ama dedigim gibi, daha hiç böyle birsey duymamistim.

Ve evet, sadece erkek olarak degil, sevgili olarak birbirinizi korumak, kollamak lazim. Bide en azindan özür dileyip kendini af ettirmeye çalissa neyse diyecegim daha, hem suçlu hem güçlu kesiliyor karsina.

Ne bilim simdiye kadar böyle birsey duymadim. Hani aramadan önce mesaj atmak. Böyle birsey isteyen biri bana sanki birsey sakliyormus gibi geldi. Hani ancak ortami degistirdikten sonra seni ariyorsa bu isin içinde bir is var gibime geldi.

Yani mesela sadece baba orda olsa ne olacakki, baska bir odada sevgilisi ile konusmak kadar dogal birsey ne var? Ama orda kizarkadasi, karisi felan varsa tabi durum degisir. Tabi seni bos yerine kuskulandirmak istemem ama dedigim gibi, daha hiç böyle birsey duymamistim.

Ve evet, sadece erkek olarak degil, sevgili olarak birbirinizi korumak, kollamak lazim. Bide en azindan özür dileyip kendini af ettirmeye çalissa neyse diyecegim daha, hem suçlu hem güçlu kesiliyor karsina.

kesinlikle sanki haklı gibi tavır yapıyo ben deliriyorum ya hem suçlu hem tepeme çıkıyo

benımde aklıma evlı oldugu geldı neden aramadan once msj atıyosunkı arıycam dıye yada yasadıgın durumu msjla anlatacakmıssın cok ılgınc geldı kımlıgı gormeyle bellı olmuyo evlımı degılmı dıkkat et

Bu erkeklerin bu tirsakligi da beni benden aliyor...
Ne olmus baban yanindaysa, sanki mubarek beyaz sarayda gorusme ustunde...
Kalk yan odaya gec ara, hatta ona bile gerek yok, acil oldugunu hissedersen mic mic sevgilim, bocegim demeden ac telefonunu sor, arkadasinla konusmuyor musun?!!
Diger konuya gelincede korkmakta haklisin, bir daha boyle bir sey olursa hemen polisi ara ya da aramis gibi davran, evet su su sokaktayim, su gorunuslu sahis beni takip ediyor diye, duyur ona, emin ol ise yariyor...Fakat sansin varsa gercekten ara, polis bunun icin var...
Sevgilinin hala sormamasi ve uslubu zaten evlere senlik, zate dolmussun, iyice doldurmak istemiyorum seni ama gorunen koy hesabi...
Sonucuna sen karar verirsin ama sana bu sekilde davranmasina musade etme...

ya o neymiş öyle ben her istediğimde ulaşamayacaksam ne anlamı var hadi çalışıyo onu anladık e akşam ne bi de mesajla anlatsaydın. bayan olsa babasından çekinir anlarımda yani bi de senin yaşadığın korku düşünmek bile istemiyorum. Allah yardım etmişin de kurtulmuşun adamdan neler olabileceğini düşünmek bile korkutuyor . Sevgilin de pek genişmiş rahatmş demek ki ölsen niye msj atmadın dicek.

Ben ayrılırdım yerinde olsam.
Sevgilim daha hava kararmamasına rağmen kapının önüne kadar bırakırdı,bırakamazsa eve ulaştığında mesaj at derdi.
Umursayan erkek böyledir,bu kişi sizi umursamıyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayril ve arkana bakma desek ayrilcakmisin.hayir.

Acaba yalan söylediğini falan mı düşünüyor,bu rahatlık fazla

hiç başıma geleceğine inanmazdım.Geçen akşam arkadaşlarımla dışardaydım onlar bara gitmeye kadar verdi ben de girmiyorum öyle ortamlara diye ayrıldım yanlarından dönüyordum.saat 9 gibiydi normalde o saatte dışarda yalnız olmam ama şans denk geldi işte...Yürürken bi adamın beni sürekli arkamdan geldiğini fark ettim ,durağa giden yol da barlar sokağından geçiyo içkili falandır diye iyice korktum,ben hızlanıyorum o hızlanıyo ben yavaşlıoum o yavaşlıyo daha önce hiç böyle bi şey yaşamadığım için ciddi ciddi korktum:( sonra yavaşladım adam öne geçsin de yürüsün gitsin diye...adam yanıma gelip koluma dokunup konuşmaya çalışmaz mı :53: şok oldum adam saçma sapık şeyler söyledi ben de bağırdım adama defol falan diyr sağolsun orda bi adam vardı yanıma geldi abisi iyi misin falan diğer salak adam da uzaklaştı o sırada.şimdi olay şu ben adamın beni takip ettiğini fark edince sevgilimi çaldırdım hani ne bilim bi akıl versin bi şey desin cesaret versin diye çünkü böyle anlarda aklım durur benm.Sevgilim açmadı şimdi konuşamayız dedi.oysa aciil bi şey için aradım ve eğer keyfi arayacaksam önce ona mesaj atarım 'biraz konuşalım mı' 'sesini duyayım mı biraz ' falan diye,çok acil bi şey olmasa asla direk aramam.meşgule atıp bna mesaj attı babamın yanındayım ne oldu diye ben de tek kaldım yazabildim korkudan sadece.ya normal bi erkek sevgilisi gece dışardayken onu acil bi şekilde arasa sonra da tek kaldım yazsa merak edip aramaz mı? aramadı işte merak bile etmedi az sonra ararım dedi.sonra da o adam yanıma geldi zaten olan oldu.yarım saat sonra aradı ben sana acil bi şey var diye arıyorum sen babanın yanından kalkıp nasıl aramazsın dedim hiç mi umurunda değil bana ne oldupu dedim kaldı ki sevgilim olarak bi problem olmasa bile gece dışardayım diye aklının bende olması gerekir dedim e yazsaydın bana böyle byle diyo ya ben yola mı bakayım adamdan mı kurtulayım sana msaj mı yazayım ya istersen dilekçe yazayım falan dedim çok sinirlendim çok korktum hiç bi erkek senin yaptığını yapmaz bu mu sevgiline sahip çıkmak dedim dedim de dedim tartıştık bana allah belanı versin lan falan dedi ağır şeyler söyledi oysa konuşmalarını düzeltsin diye ona son bi şans vermiştim nu da böyle harcadı.olmuyo böyle bak yeter dedim uzatmayalım yürümüyo bitsin dedim bi kaç kez bana bağırdı tamam bitsin tamam yürü şimdi dedi.kapattım mesaj falan attı cevap vermedim aradı bi kaç kez açtım her şey için özür dilerim dedi ama yok yani insanın içi bi kez kıe-rıldı mı düzelmiyo ben şimdi napıcam :(

Ben burada bir tuhaflik göremedim nedense... Gerçekten çok sasirdim.

Yani isi olabilir acmayabilir o an annesi babasiyla ilgileniyor olabilir ve daha sonra konusurz diye meşgule atmis olabilir.? Ne var ki bunda? Herkes sevgilisi kendini aradiginda pat diye aciyor mu?

Siz o durumda tek kaldim gibi bir mesaj yazmak yerine zor durumdayim ya da tek kaldim dan daha kisa.olan acil ara gibi bir mesaj da atabilirdiniz.. Dilekçe yazmaniza gerek yok ki ...

Evde oturan adam tek kaldim mesajina ne gibi bir aciliyet yardim cagrisi olarak görebilir anlayabilir ki?

Hem sevgiliniz ister mi basiniza böyle bir şey gelsin? Anlamadim ki ben tuhaf..

sana bide ağır laflar kullanmış ilerde kim bilir neler der ben olsam hayatımda öylelerine yer vermem.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Biz bayanlar bu iğrenç durumlardan dolayı akşam yürüyüşe giderken bile rahatsız oluyoruz korkuyla gidiyoruz. Konuna gelince müsait olmayabilir o an açamayabilir bu normal bir şey. Evet dışarda olduğun için seni merak etmeliydi ama yani meşgule alması bu kadar abartılmayı hak etmiyor. Belki aklına gelmemiştir o an. Sonra sen de o an sinirle patlayınca olan olmuş ama kesinlikle kızlara katılıyorum. Sana saygısız davranan biri ile ne kadar devam eder orası da senin bileceğin konu tabi ama tepkini koy.

Back