taciz ve sevgilinin umursamazlığı !

aynen böyle düşünüyorum şu an

Niyese bence sevgilin evli gibi geldi bana. Yoksa telefonu açipta mesgulum diyebilir.

Ayrica yaptigi sey yok yalnis ve saygisizca. Ben yolda kedi, köpek gördügümde korkarim, hatta sadece havlama duyarsam bile korkuyorum ve esimi ariyorum. Eve gelene kadar benim ile konusurdu korkularim yatissin diye. Yani kalmis birde baska adam benim pesime gelmesi!

Böyle umursamaz birinden derhal ayrilmani tavsiye ederim. Ne kadar korkmussundur tahmin bile edemem, geçmis olsun dilerim sana

yok canım n evlisi üç yıldır birlikteyiz adamın kimliğini gördğm yani olur mu öyle şey.ama dediklerinize katılıyorum bi erkek bunu nasıl yedirir kendine

Tamam o an başına kötü bir şey geldiğini, acil bi şey için aradığını anlamamıştır diyeyim. Ama acil olmasa aramazdım dedikten sonra nasıl panik yapmadı ben bunu anlamadım. Normal bir erkek arasaydın mesaj atsaydın diye kurcalayacağına ne oldu iyi misin hemen anlat falan der benim bildiğim.

di mi?madem o an beynini kullanmadın acil deyince anla önemli deyince anla.ki ben ona sadece admaın biri peşime takıldı dedim ne devamını sordu ne bi şey dedi

yok canım n evlisi üç yıldır birlikteyiz adamın kimliğini gördğm yani olur mu öyle şey.ama dediklerinize katılıyorum bi erkek bunu nasıl yedirir kendine

Ne bilim simdiye kadar böyle birsey duymadim. Hani aramadan önce mesaj atmak. Böyle birsey isteyen biri bana sanki birsey sakliyormus gibi geldi. Hani ancak ortami degistirdikten sonra seni ariyorsa bu isin içinde bir is var gibime geldi.

Yani mesela sadece baba orda olsa ne olacakki, baska bir odada sevgilisi ile konusmak kadar dogal birsey ne var? Ama orda kizarkadasi, karisi felan varsa tabi durum degisir. Tabi seni bos yerine kuskulandirmak istemem ama dedigim gibi, daha hiç böyle birsey duymamistim.

Ve evet, sadece erkek olarak degil, sevgili olarak birbirinizi korumak, kollamak lazim. Bide en azindan özür dileyip kendini af ettirmeye çalissa neyse diyecegim daha, hem suçlu hem güçlu kesiliyor karsina.

kesinlikle sanki haklı gibi tavır yapıyo ben deliriyorum ya hem suçlu hem tepeme çıkıyo

benımde aklıma evlı oldugu geldı neden aramadan once msj atıyosunkı arıycam dıye yada yasadıgın durumu msjla anlatacakmıssın cok ılgınc geldı kımlıgı gormeyle bellı olmuyo evlımı degılmı dıkkat et

Bu erkeklerin bu tirsakligi da beni benden aliyor...
Ne olmus baban yanindaysa, sanki mubarek beyaz sarayda gorusme ustunde...
Kalk yan odaya gec ara, hatta ona bile gerek yok, acil oldugunu hissedersen mic mic sevgilim, bocegim demeden ac telefonunu sor, arkadasinla konusmuyor musun?!!
Diger konuya gelincede korkmakta haklisin, bir daha boyle bir sey olursa hemen polisi ara ya da aramis gibi davran, evet su su sokaktayim, su gorunuslu sahis beni takip ediyor diye, duyur ona, emin ol ise yariyor...Fakat sansin varsa gercekten ara, polis bunun icin var...
Sevgilinin hala sormamasi ve uslubu zaten evlere senlik, zate dolmussun, iyice doldurmak istemiyorum seni ama gorunen koy hesabi...
Sonucuna sen karar verirsin ama sana bu sekilde davranmasina musade etme...

ya o neymiş öyle ben her istediğimde ulaşamayacaksam ne anlamı var hadi çalışıyo onu anladık e akşam ne bi de mesajla anlatsaydın. bayan olsa babasından çekinir anlarımda yani bi de senin yaşadığın korku düşünmek bile istemiyorum. Allah yardım etmişin de kurtulmuşun adamdan neler olabileceğini düşünmek bile korkutuyor . Sevgilin de pek genişmiş rahatmş demek ki ölsen niye msj atmadın dicek.

Ben ayrılırdım yerinde olsam.
Sevgilim daha hava kararmamasına rağmen kapının önüne kadar bırakırdı,bırakamazsa eve ulaştığında mesaj at derdi.
Umursayan erkek böyledir,bu kişi sizi umursamıyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayril ve arkana bakma desek ayrilcakmisin.hayir.

Acaba yalan söylediğini falan mı düşünüyor,bu rahatlık fazla

Ben burada bir tuhaflik göremedim nedense... Gerçekten çok sasirdim.

Yani isi olabilir acmayabilir o an annesi babasiyla ilgileniyor olabilir ve daha sonra konusurz diye meşgule atmis olabilir.? Ne var ki bunda? Herkes sevgilisi kendini aradiginda pat diye aciyor mu?

Siz o durumda tek kaldim gibi bir mesaj yazmak yerine zor durumdayim ya da tek kaldim dan daha kisa.olan acil ara gibi bir mesaj da atabilirdiniz.. Dilekçe yazmaniza gerek yok ki ...

Evde oturan adam tek kaldim mesajina ne gibi bir aciliyet yardim cagrisi olarak görebilir anlayabilir ki?

Hem sevgiliniz ister mi basiniza böyle bir şey gelsin? Anlamadim ki ben tuhaf..

sana bide ağır laflar kullanmış ilerde kim bilir neler der ben olsam hayatımda öylelerine yer vermem.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Biz bayanlar bu iğrenç durumlardan dolayı akşam yürüyüşe giderken bile rahatsız oluyoruz korkuyla gidiyoruz. Konuna gelince müsait olmayabilir o an açamayabilir bu normal bir şey. Evet dışarda olduğun için seni merak etmeliydi ama yani meşgule alması bu kadar abartılmayı hak etmiyor. Belki aklına gelmemiştir o an. Sonra sen de o an sinirle patlayınca olan olmuş ama kesinlikle kızlara katılıyorum. Sana saygısız davranan biri ile ne kadar devam eder orası da senin bileceğin konu tabi ama tepkini koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…