Taciz ve Arkadaşımın Tepkisi ya da Tepkisizliği

Taciz edilmek saklanması gereken bir sır değildir. Neden gizli kalmasını istediğinizi söylemediğiniz için aklımızdan geçenler çok çirkin oluyor. Varsa bir açıklamanız yapın, hak veriyorsak verelim. Aksi halde çok saçma bu söylediğiniz şey.

Yahu neden dolaşsin??? Dolasmasini istememek kizi suçladigim anlamina grlmez ki? Iyimisiniz gerçekten? Bu ne kafa yapisi bu ne cahilce duşunce. Bu benim ozel hayatim. Hayatimin kotu bir hissesi. Bunu çozmem için belli kurumlar var. Bunu aglayarak başkasina anlatmayi guçluluk, git polise anlat diyeni mi sorguluyorsunuz? Tobe tobe

taciz olmanızdan bencillik kastetmiyorum haklı çıkmak pahasına yazdığımı istediğiniz gibi algılamayın. arkadaşınızdan beklentiniz üzerine bencilliğinizi kastediyorum.
Bir arkadaşım zor durumdaysa yanında olurum.
Arkadaşlık sadece gezip, sohbet, goygoy yapmak değildir.

KudrAlobar Anladın mı ne yazdığını
Evet gayet iyi anladim. C yerine v yazmakla. Ü yerine u yazmakla , ş yerine s yazmakla anlayamiyorsaniz gidib dil dersi alin. Ikincisi benim tuşlarim ingilis. Çunki turk ya azerbaycan dikindeyken tuşlar çok kuculuyor ve yazamiyorum. Rahatsiz ediyor ve ben de bu tuşlari kullaniyorum. Uçuncusu turk vatandasi degilim. Gramatik anlamda dogru yazmak mecburiyetim yok

taciz olmanızdan bencillik kastetmiyorum haklı çıkmak pahasına yazdığımı istediğiniz gibi algılamayın. arkadaşınızdan beklentiniz üzerine bencilliğinizi kastediyorum.

Çook pardon tacize uğrayan suçlu mu ?
Tacize uğradığını söylemek ayıp mı ?
Uyanamadınız sanırım
Şimdi tüm yorumları okuyup son yaptığın yorumu düzelt biz tacize uğrayanı savundukça sen niye eşe dosta anlatmış dedin.
Şimdi de gelmiş tacize uğrayanın hakkını savunmasını istemiyorsunuz dedin
Ne kullanıyorsan bana da söyle

Saygısızlık boyutuna getirmeyin olayı. İki düşünüp bir yazın. "Cahilce düşünce" yargısı vermek haddiniz değildir.

sen ingilis yaz ben onu da çeviririm

Taciz edilmek utanılacak birşey mi ?

Kazı çeviriyor işte. Çok önemli değil ne anlatmaya çalıştığı. Suçlayarak sıyrılacak aklınca.
Saygisizsiniz. Hem saygisiz hem onyargili. Hem de terbiyesiz. Gidin el aleme yayin. Hem de zirliyarak. Ama kesinlikle polise gidip derdinizi anlatmayin. Anne babanina soylemeyin. Sakin haa. Birden o adami bulup cezasini verirler neyinize gerek adalet. Siz adaleti elde bayrak olarak yaşadiklarinizi hiç bir vasfi olmayan insanlarla paylaşmakda gormuşseniz bu sizin seçiminiz. Ama ben her zaman bana karşi hatalarda bunu kendi gucumle ve adaletle çozmeye calisiyorum. Dusunme gucunuz biraz geniş olsa acaba ne demek ister diye dusunursunuz kucucuk beyninizle.

valla bence sen ne kullanıyorsan bana söyle açık bir şekil de arkadaşına uyguladığı bencillik konusunda haklı çıkmak pahasına yazdığım anlaşılıyor. Kafanızın için de kurduğunuzu değil yazılanı okuyun

Bu sitenin kurallarından biri de doğru Türkçe kullanımı ve imla kurallarına uyulması olarak biliyorum.

Allah aşkına ne kullanıyorsan bize de söyle biz bir saattir ne anlattık sen ne anlatıyorsun ?

Arkadaşlara anlatınca neden polise gidemiyoruz ya da hakkımızı arayamıyoruz hala o kısmı anlamaya çalışıyorum. Yasalarda böyle bir engel mi var?

Bu şekilde hakaret ederek haklı çıkamazsınız, üzgünüm.

Yazık size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…