Taciz ve Arkadaşımın Tepkisi ya da Tepkisizliği

Konu sahibi herkese giydiriyor. Boyle hemsinlerim oldugundan üzülüyorum falan dedi baska arkadaslar icin. Bence bu da bir tur taciz olmali. Konu ac sonra konuna gelenlere hakaret et.
Konu sahibini koruma degil ama kadin bir sey yazmis kalkip dalga gecer gibi degil dalga gecip peki ozaman yazarsaniz size de cevabi boyle verir.He simdi istedigim yorumu yaparim derseniz o da size bunu soyler.Bu bir kisirdongudur boyleee gider.

Demin söylediğimde ciddiydim ironi yapmadım.
Yaşadığınız olay travmadır. Tepkinizde çok da haklısınız.
Sadece benim gördüğüm içinizdekileri yanlış kişilere yanlış şekilde yansıtıyorsunuz.
Bu tip olaylar karşısında birçok kişi aynı duyguları yaşar. Psikolojik desteğin çok hızlı bir şekilde işe yaradığına defalarca şahit oldum.

Herkese anlattım demiyorum. Arkadaşım dediğim 3 insana. 1i psikolog, 1i avukat, diğeri de olay sonrasında yanıma gelen kişi.

Sizden de bu tarz bir yorum almak üzdü. Yorumlarını mantıklı bulduğum biriydiniz. Tarafınızdan haksızca yargılanacagim aklima gelmezdi.

Burdaki drama queen tavrinizi gercek hayatta da surduruyorsaniz, insanlar aslinda tacize ugramadiginizi, bir seyleri abarttiginizi dusunmus olabilir
Siz ciddi misiniz?
Tacize uğradım diyorum tacize. Bırakın da drama queenin alasını olayım.
2 günlük sevgilim aldattı diyerek olanlardan daha çok hak ediyorumdur sanırım.

Arkadaş erkek arkadaşı ile birlikteliğini anlatmamış taciz özel, gizli bir şey değil gerekirse dünyaya duyursun hatta tanıdıksa rezil olmasını sağlasın. Ayıbı siz mi yaptınız ki utanıyorsunuz ?

Bir gün yolda iett ye binmek için yürüyorum bir MAL arabayla yanımdan geçerken durdu''BAĞYAN gideceğiniz yere götüreyim isterseniz'' Diyip pis pis sırttı orada onunla kavga mı ettim plakasını aldım aynı dakika şikayetçi oldum.
Polisle görüşmem biter bitmez önce babamı aradım (karakol tanıdık babamın arkadaşları var memurlardan diye )Baba başıma böyle bir olay geldi karakol seni ararsa haberin olsun dedim sonra eşimi arayıp anlattım ben yolumda yürürken beni taciz ederlerse suçlu ben olmam bunu anlayın artık ya .

Utanmasanız ne yaptın da seni taciz etti diyeceksiniz öffffff bıktık bu zihniyetten

Son düzenleme:
Siz ciddi misiniz?
Tacize uğradım diyorum tacize. Bırakın da drama queenin alasını olayım.
2 günlük sevgilim aldattı diyerek olanlardan daha çok hak ediyorumdur sanırım.
Hayir yanlis anladiniz. Siz bir seyleri dramaya ceviren tavriniz sebebiyle insanlarin size inancini, isin ciddiyetini kavramalarini engellemis olabilir misiniz diyorum

Hayir yanlis anladiniz. Siz bir seyleri dramaya ceviren tavriniz sebebiyle insanlarin size inancini, isin ciddiyetini kavramalarini engellemis olabilir misiniz diyorum
Hayır hanımefendi. Normalde drama queen değilim.
Ama şu konuya da gelip drama queenlik falan yazmak bi bana mı abes geliyor anlamadim.

Ama şu konuya da gelip drama queenlik falan yazmak bi bana mı abes geliyor anlamadim.
Konuyla drama queenligin alakasi yok, travma yuzunden anlayamadiginizi dusunuyorum. Burda en basit yoruma bile tepki verdiginiz icin drama queen diyorum. Yoksa tacize ugrayinca sesinizi cikarin cikarabildiginiz kadar, keske olay yerine polis cagirsaydiniz ya da adama saldirsaydiniz.

Aslinda dusununce bu bana yaptiginiz bile drama queenlik. Soylemek istedigimi israrla farkli taraflara cekip, tacize igradim bunlar hakkim degil mi diye davranmaniz...

Taciz konusunda genelde birleşen, birbirine destek olan kadınlar (gerçek hayatta da böyledir kadınlar kulübünde de, aksine denk gelmedim) neden sizin konunuzda böyle cevaplar yazdılar diye bir düşünseniz nasıl olur insanlara yakıştıramadım, beklemezdim demek yerine. Hepimiz size karşı birleşmiş bir tarikat kurmuş olamayız öyle değil mi?

Okuduğum bazı yorumlara şok oldum. Neden tacize uğradığımız zaman kimseye anlatmayalım ? Yada taciz edilmek neden ÖZEL bi konu olsun ? Taciz edilmek bizim suçumuz mu yani anlamadım ? Zaten herşeye susa susa bişeyler değişmiyor ama neyse.

İnsan kötü bi olay yaşadığı zaman yanındakilerle paylaşıp,o kötü psikolojiden biraz olsun uzaklaşmak ister anlayabiliyorum. Ben böyle durumlarda müsait olmama durumuna inanmıyorum açıkçası. En azından 10 dakika ayırıp şöyle şöyle bi durum var ben seni mutlaka arayacağım filan denilebilir. Saatlerce hatta günlerce ulaşmaması keyfi bi durumdur muhtemelen. Arkadaşlığı direk bitirmek mantıklı mı yada abartı bi tavır mı tartışılır ancak daha öncede böyle tavırları olduysa bitirebilirsiniz gibi geldi

Tacize karşı tepki veren bir kişilik olsanız bana tamam o zaman :) tarzı yapılan bir yoruma, karşılık verdiğim için hunharca beğenmedim emojisi atmaz; o kişiye tepki verirdiniz bence.

Yanımda birilerini istediğim diye ilgi çekmeye çalışmakla dahi itham ediliyorum.
Ben çelikten bir insan değilim. Desteğe ihtiyaç duyabiliyorum. Bu niye absürt karşılandı anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…