Taciz Olayı

Bu adam kendini horlandada mı zannediyor ne var bunda ne demek annesi kafasını kirsaydi keşke

Son gördüğü şey gözlerim olur.

Bu durumda emniyet müdürlüğü diye bir yer biliyorsanız oraya şikayette bulunulur. Anaokulu çağındaki öğrencilerimi öpüp başımın üstüne koyacağım, zira sorunun cevabını onlar bile biliyor.

Kurs özel olsada milli eğitime bağlı oluyor sikayet edilmeli

Bu adam kendini horlandada mı zannediyor ne var bunda ne demek annesi kafasını kirsaydi keşke
Horlanda değil Hollanda.
Hollanda’da tacizin normal karşılandığını fikrine nasıl kapıldınız?
Daha başka şeyler de söylemek istiyorum da neyse siyasete giremiyorum. Saçmalıyorsunuz.

Ne demek polise sikayetten daha zararli ne yapilabilir?

Bir mesajda "taciz derken dudağından öpmüş" seklinde bir ifadeniz var, siz bu olayda magdurun halasi / teyzesi / yakını oldugunuza emin misiniz?
Belli bir kuruma bağlı değil ya. Polise şikayet ettik diyelim kanıt yok. Çocuk ailesine anlatmış olayı ama adam inkar edebilir. Daha zararlı çıkması için neler yapılabilir

Belli bir kuruma bağlı değil ya. Polise şikayet ettik diyelim kanıt yok. Çocuk ailesine anlatmış olayı ama adam inkar edebilir. Daha zararlı çıkması için neler yapılabilir

Birini tacizden şikayet edebilmek için devlete bağlı bir kurumda çalışması gerektiğini nereden çıkardınız?
Taciz ya hani, yaşanmış olması yetiyor. Adamın emekli sandığına bağlı ya da bağkurlu olması veya ssklı olması önemli değil doğal olarak.

Hollanda gibi ülkelerde çocuklar bile yaş olarak sınıflandırılır ve örnek veriyorum 13 ile 17 yaşındaki birlikte olamaz. Amerika'da örneğin Justin Bieber Selena Gomez'den bir yaş küçüktü ve Selena 18 olunca yetişkin olduğu için kamera önünde el ele bile tutuşmuyorlardı. Pedofili doğu toplumlarında normal görülür düşündüğünüzün aksine. Yani adam hangi ülkede olduğunun fazlasıyla farkında.

Avrupa olduk haberim mi yok?
Avrupa'da ne oluyor sanıyorsunuz? Küçüğün de rızası vardı mı deniyor, o saatte orada işi neymiş mi deniyor? Avrupa da sapık yok mu, var tabii. Yakalanınca neyi var neyi yok kaybedeceğini bilerek kalkışıyorlar bu işlere. Yakalanan pedofili öğretmen de oldu, evini satıp dava masrafları tazminat ödediği gibi yıllarca hapis yatacak.

Mahkemede takım elbise giyene veya beni tahrik etti diyene indirim vermiyorlar. Suçlu kesinlikle ceza alıyor, 2 kız büyüttüm orada. Polisler düzenli olarak okula gelip bilgilendiriyor çocukları. Haklarınız şu bu veya yardıma ihtiyacı olan bize gelsin, kesinlikle bilgileriniz açığa çıkmaz ve korunursunuz diyorlar. Suç ve suçlunun milliyeti yok, her yerdeler. En azından Avrupa'da çocuk tacizcileri okul servis şöförü veya kantinci yapılmıyor.

Konu sahibi, özel kurs mu özel ders mi? Ben mesela ev ortamında isterse parçacık fiziği profesörü olsun kabul etmiyorum. Ya benim evimde olur ya da bakanlıktan izin alınmış yeri yurdu ismi belli yerde olur özel ders. Kızım içeride ders alırken ben de dışarıda oturur beklerim. Benim kızımın dudağından buse almış adam için forumlarda çare aramam fikir sormam. O adamın ağzından burnundan gelir yaptığı pislik. Bişey yapmayın desek yapmayacak mısınız?

E ben ne demişim?

Horlanda değil Hollanda.
Daha başka şeyler de söylemek istiyorum da neyse siyasete giremiyorum. Saçmalıyorsunuz.
Hayır hiçte bile horlanda bi kere tmm mı ???? Orda tacizler meşru, dedeler çocukları öpüyo tmm mı ????

Konuya tavırlarınız ve hikayenin gidişatı sebepli hiç inanmadım üzgünüm konu sahibi. Ne amaçla açtığınızıda anlayamadım. Sapık bir dede misiniz yoksa canınız sıkıldıda ortalığı mı karıştırayım dediniz
Konu gerçek olsaydı adı sanı çok bilinmiş ressam amcamızın kim olduğunu çıtlatacak ipuçları verirdiniz. Kursun neresi olduğunu çıtlatacak ipuçlarıda.
Yoksa siz konuda bahsi geçen ressam amca mısınız ?

Annesi sadece konusmus mu??? Polisle kapisina dayanmamis mi? Ortaligi ayaga kaldirirdim. Ne demek dudagindan opmus???

Ne kursu bu Allah askina? Kayitsiz kuyutsuz merdiven alti, ne isler donuyor Allah bilir. Aile bu yuzden sikayet etmiyor degil mi? Allah o adamin da kizlarinin arkasinda duramayip tacizlerine goz yuman ailelerin de bin turlu belasini versin.

Adalete güven az çok ortada ne kadar kötü.
Konuya cidden inansam uzun uzun yazardım ama kimse kusura bakmasın,hiç akla mantığa sığmıyor.

Normal bir aile emniyete koşar gider orası ayrı ama sakin sakin sormak yerine muhtemelen adamı hastanelik eder,suçlu durumuna düşerim diye kafayı yormaz dahi o adamı dümdüz eder orda.

Hiç inanmadım gerçekse eğer yazık o çocuğa,arkasında mantıklı ayakta duracak ailesi dahi yok. Doğruysa da susmak hem kendi çocuğunuzun hem diğer çocukların hakkına girmek,aynı sapık zihniyete çanak tutmaktan başka birşey değil.

Horlanda değil Hollanda.
Klavye bazen ters çeviri yapabiliyo yalniş yazada bilirim herseyi tersten anlamaya dünden hazırsınız öptüm ne var bunda dediği için öyle bir cümle kurdum tacizi normslestirdigimi dille getirmedim sacmalayip tacizi normalleştirdin yazmasaydınız keşke dudak dudağa öpüsme el sıkışma kavramı gibi ne yazzıki bundan yola çıkarak söyledim hallonda 18 yaş ilişki yaşi ama Avrupa’da ne yazıkki 12 ila 13 yaşındaki çocuklar kendi istekleriyle cinseliği yasıya biliyor bu da bir utanç ama kişisel karar Türkiye örf ve adet lerinde bu kavram yok çok şükür cahil arkadaşım

şikayet edilir pedofili olan kişi, pedagog eşliğinde çocuğun şikayeti dinlenir gerekirse diğer taciz mağduru varsa araştırılabilir kursta muayene yapılır hakimin vereceği yaptırıma göre değişir

Hanımefendi, kendi isteğinle cinsellik yaşamak farklı bi şeydir.
Tacize uğramak farklı bi şeydir. Ki Hollanda bunun cezasını gayet iyi verir.
Türkiye örf adetlerine de TR’de neler neler döndüğüne de gayet hakimim. Hollanda’dakine de aynı zamanda, kendini TR’de güvende hissetmeyip buraya taşınmış biri olarak.
Tersten anlamamışım gayet doğru anlamışım bu arada daha bu ikisinin arasındaki farkı bilmiyorsunuz. Ama bana cahil diyorsunuz.
Size şu mesajı yazmam bile hata aslında, tavrınızdan, düşünce şeklinizden, türkçeyi kullanamayıp, düşüncelerinizi toparlayamayıp düzgünce karşı tarafa iletemeyişinizden kimin cahil olduğu belli.
Ayrıca tacizi normalleştirdiniz de demedim.
Sanki Hollanda’da taciz normal bir şeymiş gibi söylediniz dedim.
Sizinle iletişim kuranlara yazık.

Son düzenleme:
Bende cok farklı birsey yazmadım suan yazdığınızdan alman klavyesıyle yazıyorum Türkçem Almanya’da doğup büyümeme rağmen gayet iyi çok şükür sizinle muhatap olmak istemiyorum bilin istedim

Bende cok farklı birsey yazmadım suan yazdığınızdan alman klavyesıyle yazıyorum Türkçem Almanya’da doğup büyümeme rağmen gayet iyi çok şükür sizinle muhatap olmak istemiyorum bilin istedim
Tövbe haşa benim sizin dediklerinize yakın şeyler savunmanın düşünmemin imkanı yok, şu lafınız cahil demenizden daha büyük hakaret.
Benim sizinle ne burda ne de gerçek hayatta muhatap olmam mümkün değil zaten içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…