Klavye bazen ters çeviri yapabiliyo yalniş yazada bilirim herseyi tersten anlamaya dünden hazırsınız öptüm ne var bunda dediği için öyle bir cümle kurdum tacizi normslestirdigimi dille getirmedim sacmalayip tacizi normalleştirdin yazmasaydınız keşke dudak dudağa öpüsme el sıkışma kavramı gibi ne yazzıki bundan yola çıkarak söyledim hallonda 18 yaş ilişki yaşi ama Avrupa’da ne yazıkki 12 ila 13 yaşındaki çocuklar kendi istekleriyle cinseliği yasıya biliyor bu da bir utanç ama kişisel karar Türkiye örf ve adet lerinde bu kavram yok çok şükür cahil arkadaşım
15 yaşında çocuğun 30 yaşında adamla evlenmesini iki yaşıt çocuğun sevişmesinden normal görüyor. 2.sinde gençler cinselligi keşfediyor, birincisinde ise büyük olan sapık taze et bulmanın sevincini yaşıyor.Hanımefendi, kendi isteğinle cinsellik yaşamak farklı bi şeydir.
Tacize uğramak farklı bi şeydir. Ki Hollanda bunun cezasını gayet iyi verir.
Türkiye örf adetlerine de TR’de neler neler döndüğüne de gayet hakimim. Hollanda’dakine de aynı zamanda, kendini TR’de güvende hissetmeyip buraya taşınmış biri olarak.
Tersten anlamamışım gayet doğru anlamışım bu arada daha bu ikisinin arasındaki farkı bilmiyorsunuz. Ama bana cahil diyorsunuz.
Size şu mesajı yazmam bile hata aslında, tavrınızdan, düşünce şeklinizden, türkçeyi kullanamayıp, düşüncelerinizi toparlayamayıp düzgünce karşı tarafa iletemeyişinizden kimin cahil olduğu belli.
Ayrıca tacizi normalleştirdiniz de demedim.
Sanki Hollanda’da taciz normal bir şeymiş gibi söylediniz dedim.
Sizinle iletişim kuranlara yazık.
Yazardım ama tutuklanirim yazacağım şeylerle ondan yazmıyorum ben onu tenhada çok zararlı cikarirdim böyle kameralardan gizli bı yerde falan ....neyse bunları aslında topluma vermek lazım şiddete karşıyım ama bu adam ne güzel linç edilirdi varya hayali bile güzelBelli bir kuruma bağlı değil ya. Polise şikayet ettik diyelim kanıt yok. Çocuk ailesine anlatmış olayı ama adam inkar edebilir. Daha zararlı çıkması için neler yapılabilir