- 2 Ekim 2023
- 2.532
- 10.021
Klavye bazen ters çeviri yapabiliyo yalniş yazada bilirim herseyi tersten anlamaya dünden hazırsınız öptüm ne var bunda dediği için öyle bir cümle kurdum tacizi normslestirdigimi dille getirmedim sacmalayip tacizi normalleştirdin yazmasaydınız keşke dudak dudağa öpüsme el sıkışma kavramı gibi ne yazzıki bundan yola çıkarak söyledim hallonda 18 yaş ilişki yaşi ama Avrupa’da ne yazıkki 12 ila 13 yaşındaki çocuklar kendi istekleriyle cinseliği yasıya biliyor bu da bir utanç ama kişisel karar Türkiye örf ve adet lerinde bu kavram yok çok şükür cahil arkadaşım
Siz sapla samanı karıştırıyorsunuz ve bu da diğer hanımların yanlış bilgi almasına sebep oluyor. Pedofili tanımına bakalım:
Pedofili ya da sübyancılık, belirli yaştaki bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları[1][2] cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık.
Pedofilideki sorun, ergenlik öncesi yaştaki bireylerin kendisi ile aynı yaşta olmayan, yani daha da açık ifade ile mental olarak kendisi ile aynı düzeyde olmayan birisi ile cinsel ilşkiye girmesidir.
Dolayısıyla aynı yaş grubundaki iki ergen bireyin cinsel ilişkiye girmesi sizin sandığınızın aksine pedofili değildir. Bireyler birbirinin dengidir ve sorun teşkil etmez.
İki ergenin bu hareketi de bence utanç kaynağı falan değildir. Kendi tabularınızı başkalarına utanç kaynağı olarak servis edip bir de insanlara cahil derken iki kere düşünüp bir kere de aynaya bakın.