Taciz Olayı

Klavye bazen ters çeviri yapabiliyo yalniş yazada bilirim herseyi tersten anlamaya dünden hazırsınız öptüm ne var bunda dediği için öyle bir cümle kurdum tacizi normslestirdigimi dille getirmedim sacmalayip tacizi normalleştirdin yazmasaydınız keşke dudak dudağa öpüsme el sıkışma kavramı gibi ne yazzıki bundan yola çıkarak söyledim hallonda 18 yaş ilişki yaşi ama Avrupa’da ne yazıkki 12 ila 13 yaşındaki çocuklar kendi istekleriyle cinseliği yasıya biliyor bu da bir utanç ama kişisel karar Türkiye örf ve adet lerinde bu kavram yok çok şükür cahil arkadaşım

Siz sapla samanı karıştırıyorsunuz ve bu da diğer hanımların yanlış bilgi almasına sebep oluyor. Pedofili tanımına bakalım:
Pedofili ya da sübyancılık, belirli yaştaki bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları[1][2] cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık.
Pedofilideki sorun, ergenlik öncesi yaştaki bireylerin kendisi ile aynı yaşta olmayan, yani daha da açık ifade ile mental olarak kendisi ile aynı düzeyde olmayan birisi ile cinsel ilşkiye girmesidir.
Dolayısıyla aynı yaş grubundaki iki ergen bireyin cinsel ilişkiye girmesi sizin sandığınızın aksine pedofili değildir. Bireyler birbirinin dengidir ve sorun teşkil etmez.
İki ergenin bu hareketi de bence utanç kaynağı falan değildir. Kendi tabularınızı başkalarına utanç kaynağı olarak servis edip bir de insanlara cahil derken iki kere düşünüp bir kere de aynaya bakın.

Hanımefendi, kendi isteğinle cinsellik yaşamak farklı bi şeydir.
Tacize uğramak farklı bi şeydir. Ki Hollanda bunun cezasını gayet iyi verir.
Türkiye örf adetlerine de TR’de neler neler döndüğüne de gayet hakimim. Hollanda’dakine de aynı zamanda, kendini TR’de güvende hissetmeyip buraya taşınmış biri olarak.
Tersten anlamamışım gayet doğru anlamışım bu arada daha bu ikisinin arasındaki farkı bilmiyorsunuz. Ama bana cahil diyorsunuz.
Size şu mesajı yazmam bile hata aslında, tavrınızdan, düşünce şeklinizden, türkçeyi kullanamayıp, düşüncelerinizi toparlayamayıp düzgünce karşı tarafa iletemeyişinizden kimin cahil olduğu belli.
Ayrıca tacizi normalleştirdiniz de demedim.
Sanki Hollanda’da taciz normal bir şeymiş gibi söylediniz dedim.
Sizinle iletişim kuranlara yazık.
15 yaşında çocuğun 30 yaşında adamla evlenmesini iki yaşıt çocuğun sevişmesinden normal görüyor. 2.sinde gençler cinselligi keşfediyor, birincisinde ise büyük olan sapık taze et bulmanın sevincini yaşıyor.

Hanımlar rica ediyorum bir sakin olun, konu gerçekse taciz yaşanmışsa şikayet edilse de bir şey çıkmaz da demeyin, öyle bir çıkar ki.
Allah göstermesin kimsenin evladı böyle sapıklarla karşılaşmasın ama sessiz kalmak da bu sapıkların ekmeğine yağ sürmektir.

25 yıl kadar önce yaşadığım bir yerde 40 yaşında sapığın teki 11 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmeye kalkıyor, sapığı tanıyorduk sözde çoluk çocuk sahibi aile babasıydı, şahit yoktu delil yoktu tek şahit olayı yaşayan kız çocuğuydu, pislik boş bir arazide tecavüz etmeye çalışırken çocuk çığlık atıyor, o sırada oradan geçen adamlar sesi duyup ne olduğunu anlamaya çalışırken sapık kaçıyor, uzatmayayım kızın ifadesiyle eşkal belirleniyor biraz araştırma sonrası kim olduğu bulunuyor ve tutuklanıyor, yıllarca hapis yattı çıktı keşke ömür boyu yatsaydı hiç çıkamasaydı ama cezasız da kalmadı.

Tacize bir şey çıkmaz diye sessiz kalınmaz, aksine günümüzde sosyal medyanın gücünü de hesaba katarsak sapıkların hak ettikleri cezayı çekmeleri için elimizden geleni yapmamız gerekir.

Şimdi kavgayı bırakın, en azından bu gibi durumlarda ne yapılmalıdır onu yazın ki mağdur edilmiş birileri okuyorsa bilgi edinsin, sesini duyurmak için güç bulsun.

Belli bir kuruma bağlı değil ya. Polise şikayet ettik diyelim kanıt yok. Çocuk ailesine anlatmış olayı ama adam inkar edebilir. Daha zararlı çıkması için neler yapılabilir
Yazardım ama tutuklanirim yazacağım şeylerle ondan yazmıyorum ben onu tenhada çok zararlı cikarirdim böyle kameralardan gizli bı yerde falan ....neyse bunları aslında topluma vermek lazım şiddete karşıyım ama bu adam ne güzel linç edilirdi varya hayali bile güzel

Çocuğun ifadesini alırlar pedagog eşliğinde diye biliyorum beyan esastır gidip çocuk şubede ifade verilir peşini bırakmayın şikayetçi olun sosyal medyada rezil ediyorlar böyle sapıklari akillanip topluma karışmaz safi israf bunlar dünya bunlarsiz ne güzel olurdu pislikler

Polise niye vereyim , ceza alır mı sanmam. Biz cezasını verirdik muhtemelen böyle bir durumda.
Ona öyle bir ders veririz ki el birliğiyle ; bidaha bırak öpmeyi kaş altından bile bakamaz çocuklara...

X