Taciz Olayı

burjuva1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
55
2
Merhabalar... Yeğenimin gittiği kursta hocası bir kızı taciz etmiş. Taciz derken dudağından öpmüş. Bu çocuklar 13,14 yaşlarındalar. Hocası dediğim kişide 60,65 yaşında.Kızın annesi gelip hocayla konuşmuş. Ne var bunda gibisinde olayı basitleştirmeye çalışmış. Kurs özel kurs dolayısıyla bir kuruma bağlı değil.Bu adam olacak zatta bayağı kendi alanında ressam olarak adını duyurmuş biri.. Bu durumda neler yapılabilir ?

***Arkadaşlar linçlemeyip tavsiye bulunanlara burdan çok teşekkür ediyorum. Mağdur aile dava açtı. Biz ve diğer velilerde destek olacağız. Umarım tez zamanda adalet yerini bulur.
Burdan o kişiyi paylaşmam ne kadar doğru bilmiyorum eğer yasaksa Mune silsin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Özel kurslar milli eğitime bağlılar. Nasıl bağlı değil, izinsiz kurs açamazlar olur mu öyle şey.

O pis iğrenç geberecek yaratığın gözlerini oyabilirsiniz, fotoğrafını internette ifşa edip, herkese rezil edebilirsiniz.

Bu suç, ciddi bir suç. Emniyete ve savcılığa gidin lütfen.

Sikayet edip cezalandirilmasi talep edilir kurumu da gevsekliginden ötürü sikayet edin, internette duyurun ki itibarini, meslegini kaybetsin utanmasi varsa rezil edin sokaga cikamasin. Böylelerinin ilk halti olmuyor zamaninda birileri susmussa cikip aciklama cesareti bulur belki yeni sikayetciler cikar.

Dudaktan öpmeyi nasıl normalleştirebilir ya? Basbayağı taciz bu. Ben yeğenimin böyle bir kursa gitmesini istemezdim. Başka kurs mu kalmadı? Yeğeninizi o kurstan alın

Belli bir kuruma bağlı değil ya. Polise şikayet ettik diyelim kanıt yok. Çocuk ailesine anlatmış olayı ama adam inkar edebilir. Daha zararlı çıkması için neler yapılabilir

Kanıt işi öyle yürümüyor. İfade verilmesi yeterli. Suçu işleyen kişi suçu kabul etmese bile, suç varsa, savcılık salak olmadığı için suçluya ceza verir.

Sen kaç yaşındasın? Yetişkin birisi ne olacağını bilir az çok, haberler duyuyoruz o kadar. Bu hikayedeki çocuk musun yoksa suçu işleyen kişinin yakını mı?

Belli bir kuruma bağlı değil ya. Polise şikayet ettik diyelim kanıt yok. Çocuk ailesine anlatmış olayı ama adam inkar edebilir. Daha zararlı çıkması için neler yapılabilir
Siz gençsiniz ve bu konularda bilgili biri değilsiniz sanırım, tacizcinin bir kuruma bağlı olması gerekmiyor, hatta çalışıyor olması da gerekmiyor, kurum çalışanı olunca şikayet edilir özeldeyse şikayet edilemez diye bir şey söz konusu dahi değil, hiç tanımadığınız biri sokakta da taciz etse, taciz tacizdir hele de 13 yaşındaki bir çocuğa yapılan taciz sadece taciz değil pedofilidir de ayrıca.

Kızın ailesi savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacak.

Kesinlike çocuğu o kurstan alip velilerede haber versinler kanıt varsada adama dava açın lutfen bu asla basit bir konu değil aslaaa küçükken taciz edildim malesef kimseye söyleyemeyip cok agir geldi ruhsal olarak bittim hala tranvadir bende bu hic basit birsey degil hic

Sikayet ,sosyal medya ve oteki cocuklarin tanikligi ile dava acilmasi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…