Taciz Eden Üniversite Hocası

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
577
103
Arkadaşlar bu konuda ne yapabilirim diye sizlerden bilgi almak için açtım konuyu. Bu olay vize döneminde yani yaklasık 2-2.5 ay önce oldu. Böyle bir konuyu önce yüzüm ismim görünmeden anlatmam gerekiyor birilerine fikir alısverisi için. 45-50 yaşlardaki doçent bir hoca tarafından tezimin anahattının son günü oldugu için okul dısında bir yerde teslım etmem gerekti. Hava soguktu. Elim cebimde gittim hoca da üşüdün mü kız diye elimi tutmaya kalktı. Fakat bu tutma iki sevgili parmakları iç içe geçirir de el ele tutusur ya tıpkı o sekildeydi. Elimi çekmemle tezin anahattını vermem bir oldu. Evde misafirin var hocam gitmeliyim deyip elim ayağım titreye titreye eve gittim. Bu esnada ara ara gece 1-2 de saçma sapan seylerden bahane sunarak yazma olayları oldu cevap dahi vermedim.

Aradan 1 hafta gecti vizesine aynı gün iki sınavım daha oldugu için calısamamıstım ve düşük almısım zaten tahmın ediyordum. 3-4 aynı tezi aldıgımız arkadaslarla odasına gittik bir düzeltme için. Diğerleri önden çıktı ben de çıkacakken “ senin vizen düşük ama sana ekstradan bir vize yapabilirim lakin ağzını kapalı tutarsan” dedi. Ben de “ benim diğerlerinden ayrımım olsun istemıyorum sağ olun finale sıkı çalısırım” dedim. Sen bilirsin dedi çıktım odadan.

Finallerden önce ne sorar vs diye bizim arkadaslar konusmaya gitti. Ben de vardım içlerinde. Laf arasında “ ben aslında vizeyi tekrar yapmak istedim ama bi arkadasınız gerek yok vs dedi diye sonra vazgectim” dedi. Belli ki bana laf soktu orada. Olayı çevirmeye calısıyor aklı sıra. Her neyse finaller geldi bu dersi sıkı çalıstım gecmek için çokta iyi gecti.

Bugun finali müthiş gectiği halde bir baktım bırakmıs beni koca sınıfın içinde. Kan beynime sıçradı. Öyle ki karıstırıp yapamayan bile gecmis ben kalmısım. Hemen onaylamıs notu düzeltme imkanı da olmasın diye. Whatsaptan sert bir mesaj attım bu puan hakkım değildi diye görüldü yapmıs cevap vermedi. Yani adımdan emin oldugum kadar o kagıttan emindim o kadar söyleyeyim.

Şimdi ben bu konuda ne yapabilirim. 2. Donem de dersim var bu heriften nasıl yol izlemeli ne yapmalıyım ? Allah askına biriniz bir şey deyin nolur akıl verin. Sinirden elim ayağım titriyor ilk defa basıma böyle bir şey geliyor

Vay vay bak sen şu kart horoza
Bence gece attığı mesajlar falan duruyorsa bi iki arkadaşınızı da şahit tutup şikayet edin dekan veya rektöre
Gerçi hocalarına da toz kondurmama durumları olabilir
Eğer bir yaptırımı olmasa hocaya karşı omru billah o dersten geçirmez seni
Aşağı tükürsen bıyık yukarı sakal
Ne desem bilemedim
Allah kolaylik versin

Geçen bu tarz bir konu vardı yaşlı amca Dr du sanirim.
Konu sahibi Hocasının evine gidiyor fln dans ediyorlar amca evli 70 yaşında, bu kıza iş koyuyor aman dikkat edin.
Yaşlı deyip gecmeyin.

Benim hocayla samimi bir konusmam dahi olmadı, zaten okula devam zorunlulugu dersleri dısında gidip gelmem bile.

Whats app ten mesaj atma akla baslyabilirsin
Tacizden eminsen ve ana attığı mesajlar haddi aşan mesajlarsadekanlığa şikayet et

Bu ders ana dersin mi seçmeli falan mı ? Eğer seçmeli ise ikinci dönem o dersi seçme diyecektim . Şerefsiz pislik çok sinir oldum . Kağıttan eminsen git sınav sonucuna itiraz et . Adamı da şikayet et doğrudan

Keşke not öncesi gerekli yerlere bu tacizden bahsetseydin şimdi hoca düşük not vermiştim çamur atıyor gibi bir izlenim olacak...

O öyle olmuyor işte hocaların birbirine toz kondurmama olayı var. Mesajlar zaten duruyor ama taciz gibi değil güya dersle ilgili bir şey söylüyor. İnsanların ağzını biliyorsunuz ne diyeceksin de beni taciz etti diye kanıtlayacaksın

Hocaya wp den yazmakla hata etmişsiniz.
Rektörlüge sınavın tekrar incelenmesi için dilekçe yazın .
Adamla mümkün oldukça muhatap olmayın .
Taciz ettiğini kanıtlayacak bir şey yok elinizde ve suçlasanız dahi finalden geçemedi ondan yapıyor olacak .
Son sınıfsın sanırım adamı takma ama tetikte de ol . Tadını çıkar

İlk defa whatsaptan yazdım çünkü memleketteyim okulda hocalar da yok bir şekilde iletisim kurmam gerekıyor nasıl kuracagım ki baska

Hocanın e-maili daha resmi olurdu . Aslında sorun wp değil bahsettiğiniz üslup .

Mail adresine yazdım kullanmıyor mailini cogu hoca çok nadir takıp eden mailini bu da kullanmıyor arkadaslar az ulasmaya calısmadı bi ders konusunda vs. Üsluba gelince haliyle gerildim 6 kredilik ders benim 4. Yılım ayıptır artık yani

Whatsapp'tan iletişime geçmende problem yok, hocadan hocaya değişir. Bizim bir hocamız randevuları bile e-maille ayarlamamamızı isterdi, başka bir hocamız da hiç mail falan sallamaz, whatsapp grubunda geyik yapardı hatta. Devlet okulunda mısın özelde mi? Devlet okulundaysa muhtemelen hocayı kayıracaklardır ama özelde biraz daha şansın olabilir. Rektörlüğe dilekçe yazıp sınavını başka bir hocanın okumasını istediğini talep edebilirsin. Ama o hocayı da manipüle etme durumu varsa yine elin boş dönersin. Ya köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin ya da aba altından sopa göstereceksin. Taciz etti dersen muhtemelen hoca iftira attığını söyleyecektir, ne yazık ki, Allah kahretsin ki bunu diyecektir. Yaşlı ve bilinen, sevilen bir hocaysa da düşük not aldığın için iftira attığını söylemesi daha kolay olur. Dediğim gibi en mantıklısı direkt hocaya oynaman. Yapacak bir şey yok.

Sevilen hoca değil diğer hocalar bile sevmez devletteyim canım bir de memleketteyim burdan kime ne dert anlatacagım

Birgun onunla ozel konuş odasında bana kağıdımi nerde ve nasil yanlis yaptim diye gosterin diyin yada neden bunu yaptiniz size karşı bir suçum kusurum mu var gibi cumleler kurun tabi o esnada odaya girmeden telefonunuzu dinlemeye alin ve elinizin bileklik kismina koyun ve montun cebine koyun elinizi farkbetmesin sonra dedikleri muhakak kötü bir niyeti varsa oter yoksa meseleyi guzellikle halledin ve kurtulun fazlada muhatap olmayin. Ozellikle tekli insanlarin olmadigi yerde hic muhattap olmayın neler duyuyoruz. Bu memlekette.

Sevilen hoca değil diğer hocalar bile sevmez devletteyim canım bir de memleketteyim burdan kime ne dert anlatacagım

Önce hocayla konuş, kağıdını görmek istediğini söyle. Reddederse rektörlüğe dilekçe yaz, sınavını başka bir hoca okusun. Sevdiğin, anlayışlı bulduğun bir hocan varsa "Aramızda kalsın" diyerek paylaşabilirsin bu durumu onunla. Belki onun sana bir yol göstericiliği olabilir. Bu kart horozlar mevkilerini çok iyi kullanır, öğrenciyi de kolay ezerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…