Lekeler, Çiller tabiki lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz

fiyatı ve kaç ml oldugunuda yazarmısın cnm

Başka kimse kullanıp yazmamış. Ufakta olsa gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Deneyenlerin sonuçlarını bekliyorum.

rubi merhaba, lekenin önceki ve sonraki hali resim olarak varsa paylaşırsan sevinirim.
Benim lekem dudak üstünde seninde orada varmış sanırım leken, onu çok merak ediyorum neydi ne oldu?

walla inanın kiii karışımm çok ii geldii hiç bir soru olmadan kafamda rubiden tarifi aldım yarın bir ay olucak ve kremim hala var bir ay daha gider hiç tereddüt etmeden kullanın derim

internet üzerinden yaglar asitler kremler vs alınan bi site vardı şuan aklıma gelmiyo acaba neresiydi aklına gelen yazabilirmi?

yeni resim var mı
walla inanın kiii karışımm çok ii geldii hiç bir soru olmadan kafamda rubiden tarifi aldım yarın bir ay olucak ve kremim hala var bir ay daha gider hiç tereddüt etmeden kullanın derim

Peki öncesi ve sonrası resminiz var mı lekenin. Mümkünse paylaşırsanız sevinirim. Özelden de olabilir

karışımı verdiğimiz arkadaşlar yaptırdınızmı sizdeki sonuçlar ndr acaba?

Peki öncesi ve sonrası resminiz var mı lekenin. Mümkünse paylaşırsanız sevinirim. Özelden de olabilir
ben demirleke diye arkadaşa foto atmıştım tlfnuma kaydetmedim onda vardr muhtemelen ona sorabilirsiniz yüzümdeki farkı ..

arkadaşlar burdan yazmıyoruzzzzz özelden yazıyoruzzzzzz bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…