Lekeler, Çiller tabiki lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
inanın kaç arkadaşa burdan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıstım hatırlamıyorum sayısını ama lütfen şu gelişmeleri yazsanız diyorummm merak içerisindeyim aynı tepkiyi sizin cildinizde veriyor mu:110:

R rubi gelişmeleri yazarmısın?
Ben 1.5 ay kadar duzenli kullandiktan sonra cok agir grip olunca yapamadim 15 gunden sonra yine basladim surmeye ama cogu lekem gectigi icin haftada 2 gun suruyorum.yuzumdeki lekeler 1.5 ayda yuzde 85 acildi.en yogun olan biyik bolgesi ve alnimda cok az kaldi ama ben bikiyorum diye goruyorum disardan asla anlasilmiyor.
Aytica kollarima da surdum bir muddet leke yok ama guneslenmekten cok kara idi onunda rengini baya acti.
Sin durumum budur.
En onemlisi gunes koruyucu hic ihmal etmiyorum hafta sinu evde bike olsam sabah hemen suruyorum

inanın kaç arkadaşa burdan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıstım hatırlamıyorum sayısını ama lütfen şu gelişmeleri yazsanız diyorummm merak içerisindeyim aynı tepkiyi sizin cildinizde veriyor mu:110:
Hiram sen sonuctan memnunsun sonucta baskalarini neden merak ediyorsunki sen kendi keyfine bak bence. ))

Hiram sen sonuctan memnunsun sonucta baskalarini neden merak ediyorsunki sen kendi keyfine bak bence. ))
herkeste aynı etkiyi gösterip göstermediğini merak ediyorum cnmmm yaa yoksa benim sattığım bi ürün değil yani sonuçta :)bende düzenli bi şekilde kullanıyorum bu ayın 25 de iki ay olucak sonra bırakacagım bakalım sonrasıda önemli tabikii

herkeste aynı etkiyi gösterip göstermediğini merak ediyorum cnmmm yaa yoksa benim sattığım bi ürün değil yani sonuçta :)bende düzenli bi şekilde kullanıyorum bu ayın 25 de iki ay olucak sonra bırakacagım bakalım sonrasıda önemli tabikii

Bana da sen göndermistin hiram...ben doktorun verdigi kremi kullandigim icin ikisini ayni anda kullanamadim...doktorun verdigi keem ben de cok ise yaramadi...simdi ne yapsam diye düşünüyorum...aklimda 3 sey var ..biri sis leke, digeri rubinin karışımı digeri de tca...hangisinin benim cildim icin dogru oldugunu bilmiyorum...cildim hassas fazla da yormak istemiyorum...lekelerim renk tonu farkliligi gibi gölge seklinde...napsam ki..

Bana da sen göndermistin hiram...ben doktorun verdigi kremi kullandigim icin ikisini ayni anda kullanamadim...doktorun verdigi keem ben de cok ise yaramadi...simdi ne yapsam diye düşünüyorum...aklimda 3 sey var ..biri sis leke, digeri rubinin karışımı digeri de tca...hangisinin benim cildim icin dogru oldugunu bilmiyorum...cildim hassas fazla da yormak istemiyorum...lekelerim renk tonu farkliligi gibi gölge seklinde...napsam ki..
Benimkini dene )) Allahin izniyle pisman olmazsin.
Benim lekelerimde cil gibi degil butun butun du kararti seklindeydi.cogu gitti sykurler olsun

cnmmm bnm gitmediğim doktor kalmamıştı yapmadıgım bide tca kalmıştıkiii rubinin karışımıı çokkkk işe yaradııı önceden aynaya bakmaktan nefret ediyordummm şimdi çok şükür diyorumm bende expigment 4 kullandım hatta glikolik asit %70falan soyulmuştu yorgun bi cilde uyguladımmm bu karsımı en güvendiğin eczaneye yaptır derim gölge gibi diyorsunnn bakkk göreceksinn 1 ayda kaybolacakkk

R rubi cnm 15 gün boyunca hastalıktaan dolayı kullanmadıgını yazmıssın pdki o 25 gün içerisinde yüzünde geri lekelenme oldumu yada ona dair birseyler?

Benimkini dene )) Allahin izniyle pisman olmazsin.
Benim lekelerimde cil gibi degil butun butun du kararti seklindeydi.cogu gitti sykurler olsun

Senin adına cok sevindim rubi...en zararsız ve tehlikesiz aslında senin karışım ..biraz cildim dinlensin onu denerim olmazsa artik digerlerini..bu sürec cok yorucu yaaa..:KK43:

cnmmm bnm gitmediğim doktor kalmamıştı yapmadıgım bide tca kalmıştıkiii rubinin karışımıı çokkkk işe yaradııı önceden aynaya bakmaktan nefret ediyordummm şimdi çok şükür diyorumm bende expigment 4 kullandım hatta glikolik asit %70falan soyulmuştu yorgun bi cilde uyguladımmm bu karsımı en güvendiğin eczaneye yaptır derim gölge gibi diyorsunnn bakkk göreceksinn 1 ayda kaybolacakkk

Ay insallah gecsin artik hiram yaa...enerjimi ve paramı calmasindan bıktım bu durumun:KK43:

Karisimi bende ogrenebilirmiyim dermotologuma sorup denemek istiyorum. Ins bu sefer cozerim su leke isini

Karisimi bende ogrenebilirmiyim dermotologuma sorup denemek istiyorum. Ins bu sefer cozerim su leke isini
Arkadaslar 1.mesaja karisimi ekledim artik cunku cok fazla mesaj aliyorum. Surekli de takip edemiyorum burayi.
Sonucta bu sayfslarda neler neler tarif ediliyor benimki de sonucta dr un verdigi bi karisim

ben demirleke diye arkadaşa foto atmıştım tlfnuma kaydetmedim onda vardr muhtemelen ona sorabilirsiniz yüzümdeki farkı ..
Evet lekesi kalmamış gördüm resimden
Ben de kullanmaya başladım.4. Ye sürdüm az önce
Bugün kızarma oldu
Az peçete ile bastırıp aldım kremin bi kısmini .
Kızarma kesildi
Abartılı sürmemek lazım galiba
Benim ciltte daha bir değişiklik yok
Ne zaman başlar meraktayım

Evet lekesi kalmamış gördüm resimden
Ben de kullanmaya başladım.4. Ye sürdüm az önce
Bugün kızarma oldu
Az peçete ile bastırıp aldım kremin bi kısmini .
Kızarma kesildi
Abartılı sürmemek lazım galiba
Benim ciltte daha bir değişiklik yok
Ne zaman başlar meraktayım
cnm yatmadan 1 saat önce falan sürr bide ewet abartılı sürme tanıdıgın bildiğin bi eczaneye yaptırmışsındır inşlh..ayrıca baktın kızarma oldu bir gün ara verr

cnm yatmadan 1 saat önce falan sürr bide ewet abartılı sürme tanıdıgın bildiğin bi eczaneye yaptırmışsındır inşlh..ayrıca baktın kızarma oldu bir gün ara verr
tamam senin de kızarma oluyor muydu peki.
renk olarak düzelmeler ne zaman başladı.
tüm yüzüme sürüyorum ben bir de.
öyle söyledi kullanan bi tanıdığım. o da kullanmış . gece sürmüş sabah yıkamış .
onun tabi biraz daha farklı içerik ama esas kremler aynı.
o 3 ay kullanmış.
1 yıldır da kullanmıyormuş ama lekeleri geri gelmemiş.
soyulma kızarma vs olmamış onun. sabahları az soyuk gibi oluyordu ama nemlendirici sürünce geç iyordu diyor .
3 aydan fazla kullansaymış kalan az lekeleri de geçermiş ama kullanmayı bırakmış . memleke gidince kremi evde unutmuş . sonra da başlayamamış.
yine de cildi gayet iyi onun

tamam senin de kızarma oluyor muydu peki.
renk olarak düzelmeler ne zaman başladı.
tüm yüzüme sürüyorum ben bir de.
öyle söyledi kullanan bi tanıdığım. o da kullanmış . gece sürmüş sabah yıkamış .
onun tabi biraz daha farklı içerik ama esas kremler aynı.
o 3 ay kullanmış.
1 yıldır da kullanmıyormuş ama lekeleri geri gelmemiş.
soyulma kızarma vs olmamış onun. sabahları az soyuk gibi oluyordu ama nemlendirici sürünce geç iyordu diyor .
3 aydan fazla kullansaymış kalan az lekeleri de geçermiş ama kullanmayı bırakmış . memleke gidince kremi evde unutmuş . sonra da başlayamamış.
yine de cildi gayet iyi onun
benim cildimi ilk eşim farkettii 3 günde falan belli olduu hem kremi sürdüğümün sabahıı çok hzl bebek poposu gibi oluyorr soyylmalar kçk kçktü ewwtt ama güneş kremi sürünce geçiyordu

benim cildimi ilk eşim farkettii 3 günde falan belli olduu hem kremi sürdüğümün sabahıı çok hzl bebek poposu gibi oluyorr soyylmalar kçk kçktü ewwtt ama güneş kremi sürünce geçiyordu
canım bak ben değişmedi demiştim ama aşağı indim arkadaşların yanına.
orada faklı zaten dediler . lekelerin azalmış dediler . cildin de parlıyor canlı dediler

X