- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1.5 ay kadar duzenli kullandiktan sonra cok agir grip olunca yapamadim 15 gunden sonra yine basladim surmeye ama cogu lekem gectigi icin haftada 2 gun suruyorum.yuzumdeki lekeler 1.5 ayda yuzde 85 acildi.en yogun olan biyik bolgesi ve alnimda cok az kaldi ama ben bikiyorum diye goruyorum disardan asla anlasilmiyor.
Hiram sen sonuctan memnunsun sonucta baskalarini neden merak ediyorsunki sen kendi keyfine bak bence. ))inanın kaç arkadaşa burdan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıstım hatırlamıyorum sayısını ama lütfen şu gelişmeleri yazsanız diyorummm merak içerisindeyim aynı tepkiyi sizin cildinizde veriyor mu
herkeste aynı etkiyi gösterip göstermediğini merak ediyorum cnmmm yaa yoksa benim sattığım bi ürün değil yani sonuçta :)bende düzenli bi şekilde kullanıyorum bu ayın 25 de iki ay olucak sonra bırakacagım bakalım sonrasıda önemli tabikiiHiram sen sonuctan memnunsun sonucta baskalarini neden merak ediyorsunki sen kendi keyfine bak bence. ))
herkeste aynı etkiyi gösterip göstermediğini merak ediyorum cnmmm yaa yoksa benim sattığım bi ürün değil yani sonuçta :)bende düzenli bi şekilde kullanıyorum bu ayın 25 de iki ay olucak sonra bırakacagım bakalım sonrasıda önemli tabikii
Benimkini dene )) Allahin izniyle pisman olmazsin.Bana da sen göndermistin hiram...ben doktorun verdigi kremi kullandigim icin ikisini ayni anda kullanamadim...doktorun verdigi keem ben de cok ise yaramadi...simdi ne yapsam diye düşünüyorum...aklimda 3 sey var ..biri sis leke, digeri rubinin karışımı digeri de tca...hangisinin benim cildim icin dogru oldugunu bilmiyorum...cildim hassas fazla da yormak istemiyorum...lekelerim renk tonu farkliligi gibi gölge seklinde...napsam ki..
cnmmm bnm gitmediğim doktor kalmamıştı yapmadıgım bide tca kalmıştıkiii rubinin karışımıı çokkkk işe yaradııı önceden aynaya bakmaktan nefret ediyordummm şimdi çok şükür diyorumm bende expigment 4 kullandım hatta glikolik asit %70falan soyulmuştu yorgun bi cilde uyguladımmm bu karsımı en güvendiğin eczaneye yaptır derim gölge gibi diyorsunnn bakkk göreceksinn 1 ayda kaybolacakkkBana da sen göndermistin hiram...ben doktorun verdigi kremi kullandigim icin ikisini ayni anda kullanamadim...doktorun verdigi keem ben de cok ise yaramadi...simdi ne yapsam diye düşünüyorum...aklimda 3 sey var ..biri sis leke, digeri rubinin karışımı digeri de tca...hangisinin benim cildim icin dogru oldugunu bilmiyorum...cildim hassas fazla da yormak istemiyorum...lekelerim renk tonu farkliligi gibi gölge seklinde...napsam ki..
rica etsem karışımı bizimle de paylaşır mısınız arkadaşlar?Yok olmadi cok sukur. Hatta o donemde yuzume gunes koruyucu bike suremedim.cunku hep yatiyordum.
Benimkini dene )) Allahin izniyle pisman olmazsin.
Benim lekelerimde cil gibi degil butun butun du kararti seklindeydi.cogu gitti sykurler olsun
cnmmm bnm gitmediğim doktor kalmamıştı yapmadıgım bide tca kalmıştıkiii rubinin karışımıı çokkkk işe yaradııı önceden aynaya bakmaktan nefret ediyordummm şimdi çok şükür diyorumm bende expigment 4 kullandım hatta glikolik asit %70falan soyulmuştu yorgun bi cilde uyguladımmm bu karsımı en güvendiğin eczaneye yaptır derim gölge gibi diyorsunnn bakkk göreceksinn 1 ayda kaybolacakkk
yaptır pişman olmazsın cnmmm ayrıca yaz ayı gelmeden kurtulursun 3 ay karışımı kullanacaksın çünküüüAy insallah gecsin artik hiram yaa...enerjimi ve paramı calmasindan bıktım bu durumun
Arkadaslar 1.mesaja karisimi ekledim artik cunku cok fazla mesaj aliyorum. Surekli de takip edemiyorum burayi.Karisimi bende ogrenebilirmiyim dermotologuma sorup denemek istiyorum. Ins bu sefer cozerim su leke isini
Evet lekesi kalmamış gördüm resimdenben demirleke diye arkadaşa foto atmıştım tlfnuma kaydetmedim onda vardr muhtemelen ona sorabilirsiniz yüzümdeki farkı ..
cnm yatmadan 1 saat önce falan sürr bide ewet abartılı sürme tanıdıgın bildiğin bi eczaneye yaptırmışsındır inşlh..ayrıca baktın kızarma oldu bir gün ara verrEvet lekesi kalmamış gördüm resimden
Ben de kullanmaya başladım.4. Ye sürdüm az önce
Bugün kızarma oldu
Az peçete ile bastırıp aldım kremin bi kısmini .
Kızarma kesildi
Abartılı sürmemek lazım galiba
Benim ciltte daha bir değişiklik yok
Ne zaman başlar meraktayım
tamam senin de kızarma oluyor muydu peki.cnm yatmadan 1 saat önce falan sürr bide ewet abartılı sürme tanıdıgın bildiğin bi eczaneye yaptırmışsındır inşlh..ayrıca baktın kızarma oldu bir gün ara verr
benim cildimi ilk eşim farkettii 3 günde falan belli olduu hem kremi sürdüğümün sabahıı çok hzl bebek poposu gibi oluyorr soyylmalar kçk kçktü ewwtt ama güneş kremi sürünce geçiyordutamam senin de kızarma oluyor muydu peki.
renk olarak düzelmeler ne zaman başladı.
tüm yüzüme sürüyorum ben bir de.
öyle söyledi kullanan bi tanıdığım. o da kullanmış . gece sürmüş sabah yıkamış .
onun tabi biraz daha farklı içerik ama esas kremler aynı.
o 3 ay kullanmış.
1 yıldır da kullanmıyormuş ama lekeleri geri gelmemiş.
soyulma kızarma vs olmamış onun. sabahları az soyuk gibi oluyordu ama nemlendirici sürünce geç iyordu diyor .
3 aydan fazla kullansaymış kalan az lekeleri de geçermiş ama kullanmayı bırakmış . memleke gidince kremi evde unutmuş . sonra da başlayamamış.
yine de cildi gayet iyi onun
canım bak ben değişmedi demiştim ama aşağı indim arkadaşların yanına.benim cildimi ilk eşim farkettii 3 günde falan belli olduu hem kremi sürdüğümün sabahıı çok hzl bebek poposu gibi oluyorr soyylmalar kçk kçktü ewwtt ama güneş kremi sürünce geçiyordu