tamam teşekkür ederim. cok sağ ol. insanın keyfi yerine gelir cildindeki lekeler olmayınca .Demirleke slm. Oncelikle sari kantaronun lekeler uzerinde etkili oldugunu okudugum icin ilac tedavisinden sinra onu kullanmsya baslicM. Bence tedirgin olma..
Bunun disinda kullandigim ilac cok iyi geldi bana hatta doktor soyledigi icin kollarima da kullanmaya basladim 3 gunde kollarim bike acilmaya basladi
Insallah. Esas sorun orda zaten umarim geri gelmeztamam teşekkür ederim. cok sağ ol. insanın keyfi yerine gelir cildindeki lekeler olmayınca .
ne mutlu sana. bi daha oluşmasın inşallah
özelden gelin burda yazmak yasakkBen de rica edebilir miyim?
Bana göndermedin hala canımArkadaslar alinti yaparak mesaj atarsaniz daha cabuk ginderirim size .surekli girip kontrol edemiyorum burayi
Bu arada b lekelerim nerdeyse 1 ayda bitti gitti. Cok mutluyum.ama en inemlisi geri gelip gelmeyecegi
Tabiki bunuda tedavi bittikten sonraki aylarda bildiricem size muhakkak
neyi istiyorsunuz karşumı mı???? yazmıştım sanki ben özeldenBana göndermedin hala canım
Atiyorum hemenBana göndermedin hala canım
Yazarsan sevinirim.neyi istiyorsunuz karşumı mı???? yazmıştım sanki ben özelden
Haa tamam o zaman
15 gun oldu ve yuzum parliyor ve hani derler ya akca pakca oldu )) alnim ve burnumun ustundeki lekeler ve ozellikle biyik bolgem nerdeyse beyazladi. Ancak elmacik kemigindekiler anca siliklesiyor.
Merhaba, ürünü kullandınız. Son durumunuz nedir acaba? açılma oldu mu? sizi diğer cilt lekeleri konularından hatırlıyorum. Yorumunuz benim için önemlicildiniz nasıldı peki açıldı mı veya lekeleriniz gitti mi ? ben daha üç gündür kullanıyorum henüz erken