Ozelden mesaj attim size
Karbeyaz kivam foto da ayni gibi duruyor.ancak eczacinin digru hazirlayip hazirlamadigini siz eczaneye sorucaksiniz ben bilemem.R rubi başta ağız çevrem açılsın dedim çil lekelerim için sorun değil eğer açılırsa belki geçer diye düşündüm
çünkü ilk sayfadaki koyulaşmış halde yüzünün açıldığına inandım tabiki herkeste etki olmayabilir
keşke bende doktora gitmek isterim ama adanadaymışsınız artık mümkün değil
şu kremin kıvamı doğru mu ? sizinkindeki aynı mı ? eczaneden eczaneye göre değişiyor olabilir mi ?
doktora gıtme ımkanım olmadıgı ıcın burdakılere soruyorum bılen yokmu cunku her ılacın mutlaka faydası vardır onemlı olan dogru kullanmak ve uygulamak dıye dusunuyorum expıgmentı 1 hafta kullandım her aksam yuzume ıyıce yedırerek hıc bı sey olmadı yanı
aysecim. ben sadece expigment hiç kullanmadım. bu karışımı da sadece geceleri surup sabah kalktığımda cok güzel temizliyorumki yüzümde kalmasın cunku gunes gördüğünde bu krem lekeleri arttırır. gunduz 2 saatte bir kaliteli bir gunes kremi kullanmalısın yoksa yıne lekeler artar. hatta kullansan bile lekelerin geri gelme ihtimali yüksek bahar ve yaz aylarında.ya tamamda en azından nasıl kullanıldıgını genel olarak nasıl kullandıgını dersenız kullanacaksam dogru sekılde kullanayım ıstıyorum sız demezsenız kafama gore surucem mecbur :/
Ben sizin adınıza çok ama sevindim.Darısı herkesin başına.tarihe baktımda 1 ay olmuş ilaca başlayalı. 1 ay sonunda lekelerimin % 95 gıtmış umarım herkesin işine yarar.
ben cok mutluyum su an .Allah siszi de mutlu etsin.
bide geri gelmezlerse supper olacak
canım bi sorum daha olacak sana. karışımı yolladın bana.Arkadaslar alinti yaparak mesaj atarsaniz daha cabuk ginderirim size .surekli girip kontrol edemiyorum burayi
Bu arada b lekelerim nerdeyse 1 ayda bitti gitti. Cok mutluyum.ama en inemlisi geri gelip gelmeyecegi
Tabiki bunuda tedavi bittikten sonraki aylarda bildiricem size muhakkak
hayırlısı olsun . bekliyoruz sonucunuzuBen sizin adınıza çok ama sevindim.Darısı herkesin başına.
Lekelerimiz geri gelmemek üzere gitsin.
Ben de kendi yöntemlerimle çok uzun zamanda açtım aynen %95 .
Sizin daha kısa sürede olmuş ne güzel.
Siz bizimle size verilen ürünü paylaştınız ALLAH razı olsun.
Kullananlardan memnun olan olabilir olmayanda olabilir.
Leke işi çok ama çok ilginçtir.Aynı ürün herkese olmuyor.
Arkadaşlarımdan biliyorum
aynı leke aynı ürün almışlardı.2 kişi kullandı ama birine oldu ve açıldı.
O nedenle kullanacaklar bunu bilsin.
Zaten ilk 10 günde hafif açılma çok ama çok çok az açılma olur.
Kişi bazen fark edemez o nedenle de hemen anlaşılmaz.
Ben aldım kollarımda deneyeceğim.
En iyi malzemeler olsun diye ısrar ettirdim.60 tl tuttu benim ki.
Özellikle eczacıya yaptırdım çırağına değil.
Etkileri hem burada hem kendi sayfamda yazacağım
Teşekkürler canım .evet hemen hazırlanıyor.ben kollarımda kullanacağım.hayırlısı olsun . bekliyoruz sonucunuzu
bu malzemeler hemen oluyor mu eczanelerde ki. hazırlıyorlar
Teşekkürler canım .evet hemen hazırlanıyor.ben kollarımda kullanacağım.
Hayırlı haberlerimiz olsun
Ya neden o kadar pahali yapiyor sizin eczaneler ben dr a yazdirdim 16 tl verdim eczaneyeBen sizin adınıza çok ama sevindim.Darısı herkesin başına.
Lekelerimiz geri gelmemek üzere gitsin.
Ben de kendi yöntemlerimle çok uzun zamanda açtım aynen %95 .
Sizin daha kısa sürede olmuş ne güzel.
Siz bizimle size verilen ürünü paylaştınız ALLAH razı olsun.
Kullananlardan memnun olan olabilir olmayanda olabilir.
Leke işi çok ama çok ilginçtir.Aynı ürün herkese olmuyor.
Arkadaşlarımdan biliyorum
aynı leke aynı ürün almışlardı.2 kişi kullandı ama birine oldu ve açıldı.
O nedenle kullanacaklar bunu bilsin.
Zaten ilk 10 günde hafif açılma çok ama çok çok az açılma olur.
Kişi bazen fark edemez o nedenle de hemen anlaşılmaz.
Ben aldım kollarımda deneyeceğim.
En iyi malzemeler olsun diye ısrar ettirdim.60 tl tuttu benim ki.
Özellikle eczacıya yaptırdım çırağına değil.
Etkileri hem burada hem kendi sayfamda yazacağım
Lekelerin ustune surulecekcanım bi sorum daha olacak sana. karışımı yolladın bana.
bu karışım lekenin üzerine mi sürülecek. cildin tamamına mı
Siz dr.a gidip yazdırdınız.bir kısmını devlet karşılamıştır.Ya neden o kadar pahali yapiyor sizin eczaneler ben dr a yazdirdim 16 tl verdim eczaneye
Arkadaşım geçmiş olsun inşallah tamamıyla bir daha tekrarlanmamak üzere kurtulursun lekelerden darısı da bizim başımıza olsun sırf karşımın ne olduğunu öğrenmek için üye oldum bana da yollarsan çok sevinirimherkese merabalar arkadaşlar
yaklaşık 4 senedir yüzümde oluşan güneş ve doğum lekeleri ile uğraşıyorum. her kış bişeyler yaptım. evet lekelr az cok gidiyor yuzum soyuluyor ama baharda tekrar geri gelmeye başlıyor. 50 faktör güneş kremini sürekli kullandığım halde.
neler yaptığımdan behsetmek isterim kısaca size
bir kış cildiyeci acnelise ve expigment verdi bir akşam birini bir akşam birini sur dedi. bende 2 ay kullandım evet baya lekeler geçti ama yuzum kıpkırmızı olarak yanarak acıyarak ... sonuç baharda geri gelen ve çoğalan lekeler
bir sonraki kış sınoptaki eczacının kremini talimatlarına tam ve eksiksiz uyarak kullandım o da cok acı vericiydi ve evet baya geçirdi ama baharda hooop aynen geri gelmeye başladılar yaz sonuna kadar lekelerim simsiyah denecek kadar koyulaşıyoprdu.
bir sonraki kış soyulmaktan yorulduğum için achromin 2 kutu aldım bu krem hiiiiiiiç işe yaramadı
bir sonraki kış yani geçen kış burdan da okuduğum yorumlara heveslenip tca yaptım .soyulma oldu evet ama diğer kullandığım urunler daha ıyı soymuştu sanki
bu kış da yani eylül ayında tatilden yine yuzum simsiyah dondum bu seferde glikolik aşıt denemeye niyetlendim. ve ilk seansımı yaptım 15 dk beklettim. hiç bir sekilde soyulma yapmadı ama yuzumun ust tabakısını buruşuk bıraktı bende 15 gun sora 2.seansımı yaptım fakat ertesi sabah kalktığımda butum yuzum sivilce doluydu ( hiç sivilceli bi insan değilimdir regl döneminde bile çıkmaz o derece yani 2 gun evde elimdeki lr urunleri ile geçirmeye çalıştım ama bi işe yaramadı. bende kalktım aile hekimime gittim.
durumu anlattım.tabii oda birz kızdı bana sana bir karışım veeceğim dedi birde gunes kremi önerdi
şimdiiiii ; bu karışımı eczane hazırladı ve bugun 10. gunum o kadar işe yaradı ki anlatamam. hiç soyulma yapmadan ( içinde expigment olduğu halde ) yuzum aydınladı bugun doktoruma tekrar uğradım ve sordum bu ilacı ne kadar kullanayaım diye 2 ay kullan sonra bakarız tekrardan dedi.
bu arada bir tavsiyem daha var size lr nin temizleme cihazını da kullanıyorum muhteşem bişey. tavsiye ederim.
karışımı akşam 8 gibi suruyorum bence tek olumsuz yanı cok yağlı olması gece yastık batıyor döndükçe ama önemsemiyorum cunku beni mutlu etti.
şimdi ben bu kremi 2 ay kullandıktan sonra kullanıp cok faydasını gören bir arkadaşımın tavsiyesiyle ev yapımı uzun sure bekletilmiş sarı kantaron yağını sürerek devam edeceğim. evet tabiki baharı ve yazı bekleyip durum ne olur görücem ama bu sabah yüzüme yine hiçbişey sürmeden sadece hafif bı allık ve parlatıcı sürerek çıkmanın mutluluğunu yasadım. bu arada 42 yaşındayım
bu karışımı burda yazmak sakıncalı olurmu bilmiyorum.
sonuçta bu benim deneyımım herkese fayda edermi bilmem
ya tamamda en azından nasıl kullanıldıgını genel olarak nasıl kullandıgını dersenız kullanacaksam dogru sekılde kullanayım ıstıyorum sız demezsenız kafama gore surucem mecbur :/
siz adanalımısınız?Siz dr.a gidip yazdırdınız.bir kısmını devlet karşılamıştır.
Ben direk eczanede yaptırdım.özellikle de çok kaliteli vs olsun istedim.
kollarımda bile denesem benim için önemli içindekiler...
Merhaba canım .Doğum yerim İstanbul.siz adanalımısınız?