Lekeler, Çiller tabiki lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benim cildimi ilk eşim farkettii 3 günde falan belli olduu hem kremi sürdüğümün sabahıı çok hzl bebek poposu gibi oluyorr soyylmalar kçk kçktü ewwtt ama güneş kremi sürünce geçiyordu
güneş kremi almadım canım daha . evde vardı ama onu da idareten kullanayım diye aradım bulamadım.
sabah 07.20 de işe geliyorum . karanlıkta.
akşam 5 de çıkıyorum yine karanlıkta
acaba iş yerinde de sürmek lazım mı güneş koruyucu

benim cildimi ilk eşim farkettii 3 günde falan belli olduu hem kremi sürdüğümün sabahıı çok hzl bebek poposu gibi oluyorr soyylmalar kçk kçktü ewwtt ama güneş kremi sürünce geçiyordu
senin gibi bebek poposu gibi de değil benimki ya. daha ben göremedim değişikliği . arkadaşlarım gördü bugün ama.

senin gibi bebek poposu gibi de değil benimki ya. daha ben göremedim değişikliği . arkadaşlarım gördü bugün ama.
cnm bana 2 ay olucakk sen n kadar zamandır kulllanıyorsun sen lekelerinin yerini bilince öyle oluyooorr aslındaa öncesi sonrası resim atarmısın? bide sen çalışıyormuşsun pc falan kullanıyormusun onun ışıklarıda zararlı oluyor

ben 4. kez sürdüm dün akşam.
evet pc karşındayım . memurum.
öncesi sonrası atarım ama daha sonralık bi durum yok aslında. bence duruyor daha.

ben 4. kez sürdüm dün akşam.
evet pc karşındayım . memurum.
öncesi sonrası atarım ama daha sonralık bi durum yok aslında. bence duruyor daha.
bir hafta sonra dahada belli olur o zaman atarsın cnmm

ALLAH R rubi den razı olsun bu karısımı anlattı iyiki sorgusuz sualsiz öncesi sonrası hiçbirsey istemeden karışımı istemişim çok şükür rabbime %90 lık bi lekelerimde kaybolma hissettim kş bunun herkes farkında bilenler ama en önemliside n biliyormusunuz?bunu kendinizin farketmesi çünkü siz lekenizin nerde oldugunu daha ii bildiğiniz için kolaylıkla aynaya baktıgınızda bulursunuz insanlar size moral vermk için n varki yüzünde desede aslında öyle değildir.ama çok şükürr şimdi aynaya bakabiliyorumm teşekkürler R rubi

Allah senden de razi olsun cnm. Faydasi olduguna cok sevindim. Insallah yaza tekrar geri gelmez lekelerimiz. Iyi korumamiz gerekiyor

inşlhhh cnmm

cnm yatmadan 1 saat önce falan sürr bide ewet abartılı sürme tanıdıgın bildiğin bi eczaneye yaptırmışsındır inşlh..ayrıca baktın kızarma oldu bir gün ara verr

Rica etsem banada fotoğraf atabilirmisiniz
kendimle karşılaştırmak için
kullanmak istiyorum bende
şuan kullandığım bi krem var ama yok bi faydası iki ayı geçti bırakılamaz

Rica etsem banada fotoğraf atabilirmisiniz
kendimle karşılaştırmak için
kullanmak istiyorum bende
şuan kullandığım bi krem var ama yok bi faydası iki ayı geçti bırakılamaz
faydası olacak olsaydııı cnm zatennn olurdu bizim kullandıgımız karısım en derin lekede bile 1 ayda sonuç verecegine inanıyorum ben saha öncede soyucu krem ve glikolikasit kullandıgım için çok derin değildi bence lekelerim o yüzde hemen etkisini gösterdi foto dersen @demirleke arkadaşa göndermiştim o zaman gecen yine bi arkadaş istedi dosya yüklemiyor ndnse anlamadımm öyle yaniii

başlayalımı bir ay oldu yoksa lekelerin açılmasımı 1 ay oldu

merhaba :)
benim kullanalı tam bir hafta oldu. lekelerimde baya bi açılma var.
regl zamanımda çıkacak olan ağrılı sivilcelerimide söndürdü :) yüzümde daha çok temiz bir görüntü oluştu diyebilirim..
ben kısaca memnunum. teşekkür ederim bu karışımı paylaşan kişiye :)

ben de kullanıyorum ve memnunum . açılma oldu evet 15 günü geçti kullandığım .

R rubi cnm sen kullanmaya devam ediyormusun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…