Lekeler, Çiller tabiki lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
karbeyaz canım faceten baktım canım 1.11 akşamı başladınız .
çok çok az da olsa bir açılma olmalıydı sanki.Bunu şundan söylüyorum.
Rubinin bir ayda tamamen geçmiş o nedenle az da olsa açılma olmalıydı diyorum.

neyi istiyorsunuz karşumı mı???? yazmıştım sanki ben özelden
14886107_10209547713383149_350192440_n.jpg

merhabalar lekelerim geçmedi şu kremin kıvamı böyle
acaba sizinkiler nasıl ya ben 30 liraya aldım pahalı geldi anlamadım hemde doktora yazdırdım
benim ağız çevremde koyu lekesi var oda geçmedi sizin lekeleriniz nasıldı

canım cevabı rubiden bekleyelim bakalım.
benim lekelerim biraz çil ve yanaklarımın beyaz olduğu halde ağız çevrem koyu sizinkilerini bilemiyorum bütün lekeleri geçirmiyor mu biraz anlatırsanız iyi olur yine olmazsa rubi nin gittiği doktora gidebilirim belki cildime iyi gelir

Son düzenleme:
benim lekelerim biraz çil ve yanaklarımın beyaz olduğu halde ağız çevrem koyu sizinkilerini bilemiyorum bütün lekeleri geçirmiyor mu biraz anlatırsanız iyi olur yine olmazsa rubi nin gittiği doktora gidebilirim belki cildime iyi gelir
Ben dediğim gibi kollarımda kullanacağım.
sadece şunu demek istiyorum her leke ve lekenin olduğu tabaka farklıdır.
o nedenle kullananların lekesini görmedim bir şey diyemiyorum.
Onlardaki erken açılmanın sebebi leke derin değildir ya da ürünler arasında yapılış farkı vardır .bilemiyorum

bende expıgment kullanmak ıstıyorum fakat nasıl kullanıcagımı anlamadım ıyıce yedırmemızmı gerek yoksa ınce bı tabaka halınde surup yıkamamkı gerek kac dakıka sonra yıkamam gerek yardımcı olursanız cok ıyı olur lutfen

Bur
benim lekelerim biraz çil ve yanaklarımın beyaz olduğu halde ağız çevrem koyu sizinkilerini bilemiyorum bütün lekeleri geçirmiyor mu biraz anlatırsanız iyi olur yine olmazsa rubi nin gittiği doktora gidebilirim belki cildime iyi gelir[/QUOTE
Karbeyaz cnm oncelikle yazdigim yazida herseyi ayrintiyla anlattim ve cillerle ilgili bi leke yok bende. Herkese ysramayabilir.sinucta dt benim cilt problemime gire yazdi bu karisimi.ben bi yorum yapamamki.benimkiler acildi.hiram da da ise yaramis. Sende bi doktorla gorus o zaman hem karisimi sor. 30 tl demissin ben 16 tl verdim.

bende expıgment kullanmak ıstıyorum fakat nasıl kullanıcagımı anlamadım ıyıce yedırmemızmı gerek yoksa ınce bı tabaka halınde surup yıkamamkı gerek kac dakıka sonra yıkamam gerek yardımcı olursanız cok ıyı olur lutfen
Aysecim doktora sormadan kullanma lutfen

doktora gıtme ımkanım olmadıgı ıcın burdakılere soruyorum bılen yokmu cunku her ılacın mutlaka faydası vardır onemlı olan dogru kullanmak ve uygulamak dıye dusunuyorum expıgmentı 1 hafta kullandım her aksam yuzume ıyıce yedırerek hıc bı sey olmadı yanı

R rubi başta ağız çevrem açılsın dedim çil lekelerim için sorun değil eğer açılırsa belki geçer diye düşündüm
çünkü ilk sayfadaki koyulaşmış halde yüzünün açıldığına inandım tabiki herkeste etki olmayabilir
keşke bende doktora gitmek isterim ama adanadaymışsınız artık mümkün değil
şu kremin kıvamı doğru mu ? sizinkindeki aynı mı ? eczaneden eczaneye göre değişiyor olabilir mi ?

tek başına expigment yetmez aksine gündüz koyulaşabilir oyüzden cildine yazık etme doğru olanı doktora görünmen

X