- 20 Şubat 2010
- 1.178
- 106
bi değişiklik yok öncesini sonrasını karşılaştırdım yine aynı !Merhaba, ürünü kullandınız. Son durumunuz nedir acaba? açılma oldu mu? sizi diğer cilt lekeleri konularından hatırlıyorum. Yorumunuz benim için önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi değişiklik yok öncesini sonrasını karşılaştırdım yine aynı !Merhaba, ürünü kullandınız. Son durumunuz nedir acaba? açılma oldu mu? sizi diğer cilt lekeleri konularından hatırlıyorum. Yorumunuz benim için önemli
bi değişiklik yok öncesini sonrasını karşılaştırdım yine aynı !
neyi istiyorsunuz karşumı mı???? yazmıştım sanki ben özelden
Atiyorum hemen
bi gram açılmadı zaten her akşam sürdüm yok iştekarbeyaz canım faceten baktım canım 1.11 akşamı başladınız .çok çok az da olsa bir açılma olmalıydı sanki.
bi gram açılmadı zaten her akşam sürdüm yok işte
canım cevabı rubiden bekleyelim bakalım.bi gram açılmadı zaten her akşam sürdüm yok işte
evet akşamları sürüyordum ağız çevrem koyu orası kuru yani cildim karmaDüzenli olarak kullandınız mı? lekeniz neredeydi sizin
evet akşamları sürüyordum ağız çevrem koyu orası kuru yani cildim karma
peki tahriş ettimi, herhangi bir sivilce yada yan etkisi oldumu. Baya da çokmuş krem
benim lekelerim biraz çil ve yanaklarımın beyaz olduğu halde ağız çevrem koyu sizinkilerini bilemiyorum bütün lekeleri geçirmiyor mu biraz anlatırsanız iyi olur yine olmazsa rubi nin gittiği doktora gidebilirim belki cildime iyi gelircanım cevabı rubiden bekleyelim bakalım.
Ben dediğim gibi kollarımda kullanacağım.benim lekelerim biraz çil ve yanaklarımın beyaz olduğu halde ağız çevrem koyu sizinkilerini bilemiyorum bütün lekeleri geçirmiyor mu biraz anlatırsanız iyi olur yine olmazsa rubi nin gittiği doktora gidebilirim belki cildime iyi gelir
benim lekelerim biraz çil ve yanaklarımın beyaz olduğu halde ağız çevrem koyu sizinkilerini bilemiyorum bütün lekeleri geçirmiyor mu biraz anlatırsanız iyi olur yine olmazsa rubi nin gittiği doktora gidebilirim belki cildime iyi gelir[/QUOTE
Karbeyaz cnm oncelikle yazdigim yazida herseyi ayrintiyla anlattim ve cillerle ilgili bi leke yok bende. Herkese ysramayabilir.sinucta dt benim cilt problemime gire yazdi bu karisimi.ben bi yorum yapamamki.benimkiler acildi.hiram da da ise yaramis. Sende bi doktorla gorus o zaman hem karisimi sor. 30 tl demissin ben 16 tl verdim.
Aysecim doktora sormadan kullanma lutfenbende expıgment kullanmak ıstıyorum fakat nasıl kullanıcagımı anlamadım ıyıce yedırmemızmı gerek yoksa ınce bı tabaka halınde surup yıkamamkı gerek kac dakıka sonra yıkamam gerek yardımcı olursanız cok ıyı olur lutfen
bende expıgment kullanmak ıstıyorum fakat nasıl kullanıcagımı anlamadım ıyıce yedırmemızmı gerek yoksa ınce bı tabaka halınde surup yıkamamkı gerek kac dakıka sonra yıkamam gerek yardımcı olursanız cok ıyı olur lutfen