Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım karıştırmışsınızbi adana lafı geçmişte seninle karıştırdım sen sordun sandımm
Ben su an esteviole depigmenta kullaniyorumkızlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz
walla inanın kiii karışımm çok ii geldii hiç bir soru olmadan kafamda rubiden tarifi aldım yarın bir ay olucak ve kremim hala var bir ay daha gider hiç tereddüt etmeden kullanın derim
Doa olabilir mi o site?internet üzerinden yaglar asitler kremler vs alınan bi site vardı şuan aklıma gelmiyo acaba neresiydi aklına gelen yazabilirmi?
walla inanın kiii karışımm çok ii geldii hiç bir soru olmadan kafamda rubiden tarifi aldım yarın bir ay olucak ve kremim hala var bir ay daha gider hiç tereddüt etmeden kullanın derim
teşk.ederimDoa olabilir mi o site?
ben demirleke diye arkadaşa foto atmıştım tlfnuma kaydetmedim onda vardr muhtemelen ona sorabilirsiniz yüzümdeki farkı ..Peki öncesi ve sonrası resminiz var mı lekenin. Mümkünse paylaşırsanız sevinirim. Özelden de olabilir