Lekeler, Çiller tabiki lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba canım şimdi güneş koruma çeşitli kullanmayı düşünüyorum bu yaz.
Leke çok zor olduğu için koruma çok çok önemli diye
Güneş koruma ben şöyle yapacağım bu yaz için.
Evde daha düşük faktör olan çok uzun zaman kullandığım Rosense olanı,
Dışarıda kısa işlerim olunca Bioderma photoderm spf 50
Çok uzun kalacaksam Heliocare 90 (evet resimdeki)
ve mutlaka da bu sefer
Bioderma Sensibio AR Compact Light ( SPF30 UVA 16 ) 10 g renkli alacağım.
Ama ben önce tüm bunları kullanmadan
Dışarıda ve denizde olacağım günler nemlendirici sürüp bekleyip
hem leke açan hem de koruyan ürünlerden birini nemlendirici üzerine sürüp bekleyip
esas korumamı süreceğim.
Geçen yaz böyle yaptım (renkli olan hariç)leke oluşmadı ve eskiler koyulaşmadı da.
Canim ben surekli evdeyim.bunlardan hangisini alayim ozaman.ama soyle bisey var.yuzumdeki lekeler cok koyu.ve cok yagli cildim var.hangisi iyidir bilemedim.babe ninkini almistim gecen yaz okadar yagli bi kremdiki yuzum resmen yagli bisekilde parliyodu cok kotu bi goruntuydu

Canim ben surekli evdeyim.bunlardan hangisini alayim ozaman.ama soyle bisey var.yuzumdeki lekeler cok koyu.ve cok yagli cildim var.hangisi iyidir bilemedim.babe ninkini almistim gecen yaz okadar yagli bi kremdiki yuzum resmen yagli bisekilde parliyodu cok kotu bi goruntuydu
Size bioderma daha uygun canım hep evde olunca uygundurHoppa
Dışarısı için de uygun ama leke işiyle uğraşanlar koruma konusunda tekrar düşünmeli.Güneş giderek daha etkili oluyor...

Merhaba canım evde o kadara gerek yok ama kaliteli olsun yeter.
Detaylıca hem burada hem burada yazdım.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lu-tecrubelerimizi-paylasalim.880357/page-249
Canim yolladigin sayfayi okudum.ben guzellik merkezinde 2 yil once bu dermoroller uygulamasini yaptirdim.hemde cok para doktum desem yeridir.ama sonuc sifir.. bende hic bi ise yaramadi.dermoroller varya hani igneli silindir seklinde bisey asla kimse onu kendi yuzune uygulayamaz .dayanamaz en basta.benim yaptirdigim PRP uygulamasi adi.kolumdan kan aldilar.o kani bi makinede ayristirdilar.kandan sari bi sivi cikti.cikan siviyi yuzumle uzerinde birsuru igne olan silindirle gezdirdigi delinen yerlere o siviyi doktu.ama sadece cektigim aciyla kaldim

Merhaba canım şimdi güneş koruma çeşitli kullanmayı düşünüyorum bu yaz.
Leke çok zor olduğu için koruma çok çok önemli diye
Güneş koruma ben şöyle yapacağım bu yaz için.
Evde daha düşük faktör olan çok uzun zaman kullandığım Rosense olanı,
Dışarıda kısa işlerim olunca Bioderma photoderm spf 50
Çok uzun kalacaksam Heliocare 90 (evet resimdeki)
ve mutlaka da bu sefer
Bioderma Sensibio AR Compact Light ( SPF30 UVA 16 ) 10 g renkli alacağım.
Ama ben önce tüm bunları kullanmadan
Dışarıda ve denizde olacağım günler nemlendirici sürüp bekleyip
hem leke açan hem de koruyan ürünlerden birini nemlendirici üzerine sürüp bekleyip
esas korumamı süreceğim.
Geçen yaz böyle yaptım (renkli olan hariç)leke oluşmadı ve eskiler koyulaşmadı da.
Aa supermis hemde kullanilan kremler aliskanlik da yapmaz. Peki bisey daha sorsam sana ; senin cilt tipin nasil benimki kurudan karmaya digru

Merhaba canım.Gerçekten de sabırla konumu okudunuz teşekkürler.
Orada da bu konudan bahs ediyordum zaten. Ben bu karışımı hamilelere önermiyorum.bilginiz olsun.
Aloe ve madecassol da leke açmaya yardımcı ürünler.
Ama bence şu ara daha sade şeyler kullanınız .
Müsait olunca size bir program hazırlayayım...

Benim için bunu yaparsanız sevinirim.tesekkurler şimdiden.

Bioderma nin hangisini oneriyosunuz canim yagli ciltler icin ve koyu yogun lekeler icin
Sizinle özelden yazışıyoruz buraya da yazdım ne kullandığımı.Zaten almışsınız.
güle güle kullanınız.
Aa supermis hemde kullanilan kremler aliskanlik da yapmaz. Peki bisey daha sorsam sana ; senin cilt tipin nasil benimki kurudan karmaya digru
Ne isterseniz sorabilirsiniz.
Benim cildim kuru cilt canım:KK28:

Lütfen arkadaşlar bakın kremi hamileler bence kullanmasın.
Sadece bu krem değil doğal olmayan her şey için geçerli.
Leke evet önemli ama sağlık her şeyden de önemli hele hamilelikte...

@zeyno111 canım leke ile ilgili bazı işlemler yaptırmışsınız.
Burada da o işlemlerden yaptıran arkadaşlar var.
Rica etsem deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız.Şimdiden teşekkürler...:KK52:

Mesaj acele ile eksik olmuş.
@zeyno111 zaten yazmışsınız farkındayım
ama eğer başka şeyler de yaptırdaysanız ya da krem vs kullandıysanız demek istemiştim:-)

bugün yaptırdım karışımı inşaallah faydasını görürüm sivilce izleri ve çillerim var

Bikaç gün önce bende aldım bu kremleri bana ayrı ayrı verdi eczaci karışımı yapmadı evde kendim yaptım bugün fakat benim kremim biraz civik oldu sanki sut kesiği gibi görüntüsü var. Sizinkiler nasıl ya ustelik eczacı zentinyagi olarak evdeki kullan bi yemek kaşığı dedi öyle yaptım suan yuzumë kremi sürdum fakat çok yağlı bi krem olmuş bu karışım alım parlıyor resmen bi yanlislik varmı bi yerlerde ya yardimci olurmusunuz

Bikaç gün önce bende aldım bu kremleri bana ayrı ayrı verdi eczaci karışımı yapmadı evde kendim yaptım bugün fakat benim kremim biraz civik oldu sanki sut kesiği gibi görüntüsü var. Sizinkiler nasıl ya ustelik eczacı zentinyagi olarak evdeki kullan bi yemek kaşığı dedi öyle yaptım suan yuzumë kremi sürdum fakat çok yağlı bi krem olmuş bu karışım alım parlıyor resmen bi yanlislik varmı bi yerlerde ya yardimci olurmusunuz
Eczaci neden yapmadi ki:KK45: siz gramini nası ayarladiniz...ayric zeytinyagi evdekilerden kullanilmicakmis...

Aldıkları m zaten miktarına orantiliydi ama bana ben başka türlü zeytinyagi bilmiyrum bi tek bildiğimiz zeytinyağı vardır dedi başka nasıl olabilir ki dedi bende bilemedim ki ya senin kremi n görüntüsü nasıl çok yağlı mi sut kesigi gibi mi off

Ben daha yaptirmadim kremi...ama kremin cok yagli oldugunu rubi söylemisti eski yazismalardan hatirliyorum...

Hımm insallah doğru bi karışım olmustr ya cidden çok yağlı yani bu kremler yüzünün kuruması kızarmaşı hatta soyulmaşı gibi durumlar imkansız ötesi bisey

X