Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim isine yaricak yontemler bbukursunda burda da bizimle paylasirsin.Merhaba buraya fazla girmediğim için yazmayı unuttum.
Ben bu kremi kullanmaktan vazgectim.
Eczacıyla görüştüm. Bana çok samimi konuştu. Ben hazırlarım sorun değil ama faydası olmaz eski lekelere dedi.
Bunu aylarca kullanacaksınız ama sonuç hüsran olacak hiç kendini ümitlendirme dedi.
Leken çokta belli olmuyor iyice dikkatli bakınca biraz belli diyor :) hiç uğraşmayın ama tercih sizin dedi. (yazın o lekenin koyulaştığını bir görse ( )
Bir dermotoloji kliniğine git (sakın güzellik salonlarına gitme) dedi.
Lazer vs. profosyonel doktorlara git diyor (bunları biliyorum aynı şeyleri doğruladı)
Valla bende napıcamı şaşırdım. Şimdi iyi bir hastane arıyorum. Klinikte olur.
Gerçi ben yıllardır arıyorum bakıyorum. Bi nane olduğu yok.
benim de azaldı ama tamamen gitmedi. duruyor .Umarim isine yaricak yontemler bbukursunda burda da bizimle paylasirsin.
Gercekten lekeler hepimizi huzursuz ediyor
Benim de baya azaldi ama tamamen gitmiyor.iste o kalan yuzde 20 yazin yine koyulasicak diye korkuyorum .
demirleke merababenim de azaldı ama tamamen gitmedi. duruyor .
1.5 ay oldu kullanalı sanıyorum.
tamam canım .demirleke meraba
ben az önce yine doktoruma gittim ve lekelerimin çoğunun gittiğini ama bir kısmının gecmediğini söyledim. oda aynı karışıma bepanten ampul 5 adet ve hemazinc ekleyerek yeni bir reçete yaptı. bu eklediklerim expigmentin etkisini arttıracak dedi. simdi bunu kullanmaya başlıcam .istersen bi 10 gun deniyim sonucu yazarım. etkisini görürsem sende yeni karışımı yaptıtrsın
Umutsuzluga kapilmayalim. Benimde alnimda cok inatci bir leke var insallah fayda girurumtamam canım .
yap sen .
eğer memnun kalırsan bi değişiklik olursa yaz . ben de alayım.
bazı lekelerim inatçı galiba.
onlarda açılma az oldu.
iki yerdeki lekem onlara nazaran daha iyi açıldı.
var mı bi gelişme senceDun gece 2.karisimi kullandim.bu cok daha az yagli oldu.kullanimi cok daha kolay yahli kalmiyor cilt emiyor.insallah ise yarar
Hemen ustte yazdim neler ekledigini cnm
Su an yok cnm 2 gecedir yorgunluktan suremedim.henuz 3 kere surebildim sanirimvar mı bi gelişme sence
rubi cim.Su an yok cnm 2 gecedir yorgunluktan suremedim.henuz 3 kere surebildim sanirim
Demirlekecim expigment soyulma yapmiyor. Acneliys soyar bana cok zaman once doktor vermisti bir gece expigment bir gece acneliyse suruyordum .rubi cim.
ben ne yapıyorum biliyor musun.
direk expiigment %2 lik olanı lekenin üstüne sürüy orum
15 gündür böyle yapıyorum ama lekede yine de azalma olmadı.
kızarma soyulma da yok şimdilik .
ilk başlarda az kızarma kaşıntı olmuştu. cilt ona da uyum sağladı sanıyorum. ama açmadı daha tam olarak .biraz daha uyguluycam bunu.
koruma için güneş kremi aldım.Demirlekecim expigment soyulma yapmiyor. Acneliys soyar bana cok zaman once doktor vermisti bir gece expigment bir gece acneliyse suruyordum .
Ise yaramisti. Ama sonra yine lekeler geri geldi.
Sende bir cilt diktoruna mi gitsen acaba
Bak ben 2.karisima basladim ama ilk etaptaki gibi hizli bir acilma yok. Ama cildime iyi geldiguni hissediyorum. Bioderma gunes kremide aldim.koruma icin.