- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
Biodermanin white serisinin temizleme temizleme kremi yazmissinya canimNeyin resmini zeyno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biodermanin white serisinin temizleme temizleme kremi yazmissinya canimNeyin resmini zeyno
Biodermanin white serisinin temizleme temizleme kremi yazmissinya canim
Tamam canim ben arastirip bakmadim.belki birden fazla cesidi varsa dedim..ama tek bir modelse.herkes rahatlikla bulacaktirCnm bu sekilde google yazinca cikiyor zaten. Tekrar foto atmaya nevgerek varki?
Josgeldin summeyye...Merhaba Arkadaşlar ben de aranıza yeni katildim.Sağlık personeliyim
Resim yok ne yazikki
Sonucta leke kremine sivilceliyse sivilce ilaci kuruysa vazelin yada baska bi problemse o problemin ilaci eklenerek yapiliyor cogu kremler ben suan hali hazirda olan bepanthen madecassol e vitamini karisimima ayni oranda birde expigment eklesem lekeye yonelik kremk guclendirmis olurum diye dusunuyorum. Vazelin acikcasi cokta bir isleve sahip degil eger nem icinse bepanthen daha dogru bir tercih olur bence ben expigment alip kremime ekleyip mart ayina kadar kullanmak istiyorum. Deneyimledigimde sizinlede paylasirim...Karışımı hafta sonu hazırlattım. 60tl tuttu. 3 gündür kullanıyorum.
Henüz bir değişim yok. Soyulma veya kızarıklık da olmadı.
Ancak, kremi hazırlayan eczacı ne için kullanacaksınız, çok yağlı bir krem olacak dedi.
Lekeler için kullanacağımı söylediğim de, umarım sivilcelenme yapmaz demişti.
Dün kremi sürdüğüm bölgede uç vermeyen ağrılı bir sivilce oluştu.
Haliyle o bölgede bir kızarma ve ağrı var. Muhtemelen içi boşalmadığı için kararacak.
Neyse.. Uygulamaya devam ediyorum ama umudum yok. Daha önce karışımın içerisindeki tüm kremleri ayrı ayrı kullanmıştım. Umarım bir araya geldiklerinde faydası olur. 2 yıldır lekeli bölge için yapmadığım şey kalmadı. Ama hiç bir sonuç alamadım.
DestinaX'nın söylediği banada çok mantıklı geliyor, belki katı vazelin yerine bepanthen madecassol gibi cilt yenileyici ve nemlendirici etkisi daha yüksek kremler olsa daha iyi olabilir.
Sonucta leke kremine sivilceliyse sivilce ilaci kuruysa vazelin yada baska bi problemse o problemin ilaci eklenerek yapiliyor cogu kremler ben suan hali hazirda olan bepanthen madecassol e vitamini karisimima ayni oranda birde expigment eklesem lekeye yonelik kremk guclendirmis olurum diye dusunuyorum. Vazelin acikcasi cokta bir isleve sahip degil eger nem icinse bepanthen daha dogru bir tercih olur bence ben expigment alip kremime ekleyip mart ayina kadar kullanmak istiyorum. Deneyimledigimde sizinlede paylasirim...
Yeni resimde mi yok ?Resim yok ne yazikki
Merabalar. Buraya resim eklemek istemiyorym. Ben size deneyimlerimi anlatiyorum inanip inanmamak size kalmis ne diyim .ben size lekelerimin yuzde 80 85 acildigini beyan ediyorum. Ve sonuctan cok memnunum .Yeni resimde mi yok ?