Lekeler, Çiller tabiki lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Hımm insallah doğru bi karışım olmustr ya cidden çok yağlı yani bu kremler yüzünün kuruması kızarmaşı hatta soyulmaşı gibi durumlar imkansız ötesi bisey

Cnm zaten bu krem cildi soyarak lekeleri tedavi etmiyomuş...soymadan rengini açıyomuş yanlış hatirlamiyosam...kullanan arkadaşlar insallah yazar da birazdan biz de daha fazla bilgi alırız...

Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
Kadınlar kulübünde bu lekeler konusunu o kadar çok araştırdım ki bu eczane yapımı ilaçları falan da kullanan artı daha onunla birlikte bir sürü kremde kullanmış olan bir bayan lekelerinin geçer gibi olup sonra daha da beter olduğunu soyledı
Ve inanmayacaksınız ama ezberledıgımız herşeyi unutun
Kendisi cana karataya gitmiş ve bütün kımyasal ürünleri yasaklamış güneş kremide buna dahil
Ve beslenme tarzını değiştirip bazı vıtamınlerle desteklemiş D B12 Omega 3 şuan diyor yüzünde zeki gündüzün Kreminden yanık izleri olmuş onlar bile geçmiş cildim pırıl pırıl dedi artı açtığı bir forumdan yazmış lekeler yorgun vücudun belirtisi imiş araştırmanızı tavsıye ederim antioksıdan da kullanıyormuş ve asla güneş kremi kullanmıyormuş kendisi ha bu arada güneşe de sabah yada akşam değil bilakis güneş tam Dikken çıkıyor ve güneşleniyormuş çünkü d vıtamını saatlerde yeryüzüne iniyormuş

Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
Kadınlar kulübünde bu lekeler konusunu o kadar çok araştırdım ki bu eczane yapımı ilaçları falan da kullanan artı daha onunla birlikte bir sürü kremde kullanmış olan bir bayan lekelerinin geçer gibi olup sonra daha da beter olduğunu soyledı
Ve inanmayacaksınız ama ezberledıgımız herşeyi unutun
Kendisi cana karataya gitmiş ve bütün kımyasal ürünleri yasaklamış güneş kremide buna dahil
Ve beslenme tarzını değiştirip bazı vıtamınlerle desteklemiş D B12 Omega 3 şuan diyor yüzünde zeki gündüzün Kreminden yanık izleri olmuş onlar bile geçmiş cildim pırıl pırıl dedi artı açtığı bir forumdan yazmış lekeler yorgun vücudun belirtisi imiş araştırmanızı tavsıye ederim antioksıdan da kullanıyormuş ve asla güneş kremi kullanmıyormuş kendisi ha bu arada güneşe de sabah yada akşam değil bilakis güneş tam Dikken çıkıyor ve güneşleniyormuş çünkü d vıtamını saatlerde yeryüzüne iniyormuş
o_Oo_O
çok ilginçmiş .

Kesinlikle ama dogru olduğu kesin
Bu lekeler içerden onarılmalı bu bir gerçek

Bu sizin dediginiz icerden kaynaklı lekeler icin...ne biliyosunuz bu forumdaki insanlarin lekelerinin her birinin neyden kaynakli oldugunu...yani birinin lekesi gunes lekesi ise gidip de gunesin dik saatlerinden gunesin altinda durup koruyucu kullanmamasi gibi sacma bisi olamaz....o bahsettiginiz bayan bana hic inandirici gelmedi ben de okudum onu...diyelim ki dogru zibilyon tane leke çesidi var herkesinki aynı degil..kremler bile herkese ayni seviyede etki etmezken boyle bi tedavi herkes icin olumlu sonuca ulasamaz....misal ben omega 3 kullaniyorum antioksidan besleniyorum hamur yemem seker yemem...protein de aliyorum..neden madem benim lekelerim gecmiyo...

Bikaç gün önce bende aldım bu kremleri bana ayrı ayrı verdi eczaci karışımı yapmadı evde kendim yaptım bugün fakat benim kremim biraz civik oldu sanki sut kesiği gibi görüntüsü var. Sizinkiler nasıl ya ustelik eczacı zentinyagi olarak evdeki kullan bi yemek kaşığı dedi öyle yaptım suan yuzumë kremi sürdum fakat çok yağlı bi krem olmuş bu karışım alım parlıyor resmen bi yanlislik varmı bi yerlerde ya yardimci olurmusunuz
Meraba.. simdi gordum mesajinizi. Kremin kivami aynen sut kesigi gibi ama keske eczaci hazirlasaydi. Krem cok yagli digrudur. Ama ise yaradigi icin cekiyoruz bu sıkintiyi ))

2. günüm kremde evet cok yağlı ama sabaha kadar emiyo ve yumusacık bi cilt oluyo.daha çok erken tabi ama inşaallah lekeler çiller biraz olsun geçer

G
Bu sizin dediginiz icerden kaynaklı lekeler icin...ne biliyosunuz bu forumdaki insanlarin lekelerinin her birinin neyden kaynakli oldugunu...yani birinin lekesi gunes lekesi ise gidip de gunesin dik saatlerinden gunesin altinda durup koruyucu kullanmamasi gibi sacma bisi olamaz....o bahsettiginiz bayan bana hic inandirici gelmedi ben de okudum onu...diyelim ki dogru zibilyon tane leke çesidi var herkesinki aynı degil..kremler bile herkese ayni seviyede etki etmezken boyle bi tedavi herkes icin olumlu sonuca ulasamaz....misal ben omega 3 kullaniyorum antioksidan besleniyorum hamur yemem seker yemem...protein de aliyorum..neden madem benim lekelerim gecmiyo...
Çünkü d vitaminde kullanmanız gerekiyor ve bunların miktarıda çok önemli ornegın d vıtamını günlük 1000 yı almak tavsıye edılen ama bu kişi çok daha fazla alıyormuş Canan hocanın tavsıyesi ile aynı şekilde omega3 u de öyle ve k2 vitaminini de
Artı tabıkı lekelerin büyük çoğunluğu güneş lekesi dir ama cild korunaklı olmadığı için güneş lekeye sebeb olur siz inandığınız yolda devam edin güneş kreminin içindeki kimyasalların cilde ne kadar zararı var artı bu arkadaşı ben takip ettım kadın her sene lekelerimden kurtuluyorum diye başlık açmış ama bir sene sonrasında tekrar tekrar şimdi ise iki yıldır hiç bir. Kimyasalı yüzüne sürmüyormuş çünkü cıldını güneşe karşı içerden koruyor Velhasıl ben bunu deneyeceğim Allah'ın izniyle faydalı olacağına da inanıyorum inanmayan denemesin bildiğine devam etsin

Artı benim bunu burda paylaşma amacım rubi olsun dıger lekelerinin geçmek üzere olduğunu söyleyen arkadaşlar olsun lekelerinden kurtulduktan sonra bu şekilde vitaminlerle çilelerini desteklerlerse tekrar gelmeyeceğine inanmandır selametle

Bayanlar karisimi 5 gecedir yatmadan once kullaniyorum.yuzumde hic bir fark olmadi simdilik.bakalim ne zaman acilmaya baslicak lekeler

Merhabalar neler yazılmış neler.Öncelikle herkes haklı.Evet leke çok çeşitli.
Birine olan tedavi diğerine asla olmaz .Ancak yeni önerilere de açık olalım.
Her yazılandan bir şeyler alalım öğrenelim.
Bu arada da lütfen arkadaşlar yanlış anlamayınız
Kremi evde yapıp ucuza getirmeye çalışmayınız.
Cilt bu öyle her şey sürülmez.Kremi o eczacı yapmazsa başkası yapar.
Çok bulunmaz malzeme değil ama evde yapılacak malzemelerde değil yani...

Cnm insallah isine yarar fakat bu karisim tamamen gunes ve digum lekeleri ile ilgilidir.sanirim tam okumadin
okudum canım ama güneş lekeleri de var içinde expgment olunca denemek istedim bi umut çillerin görünümü lekeler hsfifler belki

Sanırım 10 gün sonrasında açılmaya başlıyor yorumlardan öyle anladım.buarada artık emzirmiyormusunuz ?
Sorma canim emziriyorum biraz.zaten cok emen bu bebek degildi.dun 1 yasina girdi.ama tamamen sifir emmiyo diyemem.artik expigment inde bi zarari yoktur insallah :KK43:

Son düzenleme:
Herkese meraba.gercekten cok mutlyum lekelrim baya baya gitti. Koruma icinde bluegreen arkadasimin tavsiyelerini dinlicem. Birde yeni bi urun daha aldim onu paylasmak istedim.ben ilk defa kullanicam. Biodermanin white serisinin temizleme kremini aldim. Ise yaricagini dusunuyorum. Zaten ihtiyacim vardi bioderma denemek istedim. Ilerlede iyiyse tavsiye ederim

Herkese meraba.gercekten cok mutlyum lekelrim baya baya gitti. Koruma icinde bluegreen arkadasimin tavsiyelerini dinlicem. Birde yeni bi urun daha aldim onu paylasmak istedim.ben ilk defa kullanicam. Biodermanin white serisinin temizleme kremini aldim. Ise yaricagini dusunuyorum. Zaten ihtiyacim vardi bioderma denemek istedim. Ilerlede iyiyse tavsiye ederim
Canim resmini paylasirmisin belki almak isteyenler olur.fikir olacaktir resim

X