Lekeler, Çiller tabiki lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhaba canım çok iyiyim teşekkürler.:KK73:Siz nasılsınız.:KK24:
Ciltte inceltme oluyor dememin sebebi aynı karışımdan bazı arkadaşlarım kullandı ve sonuç olarak ciltlerinde incelme oldu.Zaten her zaman dediğim şey ,her şey herkeste aynı sonucu vermez.Ama ben sadece böyle de olabiliyor diye uyarmak istedim.
Haftada 2 gece sürüyorsanız diğer geceler ne sürüyorsunuz.
Sebi ürünlerini neden kullanmak istiyorsunuz.
Ben kullandım faydası olmadı ama yine de de karar sizin.
Hatta burada da @cmlkutlu arkadaşımız kullanmış fayda etmemiş
ve yazmış sağ olsun:KK28:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ixir-akne-ve-leke-kremi.978713/#post-49546961
Daha önce de yazdığım gibi kullanan herkese lekeleri için dua ediyorum geri gelmesin...
Slmm reklamlarini goruyorum face de sebi simyacininda o yuzden merak ettim kullanan varmi diye antiecing kremi var birde gunes korumali kremi yazinda kullaniliyormus ondan merak etmistim acikcasi hani su an kullandigim ilaci yazin kullanamicam ya o acidan..

ben kantronyagı sürüyorum yumuşacık yapıyor sabahhh uyandıgımda
En iyisi canım şifa olsun:super:
Slmm reklamlarini goruyorum face de sebi simyacininda o yuzden merak ettim kullanan varmi diye antiecing kremi var birde gunes korumali kremi yazinda kullaniliyormus ondan merak etmistim acikcasi hani su an kullandigim ilaci yazin kullanamicam ya o acidan..
Zaten anladım canım benim açtığım konuda da sormuştunuz oradan hatırlıyorum
ama Haftada 2 kere kremi sürüyorsanız kantaron yağını kullanabilirsiniz.
Baharı da bence beklemeyin.Ama o arada başka şeyler kullanıyorsunuz bilemem.
O nedenle sordum.Yazın yağların kullanımı önermiyorum.
Gerçekten de gece bile sürülse bazı ciltlerde olmasa bile çoğunlukla leke oluyor.
Kişiler tabii hemen fark etmiyor ama zamanla ortaya çıkıyor.
Sebi ixir de dediğim gibi link verdim okursunuz.
Lekeye fayda etmedi oluşumu önledi.
Ama ben dışarı çıkacağım zaman onu da kullanıp
üzerine yarım saat sonra başka bir koruma da sürdüm açıkçası.
Bu nedenle de yurt dışındaki dermatolog arkadaşıma danışıp
yaz için eğer dışarıda fazla kalacaksam Heliocare 90 koruma faktör aldım
ne olur ne olmaz arada da onu kullanacağım.
Çünkü leke öyle bir şey ki gitmişken geri de gelmesin.:KK20:
Zaten çok uğraştım açtım :-)

Son düzenleme:
En iyisi canım şifa olsun:super:

Zaten anladım canım benim açtığım konuda da sormuştunuz oradan hatırlıyorum
ama Haftada 2 kere kremi sürüyorsanız kantaron yağını kullanabilirsiniz.
Baharı da bence beklemeyin.Ama o arada başka şeyler kullanıyorsunuz bilemem.
O nedenle sordum.Yazın yağların kullanımı önermiyorum.
Gerçekten de gece bile sürülse bazı ciltlerde olmasa bile çoğunlukla leke oluyor.
Kişiler tabii hemen fark etmiyor ama zamanla ortaya çıkıyor.
Sebi ixir de dediğim gibi link verdim okursunuz.
Lekeye fayda etmedi oluşumu önledi.
Ama ben dışarı çıkacağım zaman onu da kullanıp
üzerine yarım saat sonra başka bir koruma da sürdüm açıkçası.
Bu nedenle de yurt dışındaki dermatolog arkadaşıma danışıp
yaz için eğer dışarıda fazla kalacaksam Heliocare 90 koruma faktör aldım
ne olur ne olmaz arada da onu kullanacağım.
Çünkü leke öyle bir şey ki gitmişken geri de gelmesin.:KK20:
Zaten çok uğraştım açtım :-)

Evet aynen .. giden lekeleri koruma amacli sebi ixsir dusunmustum. Birde doktorum uniton4 gunes kremini onermisti. Ama oda cok pahali geldi 30 ml 100 tl yani bana 1 ay yetermi bilmem.belkide ondan alirim.
Bu arada haftada 2 kere ilacin disindaki gunlerde bisey yapmiyorum. Cildimi temizleyip c vitamini suruyorum sonrada kremlenip oh miss uyuyorum ))

Rubi size bir soru sormak istiyorum bu hazırlatmış olduğunuz krem nasıl bir etki yapıyor tam olarak hafif pullanma dışında kızarıklık falan gibi şeyler yapıyor mu

Ben su anda esteviole pigmenta kullaniyorum ancak bu bitince bioderma yada unitone4 alicam

Lr nin leke urunlerini kullandim duzenli ve dikkatli bir sekilde hic ise yaramiyorrr
Ama zeitgaed1 temizleme fircasi ve kremi harika bisey

Bu ilaci kullanirken sadece ilk gun kullandigimda hafif soyuldu.onun disinda asla kizariklik vs olmuyor

Bende solante pıgmenta kullanıyorum çok memnunum sizin dediğinizi duymamıştım daha önce bunuda bana doktor tavsıye etmişti bende dıger denedıgım ürünlerle kıyaslayınca bu güneş kremi gerçekten guzel sızın dedıklerınızden daha uygun fıyatıda 150 ml mi 100 tl

İnşallah sizin bu tarifinizi bende denemek istiyorum bende o kadar çok şey denedim ki plıngler soyucu kremler dizinde benzer durumlar yaşamış olmanız sebebıyle bu ürünün bende de etki edebileceğini düşünüyorum bununla birlikte birde ncare rebelle krem kullanmayı düşünüyorum

X