Bende solante pıgmenta kullanıyorum çok memnunum sizin dediğinizi duymamıştım daha önce bunuda bana doktor tavsıye etmişti bende dıger denedıgım ürünlerle kıyaslayınca bu güneş kremi gerçekten guzel sızın dedıklerınızden daha uygun fıyatıda 150 ml mi 100 tl
Rubi bence yapmanız gereken antioksıdan içeren krem kullanmak Pervin Dinçer ışık pleeng yaptığı bir hastasına öyle demişti ömür boyu antioksıdanlı krem kullanması gerekiyormuş ki melanin pigmentini baskılasınAh ah o tam kofuma saglayabilecek gunes kremini bir bulabilsek keske.
Evet canım sizinle özelden de görüşmüştük C vitamini kullanımı hakkında.Evet aynen .. giden lekeleri koruma amacli sebi ixsir dusunmustum. Birde doktorum uniton4 gunes kremini onermisti. Ama oda cok pahali geldi 30 ml 100 tl yani bana 1 ay yetermi bilmem.belkide ondan alirim.
Bu arada haftada 2 kere ilacin disindaki gunlerde bisey yapmiyorum. Cildimi temizleyip c vitamini suruyorum sonrada kremlenip oh miss uyuyorum ))
kullanmanızı tavsiye ederim. baya baya bitti benimkiler .Umut verici benim içinde o zaman inşallah hepimiz kurtuluruz lekelerden sağlıklı bir şekilde
Cok dogru anlamissiniz. Ciltteki incelme olayi herkesin basina gelmeyebilir.Merhabalar
Paylaşımın için teşekkürler.
Bluegreenblue nun 250 sayfalık açtığı konuyu bitirince bu başlığı okumaya sıra geldi ve butun yazılanları okudum.
Ben leke tedavisine daha yeni başlayacak olanlardanım.
Şuan elimde 30 TL ye aldığım kecisutu sabunu ve gül suyu var.birde bioderma siparişi vereceğim güneş koruyucu olarak.
Leke açmak için ilk 1 ay bu kremle başlamaya karar verdim.
Birde yağ desteği olmalı demissiniz sarı kantaron yağı alacağım.
Aslında aleo Vera jelide alacaktım ama herşeyi birbirine karıştırmak istemiyorum.
Çünkü ben illa bu kış bitsin diye bir çabam yok artik bir karar aldım sonuçta birkaç yıl da sürse yavaş yavaş deneye deneye hiç ara vermeden ama sırayla ondan ona atlayarak değil birşeyler yapacağım.
Şimdi özetlemek gerekirse anladigimi leke tedavisine başlayacak birinin önce iyi bir güneş koruyucusu olması lazim.Yer ve zaman ayırt etmeksizin sürmek şartıyla.
Ben bioderma ile baslayacagim.
İkincisi leke açıcı lazim.Ben krem ile baslicam buda bu karışım olacak ilk başta.
Guzel bir temizleyici lazım.keci sütü sabunu ve gül suyu aldım.
Ama bunlarla cilt incelecekse kalınlaştırmak lazım.iste bunun için ne alayım?
kantaron yağı ve Aloe Vera jeli de alacağım ama ne icindi ? karıştırdım sanırım.
İlk aşamada bunlar yeterlimi yardımcı olursanız sevinirim.
Cnm senin bahsettigin gunes kremi bumudurEvet canım sizinle özelden de görüşmüştük C vitamini kullanımı hakkında.
Zaten kullanıyorum demiştiniz.Bence kantaronu da mutlaka ekleyiniz.
Hatta kırmızı kantaron halis olursa gerçekten de daha etkili bence.
Kışın Leke kremleri ile C vitamini düzenli kullanacaksınız ve mutlaka yağ ile de desteklemelisiniz.Cildi başka kremlerde dıştan da kalınlaştırmak gerekli.
Korumaya gelince daha önce de dediğim gibi pahallı vs.kimse bakmayacak ve alacaksınız.
Eğer tekrar sizlerde leke oluşursa giderek leke büyür.
Zamanla kurtulmanız da zorlaşır.Sizde bunu çok iyi biliyorsunuz zaten.Kolay gelsin...
O zaman soyleyebilecegim bisey yok cnm uzgunumKarışımın içinde expigment olduğu için emzirmede kullanamiyormusum.
Peki ben leke açmak için 1.5- 2 sene bekleyecekmiyim.Canım sıkıldı.
Resmini paylasirmisin canim gunes kreminin.bende leke karisimini bugun eczaneye hazirlatiyorum yarin alcam.ama gunes kremini internetten siparis vercem ne alacagmi bilmiyorumBen su an esteviole depigmenta kullaniyorum
Canim senin gunes kreminin markasi neALLAH R rubi den razı olsun bu karısımı anlattı iyiki sorgusuz sualsiz öncesi sonrası hiçbirsey istemeden karışımı istemişim çok şükür rabbime %90 lık bi lekelerimde kaybolma hissettim kş bunun herkes farkında bilenler ama en önemliside n biliyormusunuz?bunu kendinizin farketmesi çünkü siz lekenizin nerde oldugunu daha ii bildiğiniz için kolaylıkla aynaya baktıgınızda bulursunuz insanlar size moral vermk için n varki yüzünde desede aslında öyle değildir.ama çok şükürr şimdi aynaya bakabiliyorumm teşekkürler R rubi
Canim ben gunes kremi arastiriyorum.bugun netten siparis vermem lazim.eczaneye leke karisimin siparisinide verdim yarin alcam.sen dedigin kremin resmini paylasirmisin.ben calismiyorum surekli evdeyim .dedigin 90 faktorlu krem fazla olurmuki ev icin kullanimaEn iyisi canım şifa olsun
Zaten anladım canım benim açtığım konuda da sormuştunuz oradan hatırlıyorum
ama Haftada 2 kere kremi sürüyorsanız kantaron yağını kullanabilirsiniz.
Baharı da bence beklemeyin.Ama o arada başka şeyler kullanıyorsunuz bilemem.
O nedenle sordum.Yazın yağların kullanımı önermiyorum.
Gerçekten de gece bile sürülse bazı ciltlerde olmasa bile çoğunlukla leke oluyor.
Kişiler tabii hemen fark etmiyor ama zamanla ortaya çıkıyor.
Sebi ixir de dediğim gibi link verdim okursunuz.
Lekeye fayda etmedi oluşumu önledi.
Ama ben dışarı çıkacağım zaman onu da kullanıp
üzerine yarım saat sonra başka bir koruma da sürdüm açıkçası.
Bu nedenle de yurt dışındaki dermatolog arkadaşıma danışıp
yaz için eğer dışarıda fazla kalacaksam Heliocare 90 koruma faktör aldım
ne olur ne olmaz arada da onu kullanacağım.
Çünkü leke öyle bir şey ki gitmişken geri de gelmesin.
Zaten çok uğraştım açtım
Canim gunes kremi bioderma alcam demissin.hangisini alcaksin.benimde almam lazim.ama en etkili hangisi bilmiyorum.sen arastinmi gunes kremlerini bioderma iyimiymisMerhabalar
Bluegreenblue nun 250 sayfalık açtığı konuyu bitirince bu başlığı okumaya sıra geldi ve butun yazılanları okudum.
Şuan elimde 30 TL ye aldığım kecisutu sabunu ve gül suyu var.birde bioderma siparişi vereceğim güneş koruyucu olarak.
Aslında aleo Vera jelide alacaktım ama herşeyi birbirine karıştırmak istemiyorum.
Çünkü ben illa bu kış bitsin diye bir çabam yok artik bir karar aldım sonuçta birkaç yıl da sürse yavaş yavaş deneye deneye hiç ara vermeden ama sırayla ondan ona atlayarak değil birşeyler yapacağım.
Şimdi özetlemek gerekirse anladigimi leke tedavisine başlayacak birinin önce iyi bir güneş koruyucusu olması lazim.Yer ve zaman ayırt etmeksizin sürmek şartıyla.
İkincisi leke açıcı lazim.Ben krem ile baslicam buda bu karışım olacak ilk başta.
kantaron yağı ve Aloe Vera jeli de alacağım ama ne icindi ? karıştırdım sanırım.
Merhaba canım.Gerçekten de sabırla konumu okudunuz teşekkürler.Merhabalar
benim suan elimdeki vıchy ama begenmiyorumm bi ara solante kullandımm çok ii di tek gecerim...Canim senin gunes kreminin markasi ne
Solenta pigmenta bende kullandim canim hemde yillarca.ama pek sevmiyorum artik onu.kahverengi paketti benimki.simdi baska marka arastiriyorumbenim suan elimdeki vıchy ama begenmiyorumm bi ara solante kullandımm çok ii di tek gecerim...
Merhaba canım şimdi güneş koruma çeşitli kullanmayı düşünüyorum bu yaz.Cnm senin bahsettigin gunes kremi bumudur
Merhaba canım evde o kadara gerek yok ama kaliteli olsun yeter.Canim ben gunes kremi arastiriyorum.bugun netten siparis vermem lazim.eczaneye leke karisimin siparisinide verdim yarin alcam.sen dedigin kremin resmini paylasirmisin.ben calismiyorum surekli evdeyim .dedigin 90 faktorlu krem fazla olurmuki ev icin kullanima