Lekeler, Çiller tabiki lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Evet benim du anda kullandigim kremde ayni fiyatda ancak gectigimiz 2 sene solenta kullandim ama leke olusumunu engellemedi ne yazikki bir dermatolog arkadasim bioderma onerdi.bu yaz onu denicem sanirim.

Ayrica benim ilk sayfada yazdigim sorunlarimla seninkiler benziyorsa yada ayniysa kullan derim sifa olur umarim

Ah ah o tam kofuma saglayabilecek gunes kremini bir bulabilsek keske.

Evet canım sizinle özelden de görüşmüştük C vitamini kullanımı hakkında.
Zaten kullanıyorum demiştiniz.Bence kantaronu da mutlaka ekleyiniz.
Hatta kırmızı kantaron halis olursa gerçekten de daha etkili bence.
Kışın Leke kremleri ile C vitamini düzenli kullanacaksınız ve mutlaka yağ ile de desteklemelisiniz.Cildi başka kremlerde dıştan da kalınlaştırmak gerekli.
Korumaya gelince daha önce de dediğim gibi pahallı vs.kimse bakmayacak ve alacaksınız.
Eğer tekrar sizlerde leke oluşursa giderek leke büyür.
Zamanla kurtulmanız da zorlaşır.Sizde bunu çok iyi biliyorsunuz zaten.Kolay gelsin...

arkadaşlar meraba fırsat buldum ve sizınle paylaşmak istedim.
ben bu karışımı aile hekimimın yazdığından bahsetmiştim. arkadaşımın akne ve leke problemleri vardı. benim lekelerimin geçmeye başladığını görünce oda aynı doktora gitti ve onada benimkinden biraz daha farklı bir karşım yapmış. onunda cildi ıyıleşti. gerçi onunki biraz daha uzun zaman aldı ama gerçekten sönmüş butun sivilceler cildi baya düzelmiş. o da kullanmaya devam ediyor.

Merhabalar
Paylaşımın için teşekkürler.
Bluegreenblue nun 250 sayfalık açtığı konuyu bitirince bu başlığı okumaya sıra geldi ve butun yazılanları okudum.

Ben leke tedavisine daha yeni başlayacak olanlardanım.
Şuan elimde 30 TL ye aldığım kecisutu sabunu ve gül suyu var.birde bioderma siparişi vereceğim güneş koruyucu olarak.
Leke açmak için ilk 1 ay bu kremle başlamaya karar verdim.
Birde yağ desteği olmalı demissiniz sarı kantaron yağı alacağım.
Aslında aleo Vera jelide alacaktım ama herşeyi birbirine karıştırmak istemiyorum.
Çünkü ben illa bu kış bitsin diye bir çabam yok artik bir karar aldım sonuçta birkaç yıl da sürse yavaş yavaş deneye deneye hiç ara vermeden ama sırayla ondan ona atlayarak değil birşeyler yapacağım.

Şimdi özetlemek gerekirse anladigimi leke tedavisine başlayacak birinin önce iyi bir güneş koruyucusu olması lazim.Yer ve zaman ayırt etmeksizin sürmek şartıyla.
Ben bioderma ile baslayacagim.

İkincisi leke açıcı lazim.Ben krem ile baslicam buda bu karışım olacak ilk başta.

Guzel bir temizleyici lazım.keci sütü sabunu ve gül suyu aldım.

Ama bunlarla cilt incelecekse kalınlaştırmak lazım.iste bunun için ne alayım?
kantaron yağı ve Aloe Vera jeli de alacağım ama ne icindi ? karıştırdım sanırım.
İlk aşamada bunlar yeterlimi yardımcı olursanız sevinirim.

Cok dogru anlamissiniz. Ciltteki incelme olayi herkesin basina gelmeyebilir.
Siz bu duzenlediginiz sistemi uygulayin

Alivera jeli kullanmiyorum ben birde sari kanyoron yagini da lekelerden kurtulduktan sonra koruma amacli kullanicam.fakat onu da yazin jullanmak sakincali imis darkblue arkadasimiz uyardi bu konuda.

Cnm senin bahsettigin gunes kremi bumudur

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-11-12-28-44.png
    160,6 KB · Görüntüleme: 76
Karışımın içinde expigment olduğu için emzirmede kullanamiyormusum.
Peki ben leke açmak için 1.5- 2 sene bekleyecekmiyim.Canım sıkıldı.

Ben su an esteviole depigmenta kullaniyorum
Resmini paylasirmisin canim gunes kreminin.bende leke karisimini bugun eczaneye hazirlatiyorum yarin alcam.ama gunes kremini internetten siparis vercem ne alacagmi bilmiyorum

Canim senin gunes kreminin markasi ne

Canim ben gunes kremi arastiriyorum.bugun netten siparis vermem lazim.eczaneye leke karisimin siparisinide verdim yarin alcam.sen dedigin kremin resmini paylasirmisin.ben calismiyorum surekli evdeyim .dedigin 90 faktorlu krem fazla olurmuki ev icin kullanima

Canim gunes kremi bioderma alcam demissin.hangisini alcaksin.benimde almam lazim.ama en etkili hangisi bilmiyorum.sen arastinmi gunes kremlerini bioderma iyimiymis

Merhaba canım.Gerçekten de sabırla konumu okudunuz teşekkürler.
Orada da bu konudan bahs ediyordum zaten. Ben bu karışımı hamilelere önermiyorum.bilginiz olsun.
Aloe ve madecassol da leke açmaya yardımcı ürünler.
Ama bence şu ara daha sade şeyler kullanınız .
Müsait olunca size bir program hazırlayayım...

Cnm senin bahsettigin gunes kremi bumudur
Merhaba canım şimdi güneş koruma çeşitli kullanmayı düşünüyorum bu yaz.
Leke çok zor olduğu için koruma çok çok önemli diye
Güneş koruma ben şöyle yapacağım bu yaz için.
Evde daha düşük faktör olan çok uzun zaman kullandığım Rosense olanı,
Dışarıda kısa işlerim olunca Bioderma photoderm spf 50
Çok uzun kalacaksam Heliocare 90 (evet resimdeki)
ve mutlaka da bu sefer
Bioderma Sensibio AR Compact Light ( SPF30 UVA 16 ) 10 g renkli alacağım.
Ama ben önce tüm bunları kullanmadan
Dışarıda ve denizde olacağım günler nemlendirici sürüp bekleyip
hem leke açan hem de koruyan ürünlerden birini nemlendirici üzerine sürüp bekleyip
esas korumamı süreceğim.
Geçen yaz böyle yaptım (renkli olan hariç)leke oluşmadı ve eskiler koyulaşmadı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…