Lekeler, Çiller tabiki lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhabalar Ben kollarımda yaklaşık 15 gün denedim.Sonra bıraktım.
Dışarıda işlerim vardı o arada havalar iyiydi.
Gerçi koruyucu kullandım ama yine de fazla sürmek istemedim.
Krem içerik olarak güzel evet lekeyi açıp aydınlatıyor.
Daha önceki 3 lü karışımın daha güzel versiyonu bu. Ondan kullanmamıştım.
Ama kullanan arkadaşlarımdan biliyorum.
Onlar kullandı lekeleri açıldı sonra korusalar da geri geldi.
Bunda ne olur bilemiyorum.
Sadece kullanan herkese lekeleri için dua ediyorum geri gelmesin.
Ancak sanırım cildi çok inceltiyor.
Kullananlara tavsiyem bunu da dikkate alsınlar.Önlem alsınlar derim.
Kullanan herkes sayfaya gelişmeleri devamlı yazsın ki herkes haberdar olsun.
Zaten belirli kişiler yazıyor sağ olsunlar.
Ama o kadar çok kişi karışımı aldı ki neden başka kimse yazmıyor.
Herkese kolay gelsin iyi haberler gelsin

cnmm bnm zaten daha önceden glikolikasit kullandım için incelmişti yüzüm karısımı sadece haftada 1 gün sürüyorum geceleri ev yapımı kantronyagı kullanıyorum aleovera bitkim var gündüzleri içini çıkarıyorum hergün değil ama şimdilik cildim ii dediğin gibi herkes aldı karışımın tarifini kimse yorum yapmıyorrr

Merhabalar benimde ciddi leke sorunum var daha dogrusu bunlarin ne oldugunu bilmiyorum kizariklik gibi ama sivilcede degiller.

Fotoda cok net degil ama ozellikle dudak cevrem resmen curumus gibi koyu lekeler, kizarikliklar var .Sizin ciltlerinizde boyle miydi, yoksa sadece lekeleriniz mi var .Bu karisimi kullansam kizarikliklarada iyi gelir mi

ben lekelerim için kullandım doktora gittiniz mi?

15 gun oldu ve yuzum parliyor ve hani derler ya akca pakca oldu )) alnim ve burnumun ustundeki lekeler ve ozellikle biyik bolgem nerdeyse beyazladi. Ancak elmacik kemigindekiler anca siliklesiyor.
resim varmi acaba oncesi sonrasi benimde dogum lekelerim var bu bir mucize gibi birsey dediginize gore

Benim 2 haftadan fazla oldu sonuçtan çok memnunum sol yanağımdaki lekelerin tamamı geçti diyebilirim.
Sağ yanagımdakiler daha derin sanırım sol yanağıma göre biraz daha yavaş geçiyor ama düzelme var baya. %85 gitti diyebilirim

gözünaydın cnmmm

Cnm meraba oncelikle bir hal hatir sorayim nasilsin )).
Ben artik haftada 2 gece suruyorum bahara kadar boyle insallah ))
Geri gelecekmi bikmiyorum inan dua ediyorum gelmesin diye.
Ama benim cildim ince ciltlerdendir. Incelme olmuyor ciltte. En azindan bende oyle bir etki etmedi.
Bahar gelince sari kantoron yagina baslicam.
Birde bu sebi simyaci urunleri var onlardan kullandinmi onunla da devam edebilirim bir muddet

Hiram slm
Ben inanin gercekten firsat bulup giremiyorum yogunum. Yoksa surekli girip bakmaya calisirim.

Sizinki farkli gorunuyor doktora danismadan hareket etmeyin bence. Sonucta bana bu karisim dr verdi
Sizde daha kotu sonuc almamak icin dr a gidin
Bakin benim isyerinde 2 bayan gaza gelip ayni dr a gittiler onlara verdigi karisim farkliydi

resim varmi acaba oncesi sonrasi benimde dogum lekelerim var bu bir mucize gibi birsey dediginize gore
Slm. Ben ne yazikki resim cekmeyi dusunemedim. Ama inanin yanaklarimdaki kocaman allik surulmus gibi lekeler gecti
Umarim birdaha geri gelmez

Doğum lekeleri geçmez bence onlarda bir nevi ben gibi çünkü. Eğer geçiyorsa bende kullanayım
Geciyor geciyor .bak biz gunes lekelerini 1.5 ayda hallettik daha bahara vakit var. Bence denemelisin. Dogum lekeleri daha uzun bir surec istiyor sadece benim bildigim kadariyla. Ben kapkara kollarimi bile actim rengini ))

Sizinki farkli gorunuyor doktora danismadan hareket etmeyin bence. Sonucta bana bu karisim dr verdi
Sizde daha kotu sonuc almamak icin dr a gidin
Bakin benim isyerinde 2 bayan gaza gelip ayni dr a gittiler onlara verdigi karisim farkliydi
O zaman ben farkli bir doktora gideyim tesekkur ederim.

Hiram slm
Ben inanin gercekten firsat bulup giremiyorum yogunum. Yoksa surekli girip bakmaya calisirim.
as cnm ya çok geçmiş olsun bende yeni yıla hasta girdimmm

Merhaba canım çok iyiyim teşekkürler.Siz nasılsınız.
Ciltte inceltme oluyor dememin sebebi aynı karışımdan bazı arkadaşlarım kullandı ve sonuç olarak ciltlerinde incelme oldu.Zaten her zaman dediğim şey ,her şey herkeste aynı sonucu vermez.Ama ben sadece böyle de olabiliyor diye uyarmak istedim.
Haftada 2 gece sürüyorsanız diğer geceler ne sürüyorsunuz.
Sebi ürünlerini neden kullanmak istiyorsunuz.
Ben kullandım faydası olmadı ama yine de de karar sizin.
Hatta burada da @cmlkutlu arkadaşımız kullanmış fayda etmemiş
ve yazmış sağ olsun
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ixir-akne-ve-leke-kremi.978713/#post-49546961
Daha önce de yazdığım gibi kullanan herkese lekeleri için dua ediyorum geri gelmesin...

ben kantronyagı sürüyorum yumuşacık yapıyor sabahhh uyandıgımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…