- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.593
- 39
Hımm insallah doğru bi karışım olmustr ya cidden çok yağlı yani bu kremler yüzünün kuruması kızarmaşı hatta soyulmaşı gibi durumlar imkansız ötesi bisey
Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
Kadınlar kulübünde bu lekeler konusunu o kadar çok araştırdım ki bu eczane yapımı ilaçları falan da kullanan artı daha onunla birlikte bir sürü kremde kullanmış olan bir bayan lekelerinin geçer gibi olup sonra daha da beter olduğunu soyledı
Ve inanmayacaksınız ama ezberledıgımız herşeyi unutun
Kendisi cana karataya gitmiş ve bütün kımyasal ürünleri yasaklamış güneş kremide buna dahil
Ve beslenme tarzını değiştirip bazı vıtamınlerle desteklemiş D B12 Omega 3 şuan diyor yüzünde zeki gündüzün Kreminden yanık izleri olmuş onlar bile geçmiş cildim pırıl pırıl dedi artı açtığı bir forumdan yazmış lekeler yorgun vücudun belirtisi imiş araştırmanızı tavsıye ederim antioksıdan da kullanıyormuş ve asla güneş kremi kullanmıyormuş kendisi ha bu arada güneşe de sabah yada akşam değil bilakis güneş tam Dikken çıkıyor ve güneşleniyormuş çünkü d vıtamını saatlerde yeryüzüne iniyormuş
Kesinlikle ama dogru olduğu kesin
Bu lekeler içerden onarılmalı bu bir gerçek
Cnm insallah isine yarar fakat bu karisim tamamen gunes ve digum lekeleri ile ilgilidir.sanirim tam okumadinbugün yaptırdım karışımı inşaallah faydasını görürüm sivilce izleri ve çillerim var
Meraba.. simdi gordum mesajinizi. Kremin kivami aynen sut kesigi gibi ama keske eczaci hazirlasaydi. Krem cok yagli digrudur. Ama ise yaradigi icin cekiyoruz bu sıkintiyi ))Bikaç gün önce bende aldım bu kremleri bana ayrı ayrı verdi eczaci karışımı yapmadı evde kendim yaptım bugün fakat benim kremim biraz civik oldu sanki sut kesiği gibi görüntüsü var. Sizinkiler nasıl ya ustelik eczacı zentinyagi olarak evdeki kullan bi yemek kaşığı dedi öyle yaptım suan yuzumë kremi sürdum fakat çok yağlı bi krem olmuş bu karışım alım parlıyor resmen bi yanlislik varmı bi yerlerde ya yardimci olurmusunuz
Çünkü d vitaminde kullanmanız gerekiyor ve bunların miktarıda çok önemli ornegın d vıtamını günlük 1000 yı almak tavsıye edılen ama bu kişi çok daha fazla alıyormuş Canan hocanın tavsıyesi ile aynı şekilde omega3 u de öyle ve k2 vitaminini deBu sizin dediginiz icerden kaynaklı lekeler icin...ne biliyosunuz bu forumdaki insanlarin lekelerinin her birinin neyden kaynakli oldugunu...yani birinin lekesi gunes lekesi ise gidip de gunesin dik saatlerinden gunesin altinda durup koruyucu kullanmamasi gibi sacma bisi olamaz....o bahsettiginiz bayan bana hic inandirici gelmedi ben de okudum onu...diyelim ki dogru zibilyon tane leke çesidi var herkesinki aynı degil..kremler bile herkese ayni seviyede etki etmezken boyle bi tedavi herkes icin olumlu sonuca ulasamaz....misal ben omega 3 kullaniyorum antioksidan besleniyorum hamur yemem seker yemem...protein de aliyorum..neden madem benim lekelerim gecmiyo...
Bayanlar karisimi 5 gecedir yatmadan once kullaniyorum.yuzumde hic bir fark olmadi simdilik.bakalim ne zaman acilmaya baslicak lekeler
okudum canım ama güneş lekeleri de var içinde expgment olunca denemek istedim bi umut çillerin görünümü lekeler hsfifler belkiCnm insallah isine yarar fakat bu karisim tamamen gunes ve digum lekeleri ile ilgilidir.sanirim tam okumadin
Sorma canim emziriyorum biraz.zaten cok emen bu bebek degildi.dun 1 yasina girdi.ama tamamen sifir emmiyo diyemem.artik expigment inde bi zarari yoktur insallahSanırım 10 gün sonrasında açılmaya başlıyor yorumlardan öyle anladım.buarada artık emzirmiyormusunuz ?
Sorma canim emziriyorum biraz.zaten cok emen bu bebek degildi.dun 1 yasina girdi.ama tamamen sifir emmiyo diyemem.artik expigment inde bi zarari yoktur insallah
Cok iyi olur canim sorarsan cok sevinirimBen pazartesi sağlık ocağına gideceğim bir sorayım emzirirken kullanılıyormu diye.
Canim resmini paylasirmisin belki almak isteyenler olur.fikir olacaktir resimHerkese meraba.gercekten cok mutlyum lekelrim baya baya gitti. Koruma icinde bluegreen arkadasimin tavsiyelerini dinlicem. Birde yeni bi urun daha aldim onu paylasmak istedim.ben ilk defa kullanicam. Biodermanin white serisinin temizleme kremini aldim. Ise yaricagini dusunuyorum. Zaten ihtiyacim vardi bioderma denemek istedim. Ilerlede iyiyse tavsiye ederim
Canim resmini paylasirmisin belki almak isteyenler olur.fikir olacaktir resim