TabebekLerin sohbet yeri ;)

Aşkitommmmmmmmmmmmm
ben gidiyorummmmmmmmmmmmmmmm
misafirlerim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cok cok cok opuyorumm..
yarın gorusurmuyuz ? :KK66:

minik kuşum doğumgününü tekrar kutluyorum bir tanem. sağlıkla mutlulukla dolu bir yıl geçir kuşum. bebeğiniz de eşine ve sana katılsın bu senende inşallah canım kardeşim.

yarın sabahtan ve yarın akşam girerim kısmetse. testini yapmayı unutma kuzum opuyorumnanaktan

ben de kayınvalidemleri yolcu etmeye gidiyorum 10-15 gün tatile gidiyorlar. bir iyi yolculuklar dileyip gelcez. ablana annane de selamımı söyle annene iyi ki doğurmuş dediğimi ilet kuzum :))))))))))))

senemimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napıyonnn yavru kuşummmmmm

ya ben testi 6da yaptım dünden daha açık çıktı ikinci çizgiii dayanamadım 2 saat sonra yine yaptım bu sefer dünki gibim silik ama koyu çıktıı yaa kafam karıştııı kasıklarımdada ağrı gibim bişey varr yaa yarın ateşim çıkarsa yumurtladım çıkmazsaa yumurtlamadımmı demek tatlım yaa oof fikirdedik her ihtimale karşındaa ben ikiside koyu koyu görmüycemmiiiiiii

şiii aglamak yook! :eek:klava:
hamişsinde ondan mı böyle duygusalsın acaba canımm :)
bu arada ben felaket şiştim karnım böyle acıyo şiş,gögüslerim öyle kasınıyo falan. ay regl olsamda inse sunlarr ayolll...
bebem bende cıktım simcik misafirlerim gelcke opuomm

yavruuum senemim neden ağladın sen kıyamam sana.. olur öyle arada bir sıkma sen canını hiç. biz de seni çok seviyoruz kuzuuuuuum opuyorumnanaktan

iyiyim şimdi kızlar.sağolun birazcık daha dursaymışım görücekmişim sizleeri de.. eşim gelince biraz konuştuk dertleştik rahatladım ama hala o dokunsan ağlıycam durumlarındayım ama yine de iyi hissediyorum kendimi..

kızlar ikinizinde göğüsler fırlamışş bakıyorum hamiş misinz yoksamm?! hande sen topu ayçaya atıyorsun ama sonuçta çok doğru günlerde fikirdedin,yani sende de umut var. ov. testinde 2. çizgi çıkmayınca hamiş olmuo die bişey mi va kuzuum?? öyle olsa prospektüsüne de geçerdi dimii ama kaydirigubbakcemile3 hepimiz diğerine atıo topu ama herkes için bi umut var arkadaşlar Allah'ın işine karışılmaz demii o biilio şuan içimizde ne var..hayırlısıyla sonuçları alalım bakalım..

hem ayçanın dediği gibi önümüzdeki ay yine kader birliği yaparız belki hepimiz regl oluruz yineeeeeee laelaelaelaelae

Aşkitommmmmmmmmmmmm
ben gidiyorummmmmmmmmmmmmmmm
misafirlerim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cok cok cok opuyorumm..
yarın gorusurmuyuz ? :KK66:

kolay gelsin sana canım! İyi ki doğmuşsun! umarım bu yıl sana çoooook uğurlu gelir.. a.s. Şeniz

çiçeğim fikirdediysen sıkıntı yok canımmm benim..testler bazen yanıltabiliyor insanı. yarın sabahki ateşine göre değerlendirirsin..ama şu da var benim ateşim yükseldiği gün ov. testimde 2. çizi 1.den daha da koyuydu

iyiyimm bi denemmmmmmm işte testlerden kafayı yedim yaaaa

çok yorgunum yaa zorlan fikirdedimmmm:KK43:(((

çiçeğim fikirdediysen sıkıntı yok canımmm benim..testler bazen yanıltabiliyor insanı. yarın sabahki ateşine göre değerlendirirsin..ama şu da var benim ateşim yükseldiği gün ov. testimde 2. çizi 1.den daha da koyuydu

hımmmm demek öyleeeeeeeeeeeee eyi o zaman sabret diyon yaniiiiiiiiiiii hımmmm pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
sen nasılsın tatlımm iyimisin moralini yüksek tut tatlım yaa :1hug:

kıyamamm sana ben ! haklısın bugün çok yoğundun canım.. napalım oluo böyle şeyler.takma kafana..
mecbur kaldığımz içiin ondan bu zorlanmalarr

sabret çiççeeeeeem sabret.. zaten şu dünyada tek işimiz sabretmeye çalışmak onu da bazen beceremiyoruz :))
ben iyiyim iyiyim..öyle bi mora bozukluğuu geldi işte..gitti.

oluyor tatlım ya arada böyle şeylerrr banada olur sana diyom bozma diye ama anlıyorum canım benim ben iki ay önce ciddi depresiftim şimdi daha iyiyimm
napalım hayat devam ediyor canım yaa yapıcak bişey yok
kaçtır bişeylerden doktora gidiyorum hep sinirsel diyorr antidepresan kullnamıştım uzunca süre ben bi yıldır almıyorum işte son gittiğim nörolog bebeeği erteleyin bile dedi bana sinirlerin çok yıpranmış falan dedi kalsın dedim bende o zaman kendine hobi falan edin dedi spor yap dedi bende koşu bandı aldımm:))) ilaç içiceğime dedim

img2674.jpg

hahaaaa heyoooooo resim ekledim bak şekerrr testlerimee

yaa çok küçültmüşüm boyutunuu görünmüyorrr burdann ben ama bilgisyardan görüyordum hahaaaa

daha koyu yani burda yok gibi iki tane yanyana varya onlarda biri 6 da yaptığım normalde yaptığım zaman diğeri eve gelip yaptığım 2030 gibim

ayyyyyyyyy ammada konuştum arka arkayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebem yaww eşin nirde şimdii

X