- 23 Ocak 2009
- 6.802
- 22
- 46
daha 24 24 24müşşşş
adama bide bi sürü kızdım. cok guzel paketlemiş begendimm :lepi:
yeni yaşınnın sana uğur getirmesi dileğiylennn bebemm benimmm testler son kullanışın olur inşallahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha 24 24 24müşşşş
adama bide bi sürü kızdım. cok guzel paketlemiş begendimm :lepi:
di mi beee çiçeeeem ben de 31 ekim de 30 olcam Allah'ın izniyle :)))))) kartşaltık akannehir
ooo sen morlarda o kadar koyu çizgi çıkarıyorsun ayçaaam bu mavilerde 5 tane çizgi çıkarırsın hiç merak etme bacıııııııımmmmmmmm :)))))))))))))))
yeni yaşınnın sana uğur getirmesi dileğiylennn bebemm benimmm testler son kullanışın olur inşallahhhh
ayyyy meraaaaak meraaaak meraaaaaaaaakkkkkkk :)))))))))))
ayy canım benim olsun tatlım yaparsınız bişeyler günler çuvala girmedi yaaa bebek yapın sizzzz bebekkkk delikafaduldenayy cnm aplammmmmm tekrardan bende teşekkür ederimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sizi seviyorumm!! iyi ki varsınızz canlarımm! aplalarımmmm opuyorumnanaktan
bir plan yok gibi gozukuyor
kociş gec gelecek bugunu buldu tamda. ama bişi demedim ben işi daha onemli tabiki. bugun bir yere gidemezsek te mutlaka pazar günü degerlendiricektir eminim :lepi: (hep öyle yapar cunku) cokta dusuncelidir her ne kadar suan uyuyo olsa da kutlamamıs olsa da eminim aksam gelirken bişiler yapar hihiihih :))
ay tamam gidiyorumm! ama en son sabah 10:30da wc gitmiştim. insallah sonuc verir...
testlerim ugurlu gelir insallah mavilerden geldiii :lepi:
di mi beee çiçeeeem ben de 31 ekim de 30 olcam Allah'ın izniyle :)))))) kartşaltık akannehir
ekleyim mi resminiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))
ben dusunemiyorum nedense insallah dedigin gibidir ablammm :))senin yumurtlaman da bir garip anacım, ben yumurtlar yumurtlamaz çizgim soluyor seninki 3 gün kalıyor çok ilginç yaaaa. ama ben hala hamile olabileceğini düşünüyorum ayçaaam
gebelik daha çıkmaz canım. yapıp da moralini bozma bence.