TabebekLerin sohbet yeri ;)

di mi beee çiçeeeem ben de 31 ekim de 30 olcam Allah'ın izniyle :)))))) kartşaltık akannehir

o sizde kartsanız artıkkkk ne diyim. çıtırsınız ayoooll hahaha:))

ooo sen morlarda o kadar koyu çizgi çıkarıyorsun ayçaaam bu mavilerde 5 tane çizgi çıkarırsın hiç merak etme bacıııııııımmmmmmmm :)))))))))))))))

bakalım yaptım beklemedeyim, yalnız ne kadar ince bişimiş öyle o hihiih elimde kırılcak sandım :)))

yeni yaşınnın sana uğur getirmesi dileğiylennn bebemm benimmm testler son kullanışın olur inşallahhhh

insallah ablacıgımmmm insallahhh :))

ayyyy meraaaaak meraaaak meraaaaaaaaakkkkkkk :)))))))))))

yalnız varya benide heyecanlandırdın heh! kalbim güm güm güm! ne oluyorsa :)))
gidip bakmaya korkuyorum alt tarafı ovulasyon testi cnmmm :KK70:

ayy cnm aplammmmmm tekrardan bende teşekkür ederimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sizi seviyorumm!! iyi ki varsınızz canlarımm! aplalarımmmm opuyorumnanaktan

bir plan yok gibi gozukuyor :KK66:
kociş gec gelecek bugunu buldu tamda. ama bişi demedim ben işi daha onemli tabiki. bugun bir yere gidemezsek te mutlaka pazar günü degerlendiricektir eminim :lepi: (hep öyle yapar cunku) cokta dusuncelidir her ne kadar suan uyuyo olsa da kutlamamıs olsa da eminim aksam gelirken bişiler yapar hihiihih :))

ay tamam gidiyorumm! ama en son sabah 10:30da wc gitmiştim. insallah sonuc verir...
testlerim ugurlu gelir insallah mavilerden geldiii :lepi:
ayy canım benim olsun tatlım yaparsınız bişeyler günler çuvala girmedi yaaa bebek yapın sizzzz bebekkkk delikafadulden

di mi beee çiçeeeem ben de 31 ekim de 30 olcam Allah'ın izniyle :)))))) kartşaltık akannehir

aah ahhh canım benimmmm ahh yıllarrrr gelen vurdu giden vurduuu dı dıd ııııı vurdu vurduuu hahahaaaa

neyse ben kaçıyommmm öptüm işlerimi acuk hafifletem gelirim yine öpüyommmm hepinizii

nice mutlu senelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Fikfikte üstüme yok biliyon çideemmm aplajımmm :lepi:
tamam hadi işlerini hallet gel mcks

görüşürüz çiiçeeeeem o vuranların hepsine ben de vururum akıllı olsunlar kimse benim çiçeeemi üzemez taaam mıııı :eek:klava:

bu şimdi senin 3. kopkoyu günün di mi ayçam. yarın ak koyun kara koyun belli olcak. eğer yarın da kopkoyu olursa tamamdır. hamilesin diye çığlık atarım burdaaaaaaaa :))))))))))))))

ben kesin gec yumurtladım. bakın görün dedi dersinizz:p
bide idrarımı o kdr cok tutmadım bugun. tutsam demek kiii :KK70: ay bide su icmiştim ben :))))))))

senin yumurtlaman da bir garip anacım, ben yumurtlar yumurtlamaz çizgim soluyor seninki 3 gün kalıyor çok ilginç yaaaa. ama ben hala hamile olabileceğini düşünüyorum ayçaaam

örrtmeninizz geldi savuluun bakeeeeemm!! çalıştınız mı?? sözlü yapceemm

ööörtmebim öööörtmenim seni ben çiçeklerden böcekten bilmem nelerden (hatırlamıyorum :)) çççoooook severim :))))))))))))

X