- 19 Temmuz 2009
- 6.820
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siboşşşşuuuuum kuşum sesin çıkmıyor senin ne zamandır. dün de fasulye ekmeye gittin bizi bırakıp, yoksa yine mi gittin (((((((((((((
ayçaam test gelir gelmez yap ama gebelik değil ovulasyonu yap. gebelik varsa da çıkmaz daha erken.
senem daha okuldadır, çiğdemin bugün çok işi var demişti zaten gelemem diye. ama siboooş u dövcem gelince. fasulyelerini bırakamadı herhalde klava:
ben biliyordum starsin onun oldugunu anlamıstım dedimde ona zaten sen osun diye :) evet tanıdın dedi..
evet sibelle aralarında sürtüşme oldu bi aslında iyi niyetli birisi bana bir kotulugu olmadı.sibeli kızdırdı ama sonrada kavga falan cıkartma yani alttan aldı ama sibel bir kere uyuz oldu ):)))
insallah hamiledir. bende simdi ovulasyon topicine yazdım çift çizgi cıkan birisi varmıs 2-3gun kalmıs reglisine.
evet senem okuldan ancak 13.30 gibi geliyor.
çigdem ablamınkinide okudum işleri varmıs napsın..
sibel nerde ama!! onunda belki patronu dikilmiştir tepesine :))
scub gözükmüyor ya!
gecenlerde topiclerde geziniyordum, spermiogram yaptıranlar diye bir baslık vardı orada yazısını gördüm. eşi dr gitmiş snrm spermiogram yaptırmıslar. degerlerini yazmıs o baslıga orada da yorumlayanlar var yorumlamıslar ama iyi demişler degerlerine. kendisini göremedim görsem sorucaktım.