TabebekLerin sohbet yeri ;)

bu akşam hiççç yapamam uykusuzluktan ölüyom sahur olayı bitiriyo beni yarın inşallah zaten 72 saat yaşıyosa bu spermler cumartesi ve pazar yaptığım bile yeterlidir çünkü ben pazartesi yumurtladım ogünde yapmadım işte olursa olurrrrrr ama şu an bende yumurtadan eser oldunu sanmıyorum geç döllenmede geç yumurtlayanlar için değilmi

tabi tabi pazar günü yaptığın pazartesi günkü yumurtlamana yatişir canım ondan şüpen olmasın.

bu arada geç döllenme olabiliyor geç yumurtlayanlar için değil. sanırım bir ayda iki defa yumurtlama olabiliyor canım. ilki normal gününde ikincisi adete yakın bir zamanda olabiliyor. bak bunu takip et, testlerini yapmayı bırakma canım tamam mı :1hug:

heralde cnm orayı çeviren bizdik bakalım bugün kaç sayfa gidecek :)) ara ara bende bi uğrarım yardıma ihtiyacı olan varsada geçmiş sayfalardanda bulabilir zaten hep aynı döngü sonuçta

tamam ozaman bu ay adet görene kadar testlere devam edeyim 10 gün kaldı zaten senimi kıracammm :teselli:

aynen canım döngü hep aynı. biz yine iki lak lak bir geyik çevirip ortamı şenlendiriyorduk.

bu arada şaka maka testlerle hamile kalanlar baya çoğaldı :))))))

tamam ozaman bu ay adet görene kadar testlere devam edeyim 10 gün kaldı zaten senimi kıracammm :teselli:

yap canım yap hiçbişi kaybetmezsin yapmakla. ayrıca bence 3 günde bir çalışmaları da ihmal etme derim ben :) gerçi senin için çalışmak eğlenceli ama ben bu bebek işine karar verdiğimizden beri eskisi gibi istekli değilim yani. ne bileyim... offf mirmirmirmir

bi amaç için yapınca hiç bir zevki kalmıyoki işin bende sıkılıyorum ozman eşimde sevmiyo oyüzden teste çok bağımlı olmak istemiyorum adetten sonra yumurtlama gününü aşağı yukarı bilmek benim için yeterli açıkçası gerisi Allaha kalmış nitekim pazartesi eşim yorgunluktan canı istemedi bende aman yok olmaz bugün günü filan deyip tek kelime etmedim öptüm yattım ve ne yalan söyliyim pazar günü çizgiyi gördükten sonra yaptımız çalışma hiçte güsel değildi :dilcikar:

evet canım yaaa. görev gibi oluyor. eskiden ben nasıl zevk alırdım :eek: iki arada bir derede hallederdik işi. anneannesinde kalıyorduk bir akşam. anneannesi de yan odamızda yatıyor. ses gitmesin diye odanın kapalı balkonuna kaçıp orda bile çalışmışlığımız var. şimdi yatağa bağlısın, pozisyon çeşitliliği yok. bu ne yaa böyle :KK43:((((

nerdesiiiin kısssss.

bu arada farkında mısın canım ayçam ve senemim ayılamadılar daha nasıl çalıştılarsa artııııık :))))))))))))

kendini bu kadar kasma handecim sen çok sınırlamışsın kndini ne demek yatağa bağlısın nedemekkkkkk :kedi:

ay onlar ne halde gelicekler merak ediyorum sabaha kadar dinlene dinlene devammı ettiler naptılar kaydirigubbakcemile3 senem diyodu zaten bu gece uzun olacak diye ölede yaptı anlaşılan çatlakkk
cnm benim biras işim var onları yapıyom bi taraftan öğleden sonra çıkışlarım varda bitirmem gerek

ne biliyim yaaa işte yavrucekler kaçmasın bi yerlere diye en uygun yer yatak gibi geldi bana bağlı kaldım oraya napııııyım. önerilere açığım yaniiiiiiiiii :)))))))))

tamam canım sen işlerine bak şu anda benim o kadar çok yok işim buralardayım opuyorumnanaktan

ahahaha bence de canım ama 4üz bilem olabilir.

ayça gelmiş ama öbür topic de gördüm şimdi sibelim. gelir o birazdan. ama senemden ses seda yok kısss nooldu acep dün akşam :))))))))))))

Tünaydın taşbebeklerimmm opuyorumnanaktan
bizi merak etmişsiniz :KK66:)))))

ayhhhh ne bilim adamı işede göndermedi yatağamı bağladı naptııı çift çizgiyi görünce çıldırmıştı hrşey olabülüüüü kaydirigubbakcemile3

oooo sarıcadı kalkabildinmi yataktan nihayet ulen iyiki ayda bir gözüküyo bu çift çizgi yoksa way adamların haline wayyyyyy

iki tarafıda açtım ki, iki tarafa da bakayım diye :KK66:
bebekim de dedigi gibi biz olmasak orası ölür. gelen soru sorar,cvp alamadan gider :KK66:
dezy için cok sevindim bizde böyle gelip hamileyimmmmmm diye bagırabilecekmiyiz yaaaaaaaa :Saruboceq:

nerdesiiiin kısssss.

bu arada farkında mısın canım ayçam ve senemim ayılamadılar daha nasıl çalıştılarsa artııııık :))))))))))))

sorma bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK66:)))))

oooo sarıcadı kalkabildinmi yataktan nihayet ulen iyiki ayda bir gözüküyo bu çift çizgi yoksa way adamların haline wayyyyyy

evet şekerim kalktım. gece gec yatınca sersem tavuk gibi oluyorum kaydirigubbakcemile3

calısma sırasında ummadıgımız bişi olduuu nasıl desem, nasıl anlatsam bilemiyorumm :eek:

X