TabebekLerin sohbet yeri ;)

kız bende dün patik dönemini açtımmmm kaydirigubbakcemile3
ahahah patikli kızlar olduuk :)))

handeem senin bayramın 2. günüymüş aynı hissibende bugün yaşadım..kafamdan kovmaya çalışıyorum o hissi..hayırlısı canım beniim şuan hiçbişey bilmiyoruzz çıkmadık candan umut kesilmezmiş :))

:)) herhalde testi bozukk. ben o koyu çizgiyi gördükten sonra testi yapmadım bi daha.ne test yaptım ne fikfik laelaelaelaelae

acale yok çiğdemmmm acele yokkkk birden koyulaşıyo çizgi panik oluyon sonra amanınn kocam nerde diye

kaybetme umudunu gün doğmadan neler doğar aşkitommmmmmmmm opuyorumnanaktan

hahahaaa yaww ben iki ay öncemi ne hatırlamıyom reglime bi gün kala yaptım gebelik tetsini mis gibim çıktı ikinci silik ama belirgin silik çizik uçtum uçtum havalaraaaa kaydirigubbakcemile3 sonra kan testine gettim fossssssssssssssssssssss hahahaaa şaka yapıldı banaa neyse yani testelre çok güvenmiyom bebem yaww

benim siklusum 25-26 gün falan sürüyor ben erken yumurtluyom iki ay önce 8. günümüydü neydi yumurtam çatırdadı doktor dediydi onuda tesadüfen ulturasonda gördük yani ben şok oldum o kadar erkenmi diye sonra bende regli biter bitmez çalışmalara zaten başlıyordum yani kaçırma durumu yoktu şekerparem olmadı kısmet değilmiş ondan ben ovulasyon testine regli biter bitmez başladım cancann

ayyy sibelim yine koparmaya başladın beni.

bebek bi tarafına kaçmış yok amanın kocası neredeymiş. çatlaaaaak :)))))))))))))

acale yok çiğdemmmm acele yokkkk birden koyulaşıyo çizgi panik oluyon sonra amanınn kocam nerde diye

hahahaaa doğru diyon kızzz :1hug:
yaww benim fikfik alevim söndü yaa yapasım gelmiyor yapıyom amaaaaa fikfiki fikirdeyerek değillll nolcak bunun sonuuuu delikafadulden

ay ama yalanmı bacımmm bende öle bi taktik uyguladımki birilerine hamieyim dedim,, birilerine daha istemiyoz korunuyoz dedim,, birilerine kısırmışım ben olmuyomuş çok üzgünüm dedim,, en son gittiğim evede yapmayı beceremiyoz heralde yardımcı olmak istermisiniz dedim gıcık gıcık kaydirigubbakcemile3 tabi bu son cümlemden sonra evden çıkınca kocişten birasssss fırça yedüm ama oh olsunn

çiğdemim belki sen bu ay geç yumurtlıcan. neden dersen ben geçen ay varsaydığım yumurtlama tarihinden (gerçi sanırım ben geçen ay yumurtlayamadım. çizgiler aynı koyuluğa gelmedi hiç. reglim de kısa ve az sürmüştü hatırlarsanız. gögüslerim bile acımamıştı ki, benim adetin 14. gününden itibaren falan çok acır) 4 gün önce falan yumurtladım bu ay. yani her ay tutmuyor aynı gün...

kıs çiğdemm soğumaya başladıysan ara ver biras olmaz öle ateşsiz fikfik ne demiş atalarımız gönülsüz işin çocuğu yamuk olur,, sanırım böle bişeydi CADIARZU

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

inanamıyorum sana çatlak şeeeeeeyyyyyyyy. çok güldüüüm çoooook :)))))))))

ben de göğüs altından bollaşan bir elbise giymiştim babam sorulara hazır ol demişti hatta. herkes hamile misin diycek demişti. ama sadece annemin teyzesi ay bişi mi var yoksa dedi. ben de yok teyzecim dedim, bana tembel seni dedi güldü o kadar. bir vukuat olmadı çok şükür. o kadar gergindim ki yolabilirdim ben de :))))))))

anaaaaaamm senin bayaa pozitifmiş yanii..Allah Allah hiç duymamıştım bak böölesini..güvenmeyelim o zaman biz bu zibidi testlere...hayırlısı kuzum ya..elbet olcak bu iş!!!!!!! kaçar yolu yok! belki yumurtlama günün değişiklik gösteriyor olabilir.belki 11 yada 12. gün yumurtlarsın sen bu ay!

hahahaaa süperrrsinnnnnn bende yaparım böyle şeylerrr tatlım yaa insanı sinir eder bu millet yaa ooh iyi demişin sefan olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
fikfik koçumuz olurmusun diyede sorsaydınnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet tatlım orası öyle her ay her aya uymaz şekercim bakalım bende hergün yapacam inatlannnn testlerii akannehir

ahahahahaaha kızım manyaksın sen yaaaaa :roflol: :roflol: ya bu insanlar bir araya gelir de konuşurlarsa hakkında :)))))) biri diycekk aaa o kısır olmuo,biri diicek beceriksizmiş buu,biri de diicek delimsinz o hamileeeeeeeeeee!!!!!! süperrr yani!
hep soruyorlar yaa...evli olunca ya soruyorlar ya da gözleri hep karnınmıza kayıyor insanlarınn

kıs çiğdemm soğumaya başladıysan ara ver biras olmaz öle ateşsiz fikfik ne demiş atalarımız gönülsüz işin çocuğu yamuk olur,, sanırım böle bişeydi CADIARZU
hahahaaa doğru diyon tatlım zaten bebe mevzusuda kafamı karıştırmaya başladı kaç zamandır ya hayden hayırlısı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaaa tatlım olmayak şeylerin EN uçlarını bulmakta üstüme yok şekerimmm kaydirigubbakcemile3
yani cidden testelr genelde doğruda benim için değil aynı şeyi ovulasyonda yaşarsam şaşırmayın yanii :roflol: :roflol: :roflol:
elbet yaa banada öyle geliyor zaten şekercim bugün 11. gün bakalım testte ne çıkcek sürpriz yumurta kinder gibim hissediyom kendimii delikafadulden

aaa kızlar bu arada annemle bu bebiş işini konuşuyordukk bayramda. hani demiştik ya bi kere analarımız böööle bacak dikerek mi hamile kalmışlar o zamanlar yoktur bööle bişey falan demiştik..
benim anam dedi ki bana: kızım bacaklarını duvara dayayarak dik tut bi de öyle dene :)))))))))))
ahh anacıım beniiim bi takla atmadığım kalıo yatakta dedimm :) yanii eskiden de bööyle şeyler varmış!!!!!

bende zaten bunları birbirlerini tanıyan insanlara söledim özellikleki biraraya gelince konuşsunlar veee hepsine ayrı bişey söyleyip onlarla dalga geçtimi anlasınlar diye yaptımmm yaşasın kötülükkkkkkkk :sm_cool: kaşınmasınlar napimmmmmm

olcak olcaaaak yakındır pozitifff meraaak etme!!! sevdim bunu: kindeeeeeerrr sürpriiizzzzz :))) yumurtaa çatlıııycak soonra bebiş olcaaakk delikafadulden

ayyy şekerler işimiz ne zor yaaa. yok yumurtlayacak mıyım, bugün yumurtladım mı, yumurtam çatladı mı, günleri tutturdum mu, hamile kaldım mı.... offf bir ayın her günü stres mi olur insan yaaaaaaaa

kızzlaar yaa benim temizlik yapmam lazımm..hiç yapasım yok ama bayaa da işim var! kociş hasta hasta gitti işine garibim 37,5 ateşle yanıoduu. çorba falan yapıcam beli erken gelir..yanii en azından 2 saatlik işim varr bacılar!!!!!!!

dooğru diosun handeeemm... bütün stres bizde..adamlar iki fikfik yapıo sooonnra bütün stres bizde..erkek olmak varmış beeee

gerçekten biliyorlarmış demek :))))))))) benim de bir arkadaşım var dün akşam onlardaydık bebeği 16 aylık maşşallah o dedi ben mum duruşu yapıyordum diye. o ne ki dedim bacaklarını 90 derece dik tutuyormuş. ben yapamam valla, sadece duvara dayıyorum o da dimdik olmuyor tabi..

SİBELİM sen çatlaksın diyorum sana delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…