ahahah patikli kızlar olduuk :)))kız bende dün patik dönemini açtımmmm kaydirigubbakcemile3
haklısın çiçekim ama benim bayramın 2. günü umudum puff diye söndü. ne oldu derseniz hiçbişi olmadı gerçekten. ama böyle gitti o his içimden ne oldu ben de anlamadım. herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inşallah :)
ay evet ayçayı bende anlamıyorum yaa noluyo bu kıza şişiyo şişiyoda yumurtayı salıveremiyo bi türlü kaydirigubbakcemile3 yada gerçekten testleri bozuk 4 gün üst üste çift çizgi çıkarmı yahu peşpeşe saydırıyomudur nedir
kaybetme umudunu gün doğmadan neler doğar aşkitommmmmmmmm opuyorumnanaktanhaklısın çiçekim ama benim bayramın 2. günü umudum puff diye söndü. ne oldu derseniz hiçbişi olmadı gerçekten. ama böyle gitti o his içimden ne oldu ben de anlamadım. herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inşallah :)
:roflol: çatlaaak şeyy! senin adet ne kadar sürüyor bacım,kaçıncı günün bugün? başlarda hep pembe çıkıo yumurtlama günü birden koyulaşıoo..hem senin yumurtlamana daha varr..
gebelik testinde nasıl öyle çift çıktı senin canımmcım? regl gecikmesi olmadan erken mi yaptın?? bazen erken yapıca pozitif verebiliyormuşş
acale yok çiğdemmmm acele yokkkk birden koyulaşıyo çizgi panik oluyon sonra amanınn kocam nerde diye
kaybetme umudunu gün doğmadan neler doğar aşkitommmmmmmmm opuyorumnanaktan
hahahaaa yaww ben iki ay öncemi ne hatırlamıyom reglime bi gün kala yaptım gebelik tetsini mis gibim çıktı ikinci silik ama belirgin silik çizik uçtum uçtum havalaraaaa kaydirigubbakcemile3 sonra kan testine gettim fossssssssssssssssssssss hahahaaa şaka yapıldı banaa neyse yani testelre çok güvenmiyom bebem yaww
benim siklusum 25-26 gün falan sürüyor ben erken yumurtluyom iki ay önce 8. günümüydü neydi yumurtam çatırdadı doktor dediydi onuda tesadüfen ulturasonda gördük yani ben şok oldum o kadar erkenmi diye sonra bende regli biter bitmez çalışmalara zaten başlıyordum yani kaçırma durumu yoktu şekerparem olmadı kısmet değilmiş ondan ben ovulasyon testine regli biter bitmez başladım cancann
ay ama yalanmı bacımmm bende öle bi taktik uyguladımki birilerine hamieyim dedim,, birilerine daha istemiyoz korunuyoz dedim,, birilerine kısırmışım ben olmuyomuş çok üzgünüm dedim,, en son gittiğim evede yapmayı beceremiyoz heralde yardımcı olmak istermisiniz dedim gıcık gıcık kaydirigubbakcemile3 tabi bu son cümlemden sonra evden çıkınca kocişten birasssss fırça yedüm ama oh olsunn
hahahaaa yaww ben iki ay öncemi ne hatırlamıyom reglime bi gün kala yaptım gebelik tetsini mis gibim çıktı ikinci silik ama belirgin silik çizik uçtum uçtum havalaraaaa kaydirigubbakcemile3 sonra kan testine gettim fossssssssssssssssssssss hahahaaa şaka yapıldı banaa neyse yani testelre çok güvenmiyom bebem yaww
benim siklusum 25-26 gün falan sürüyor ben erken yumurtluyom iki ay önce 8. günümüydü neydi yumurtam çatırdadı doktor dediydi onuda tesadüfen ulturasonda gördük yani ben şok oldum o kadar erkenmi diye sonra bende regli biter bitmez çalışmalara zaten başlıyordum yani kaçırma durumu yoktu şekerparem olmadı kısmet değilmiş ondan ben ovulasyon testine regli biter bitmez başladım cancann
hahahaaa süperrrsinnnnnn bende yaparım böyle şeylerrr tatlım yaa insanı sinir eder bu millet yaa ooh iyi demişin sefan olsunnnnnnnnnnnnnnnnnay ama yalanmı bacımmm bende öle bi taktik uyguladımki birilerine hamieyim dedim,, birilerine daha istemiyoz korunuyoz dedim,, birilerine kısırmışım ben olmuyomuş çok üzgünüm dedim,, en son gittiğim evede yapmayı beceremiyoz heralde yardımcı olmak istermisiniz dedim gıcık gıcık kaydirigubbakcemile3 tabi bu son cümlemden sonra evden çıkınca kocişten birasssss fırça yedüm ama oh olsunn
çiğdemim belki sen bu ay geç yumurtlıcan. neden dersen ben geçen ay varsaydığım yumurtlama tarihinden (gerçi sanırım ben geçen ay yumurtlayamadım. çizgiler aynı koyuluğa gelmedi hiç. reglim de kısa ve az sürmüştü hatırlarsanız. gögüslerim bile acımamıştı ki, benim adetin 14. gününden itibaren falan çok acır) 4 gün önce falan yumurtladım bu ay. yani her ay tutmuyor aynı gün...
ay ama yalanmı bacımmm bende öle bi taktik uyguladımki birilerine hamieyim dedim,, birilerine daha istemiyoz korunuyoz dedim,, birilerine kısırmışım ben olmuyomuş çok üzgünüm dedim,, en son gittiğim evede yapmayı beceremiyoz heralde yardımcı olmak istermisiniz dedim gıcık gıcık kaydirigubbakcemile3 tabi bu son cümlemden sonra evden çıkınca kocişten birasssss fırça yedüm ama oh olsunn
hahahaaa doğru diyon tatlım zaten bebe mevzusuda kafamı karıştırmaya başladı kaç zamandır ya hayden hayırlısı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kıs çiğdemm soğumaya başladıysan ara ver biras olmaz öle ateşsiz fikfik ne demiş atalarımız gönülsüz işin çocuğu yamuk olur,, sanırım böle bişeydi CADIARZU
anaaaaaamm senin bayaa pozitifmiş yanii..Allah Allah hiç duymamıştım bak böölesini..güvenmeyelim o zaman biz bu zibidi testlere...hayırlısı kuzum ya..elbet olcak bu iş!!!!!!! kaçar yolu yok! belki yumurtlama günün değişiklik gösteriyor olabilir.belki 11 yada 12. gün yumurtlarsın sen bu ay!
yaaa tatlım olmayak şeylerin EN uçlarını bulmakta üstüme yok şekerimmm kaydirigubbakcemile3
yani cidden testelr genelde doğruda benim için değil aynı şeyi ovulasyonda yaşarsam şaşırmayın yanii :roflol: :roflol: :roflol:
elbet yaa banada öyle geliyor zaten şekercim bugün 11. gün bakalım testte ne çıkcek sürpriz yumurta kinder gibim hissediyom kendimii delikafadulden
aaa kızlar bu arada annemle bu bebiş işini konuşuyordukk bayramda. hani demiştik ya bi kere analarımız böööle bacak dikerek mi hamile kalmışlar o zamanlar yoktur bööle bişey falan demiştik..
benim anam dedi ki bana: kızım bacaklarını duvara dayayarak dik tut bi de öyle dene :)))))))))))
ahh anacıım beniiim bi takla atmadığım kalıo yatakta dedimm :) yanii eskiden de bööyle şeyler varmış!!!!!