TabebekLerin sohbet yeri ;)

tamam kızlar bekliyorum zaten şu an gidip kan testi yaptırmaya falan nyetim yok ben zaten psikolojik olarak çok etkilenyom bu ayda kendi çapımızda hepimiz ümitliydikya oyüzden vücudum bana oyun oynuyor olabilir :)))) handecim evet ben daha önce dafalarca böbrek taşı düşürdüm alışkınım yani cnm

tamam kızlar bekliyorum zaten şu an gidip kan testi yaptırmaya falan nyetim yok ben zaten psikolojik olarak çok etkilenyom bu ayda kendi çapımızda hepimiz ümitliydikya oyüzden vücudum bana oyun oynuyor olabilir :)))) handecim evet ben daha önce dafalarca böbrek taşı düşürdüm alışkınım yani cnm

hayırlısı olsun kuzumm yaaa sakince bekleyelim demi amaaaa erkenden testler yaapınca olmuyorr geç yapıncada olmadı bendeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 herşeyin hayırlısı yanii kuşummm inşallahhh allahım gönlüne göre verir tatlım

anamm herkes gettiii sonra demeyin bişey haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yoksunuz işteeeeeeeeeeeeeee toplam bi kullanıcı diyor vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaaa çiçeeem ben burdayım senemle konuşuyordum. hepinize selamı var. dersi boşmuş sibeli merak edip aramış daha gelen giden yok dedim sevindi :))))

Ahhhh kıyamam kız ordada benımı dÜŞÜnÜyomuŞ hacı bekler gıbı beklıyoz ıŞte

banada acil iş dayadılar ona gömüldüm kızlar iyide oldu kafam dağolıyo :))))

evet canım merak etmiş çok beni arayıp sordu. bekliyoruz dedim ben de :))))

iyidir iyi işe göm kendini aklın dağılsın kuzum

Allah Allah yaaaa ben bişi anlamadım bu işten ama sonu hayır olsun inşallah.

ben de korkunç sinirliyim haftasonundan beri terör estiriyorum. midem kötü, karnım regl olucakmışım gibi ve göğüslerim şiş. ben erkenden regl olucam görürsünüz.

dün bir ovulasyon testi yapayım dedim 2. çizgi hayalet gibi :KK43: bu ay da olmadı işte çok bunaldım Rabbim affetsin...

handecim tabiki ovulasyon testinde ikinci çizgi hayalet gibi olacak ne bekliyosunki bizim yumurtlamamız çoktannnn geçti benimkide öyle çıkıyo hem ben sana haftasonu enerji toplada gel dedim sen sinir toplayıpta gelmişin :eek:klava: ayrıca senin gününe daha çook var 31 ekim değilmiydi kendi kendine şişirmişindir sen o göğüsleri :)))))))

ehehehe siboşum hamilelerde çift çizgi oluyordu ya ondan şeytmiştim.

benim göğüsler yumurtlamadan hemen sonra acır ve şişer :)))

şeytme cnm öle şeyler ne alaka hamilelerde çıkıyomuş falan sanmıyorum herkeste çıktığını bikaçkişi var öle örnek boşverrrr ayrıca göğüs şişmesi sadece regl belirtisi değil bunu sende biliyon, benimkiler hala küçücük duruyo ve artık regl olmam gerekiyo en sonunda pombayla şişircem heee :))))))

şeytme cnm öle şeyler ne alaka hamilelerde çıkıyomuş falan sanmıyorum herkeste çıktığını bikaçkişi var öle örnek boşverrrr ayrıca göğüs şişmesi sadece regl belirtisi değil bunu sende biliyon, benimkiler hala küçücük duruyo ve artık regl olmam gerekiyo en sonunda pombayla şişircem heee :))))))

ben yemeğe gidiyom gelince seni düzgün bulacam heeeeeee

olduuuu canım düzgün bulursun :))))))))) nan ben de bööle olmak istemiyorum ama oldum bir kere ve düzelmiyor :KK43:((((((((((((((

benimkiler balon gibi sayelerinde uçuşa geçicem bir gün :))))))))))))

napayım senemim bitaraf iş yapmaya çalışıyom bi taraf gözüm burda aklımda şeyimde :)))
gelmedi tatlım yaa sinirlenmeye başlıyom artık cumarteside garip bişiler geldi yine kesildi sonra bida tık yok kafam karıştı iyice cnm

X