Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaaaaydın yurdumun taş bebeleriiiiiii :))))))))
kimsecikler gelmio ayçayla ben dışında..
ben hemen ateş taplomu koyayım
6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitif
13. gün 15 ekim...36.5
14. gün 16 ekim...36.7
15. gün 17 ekim...36.7
16. gün 18 ekim...36.7
17. gün 19 ekim...36.7
18. gün 20 ekim...36.7
19. gün 21 ekim...37.0
20. gün 22 ekim...36.9
21. gün 23 ekim...36.8
22. gün 24 ekim...36.9
23. gün 25 ekim...36.9
24. gün 26 ekim...
25. gün 27 ekim...
26. gün 28 ekim...
27. gün 29 ekim... beklenmeyen kırmızılarrrr
neden 29 ekim diyceksiniz..ben eski ateş tablolarıma baktım..lutuel fazım ateşim düştükten sonra 16 gün sürüyormuş ondan.. 27 yaşında adet düzenimi keşfediyorum yaaaaaaa :)))) yani bu ay 26 gün sürücek 27. gün adet gelecek diye düşünüyorum ben şahsen :))
öptüm sizi kuzular!!!!
günaydın kuşum benimmm oooh oohhh sefanız olsunnn civcivler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigünayydın canlarııım biz bu sabah erkenciyiiizzz
saatler geriye alınmış kocişle haberimiz yoktu aahaha.erkenden hortladım
günaydın canlarım opuyorumnanaktan
bu sabah bir uyandım saa 7.45 anaaa dedim hortlamışım bu saatte uyanılır mı. pek uykulu da diilim hayırdır dedim ama saatler alınmış onu unuttum ben :)))))
hepiniz iyisiniz di mi kuşlarım. valla herkes sıkılmış da benim patlamamı bekliyormuş anladığım kadarıyla ahahahhaha. ben iyiyim. ne test yaptım ne de fikfikledim. ooooooh sefam olsun dünya varmış :))))
senemim ateşin yükselmiş yine hadi inşallah be kuşum.
siboşu merak ettim ben bakalım ne olacak :)
hepinizi çoook seviyorummmm muuuuck
günaydın canlarım opuyorumnanaktan
bu sabah bir uyandım saa 7.45 anaaa dedim hortlamışım bu saatte uyanılır mı. pek uykulu da diilim hayırdır dedim ama saatler alınmış onu unuttum ben :)))))
hepiniz iyisiniz di mi kuşlarım. valla herkes sıkılmış da benim patlamamı bekliyormuş anladığım kadarıyla ahahahhaha. ben iyiyim. ne test yaptım ne de fikfikledim. ooooooh sefam olsun dünya varmış :))))
senemim ateşin yükselmiş yine hadi inşallah be kuşum.
siboşu merak ettim ben bakalım ne olacak :)
hepinizi çoook seviyorummmm muuuuck
yerim senin ben araştırmacı kişiliğiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
kuşum benimm sakin olalım hemen yelkenler fora yapmayalımmmm bakın yoksaa elime alırım oklavayııııııııııııııııııııııııııı klava: klava: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
du yaaa du biiii gelmiycek o kadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kırmızı yeşil maviii yokk artıkınnnnnnnnnnnnn klava:
günaydın kuşum benimmm oooh oohhh sefanız olsunnn civcivler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yerim senin ben patlamanııı durun bi yaa anammmm ne kadar erken pes ediyonuz sizzz ne kadar erkenden psikopata bağladınız yaaaa benide hasta etmeyin neeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm klava: ben kendimi atam köprüdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o zamannnnnnn yav cidden çok gereksiz takıyorsunuzz bu büyük tepkide ne kadar kafanızda sorun yaptığınızı gösteriyorrr önce sakin olun hee çok aylar geçer anlarımm ama daha yolun başındasınızz herbirinizzzzz ki ben bile öyle görüyorum kendimiii size göre çok ileride olsam bilee burda 3yıl 4 yıldır tık olmayan arkadşlarımıza şahit oluyoruzz lütfen kızlar yaaa elbette takmayın kafanızaa ama bu kadar stresste yapmayınnn lütfennnn bende sizi çok seviyorummmmmmmm yarına kadan herkes kendine gelcek o kadannnnnnnnnnnnnnnnn klava: klava: klava:
bu arada düğün neyim telaşından tatlı bir yorgunluk huşusu içindeyimmm ayaklarım tüm gün topuklu giymekten peltt olduuuuuuu sanırım uzunca bi süre topuklu giymiycemmmm bende ailenin çengisi olduğum için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ekstra yorgunluk tabiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: ama dün genel olarak güzeldi hüzünlü ve güzel akannehir verdik kızı işteeee ooffffffff offfffffffffffffffff