TabebekLerin sohbet yeri ;)

geldim canlarımm..
anneme geldim de
bebekim ben kullanıyorum folik asit mayıs ayında dra gtimiştim bebek dusunenlere folik asit veriyorum demişti vermişti. hergun birtane iciyorum folbiol adı :)

tamam yaparız kuşumm kaydirigubbakcemile3

nereye kayboldunuz
beni burada bıraktınız..
ben çıkıyorum kızlar hepinizi cok cok optum.
gelebilirsem gelirim tekrar..

hoşçakal şekercim bende çıkıyorum eve gidicem işler azaldı artıkın bayramdan sonra yaparım
şimdiden herkesin bayramı kutlu mutlu olsunn ben yine gelebilirsem evden canlı yayın bağlanırımmm kendinize iyi bakın hamiş kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fikfik yapınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çiğdemcim sana da iyi tatilller ve iyi bayramlar canımmmmm. inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız Yarabbim inşallaah

ayyyyyyy şükür kavuşturana mahvoldum yaaaa dinleyelim azcık şurda baya kaynatmışsınız hepsini okumadım ama şu folik asit sorunu gördüm canım bende 6 aydır kullanıyorum hatta ben hamile kalma fikri bile olmadan önce başladım doktora gittim veriyimmi sonuçta vitamin dedi bende ver dedim 1 kutu folicplus bitirdim bunu günde 3 kere içiyodum başka vitaminerde vardı içinde şimdide folibol içiyom günde bi tane ama bunu sevmedim diğerini tavisye ederim ben cnm

canım beniiiim şükür kavuşturana. sanırım bir tek ben içmiyormuşum bugün alıp başlıyorum ben de Allah ın izniyle. elevit vitaminden almaya karar vermiştim. şimdilik onunla idare etsem olmaz mı yaaaa :)))))

eleviti benim arkadaşım içiyodu oda güzel vitamin yalnız ona onu doktoru hamile kalınca verdi bende buyüzden daha komplike bişey oldunu düğşünüyorum onun ama yinede sen bilirsin tabi sonuçta her doktor farklı olmadı alırken bi eczaneye sor canım farkı neyniş

baktım siboşum ben multivitaminmiş. sanırım çiğdem de onu kullanıyor.

sanırım o daha çok vitamin içeriyor amannn al gitsin birini işte hepsi vitamin sonuçta biraz eksik biraz fazla ne fark eder şimdiden depolamış olursun

haklısın sibelcim. aslında karar verdiğimde başlasam geçen ay yani daha iyi olurdu ama şimdi başlasam da olur herhalde.

bu arada canım hepimiz kocişleriyle tanışma hikayelerini anlattı seninki ne bakalııımmm :)))))))

sibelim yaaa benim bacaklarım ve belim ağrıyor... fena yumurladım ben sanırım :))))))

benim kociş bana 1 nisan şakası cnm 2003 yılında bi arkadaşıma iğrenç bi şaka yapmıştım sonra özürdilemek adına gel akşam yemek ısmarlıyım dedim oda gelemem dedi ozaman yerine birini gönder dedim tamam dedi, bana 3 isim söyledi seç birini dedi tabi ben işin gırgırındayım oda benle dalga geçiyo sanıyom neyse isimle seçemem özelliklerini söyle dedim bu saydı biri zengin biri bilmemne birininde pejo 206 arabası var sadece dedi tamam o gelsin dedim kapattım telefonu ben iş çıkışı arkidişim gelcek diye beklerken kocam geldiiiiiiiiii akannehir tabi ben kızdım sen şaka yapmıyomuydun diye al sana şaka dediiiiii :mymeka: sonra biz aşık olduk :asigim: 4 sene çıktık 2 kere ayrılıp barıştık 5 .senemizin yıldönümünde 1 nisanda evlendikkkk

ayyyy inanmıyorum siboşummmmmmmmmm ne kadar güzel bir hikaye :)))))))))

ayça ve seninki tam film gibi hikayeler olmuş canım benim. Allah mutluluğunuzu daim etsin ve inşallah bir de bebekle taçlandırsın :Saruboceq:

bende şimdi yavaş yavaş okuyorum geçmişi gördüm sizinkileride seni cadııııııııııı nasılda kapmışın başkasından öle kocayıı kaydirigubbakcemile3 evet ayçanınkide tam kader walla hele başka şirkette tekrar karşılaşmaları acayippp entresan söylencek hiçbişi yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…