- 19 Temmuz 2009
- 6.820
- 4
Anlatırım tabiki apLacımm :1hug:
ohh masallahh bizde bir sene dolmadan 5ay içinde evlendik :lepi:
hep öyle olur zaten,hoslandın mı görmek icin bahaneler yaratılır hep :)
allah mutlulugunuzu daim etsin birde allah'ım bebiş versin size ikiyken üç olun inşallahh!!
Şimcik bizim hikayemiz biraz uzun ama idare edin en kısa şeklinde anlatmaya calısıcam...
Ben cok capkın birisiydim,laf aramızda çok manitam olurdu hep laylaylom dalga geçerdim. evLenmek mi! asLa! diyen bir tiptimm.Üniversiteyi bitirdim,iş buldum.
iş yerinde ilk günümdü(eşimi gördüm aynı yerde calısıyorduk)bana işi öğreten birisi vardı.tanıstırdı gürkan bey diye işte.. tanıstık. evliymiş, eski eşide calıstıgımız firmadaymış.ama cok mutsuzlarmış. herneyse.. Eski Eşinide tanıdım, ukalanın tekiydi,kendini birşey sanan bir tip... Bir bakıyordum bunlara böyle,yemek yerken ayrı yiyorlar falan. bariz belliydimutsuz oldukları. sonra ayrı bir bölüme gectim ben bir duydum ki bosanmıslar. cok sevinmiştim allah biliyor o gözle hiç görmemiştim onu,sadece üzülüyordum haline cok üzülüyordu cunku. zaten iş yerindede cok resmiydik hanımlı beyli fln.
sonra benim oldugum bölüme geldi,bosandıktan sonra işte.evlerimiz de yakındı,patron beni sabahları gelirken almasını aksamları giderken de bırakmasını söyledi yakın diye ben otobuslerde sürünmüyim diye. öyle böyle derken baya zaman gecti 1sene kdr falan. toparlandı cok sukur...
benim hiç aklımda yok ama aklımın ucundan bile gecmiyor, cunku o gözle görmüyorum ve hayatımda da var birisi :)))))) ve onunda vardı beni kıskandırmak icin biisler yapıyordu :)))))
hiç ön koltuga oturmazdım hep arka koltuga, bir aksam eve gidiyoruz. kafamı kaldırdım bir baktım ki dikiz aynasından kesiliyorummm kaydirigubbakcemile3 o kadar derin bakıyordu ki anlatamam.. neyse duyguları actı,kesinliklee! hayır!! olmazz! istemem dedim hop oturup hop kalktım.. büyük konuştum )))))
işyerinden ayrıldık.. aynı anda oda bende...
sonra tesadüf işte, tekrar iş buldum ben meger oda oraya baslamış. kapıdan içeriye girdi.. ben şokk ve onu o kadar değişmiş gördüm kii. yenilenmiş gibiydi kolay degildi yaşadıkları cunku cok cokmustu. Ay ben bir elektrik aldım bir anda... zaten onun bana karsı hala bişileri vardı. biz biranda sevgili olduk.. dünya umrumda degildi. ailem ztn birşey demedi. sadece annem aldı karsısına konustu, bak kızım hani 2.olmak zordur,millet laf edicektir,daha 23 yasındasın gencsin daha erken bunlara katlanabiliceksen tamam dedi. bende kimse umrumda degil dedim,kapımı kapatıp ben onunla kalıcam dedim olsun dedim..
ve olduuu bir anda hersey bir bakmısım evlenmişimm, kocişime cok asıgımm :asigim:
kocişimi elimden geldigince cok mutlu etmeye calisiyorum cunku o kişi onu cok üzdü gözümün önünde yasandı olaylar..
bizim hikayemizde böyle iştee )))
uzun oldu biraz ama idare edin azıcık kaydirigubbakcemile3
ayyy ayçaaam inanılmaz. film gibi kızzzzz :)))))) ben en çok hani sen başka işe başlamışsın da eşin de oraya başlamış tesadüfen, işte o kısımda şaştım kaldım. kader işte önüne geçilmiyor. ömür boyu mutlu olun inşallah size de bir bebiş katılsın en kısa zamanda inşallah canım :1hug:
kara kedi seniiii naniknanik
hehehe gerçekten kara kedi olmuşum di miiii :) ama eşim benimle tanışır tanışmaz kıza ayrılmak istediğini söylemiş senemim. zaten bizim birliktelik amacımız farklıydı falan demişti bana anlamıştım. kız zaten hemen mutluluklar dilerim falan demiş. zaten sonradan da özcan deniz le birlikte oldu bir süre :)))))))))