TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayyy ayçaaam inanılmaz. film gibi kızzzzz :)))))) ben en çok hani sen başka işe başlamışsın da eşin de oraya başlamış tesadüfen, işte o kısımda şaştım kaldım. kader işte önüne geçilmiyor. ömür boyu mutlu olun inşallah size de bir bebiş katılsın en kısa zamanda inşallah canım :1hug:

kara kedi seniiii naniknanik

hehehe gerçekten kara kedi olmuşum di miiii :) ama eşim benimle tanışır tanışmaz kıza ayrılmak istediğini söylemiş senemim. zaten bizim birliktelik amacımız farklıydı falan demişti bana anlamıştım. kız zaten hemen mutluluklar dilerim falan demiş. zaten sonradan da özcan deniz le birlikte oldu bir süre :)))))))))

sağol çiğdemciiim inşallahhhhhh... bu ay tam zamanında yaptım işimi :))
sibel nerde bacılar yaaa

ooh ohh eferin sanaaaaaa fikfiklerin ödülünü alacaksın inşallahhhhhh opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım benimm allah mutluluğunuzu daim etsinnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
size birde bebiş versin inşallahhhhhhhhh opuyorumnanaktan

evet canım mor olan senin dediğim. ama bence wondfo marka mavi paketliler çok daha başarılı...

hımm demek öyleee bakalım inşallah bu elimdekiler bitmeden kalırımda hamiş dediklerini almam nasip olmazzzz kaydirigubbakcemile3

evet canım bende ondan kullanıyorum işte.
bebekim akşam yapta haber et bakımm.
acaba elimdekiler bozuldumu gecen bitanesi bozuk cıkmıstı da anlamadım gitti. sansa kaldı valla benim iş :))))
senemim evet hissettim kasıklarımda agrı vardı ama du bakalım 3gün üst üstte devam edicem eger böyle devam ederse var bişi demek testlerde.

kızlar ben kaçtımm.. tekrar gelmeye çalışıcam eğer gelemezsemm hepinize iyi bayramlar öpüyorum sizlerii :1hug:

tamam canımm kendine iyi bakkkk opuyorumnanaktan

Hıı bideeee benim kocişş demiştikiii bana
seni alan adam arpayı yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))
arpayı yiyen kendisi olmuş olduuu
hahahaaaaaaaa iyi olmuşş onaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın vallahii. tek olup napıcaktın ki bir ömür...
ohh süper olmuşş! :lepi:
allah daim etsin mutlulugunuzu
demi yaaa iyi yapmışımmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

uuuuuuuuuuuuuuuuuu

sibel buralardaydı senemim ama kayboldu birden.
nerdesinnnnnnnn sibelimm!!!!
senem gidiyon sanırım sen kuzum. gelmeye calıs işlerin biterse eger gelemezsen seninde bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktan
kendine iyi bak, güzel bir bayram geçir. ve güzel haberlerle gel inşallah!!

evet gercekten öyle canım benimm.. kader ve kısmetin önüne kimse gecemiyor gercekten. yazıldıysa oluyor cok inanıyorum kadere :))))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ) duaların icin teşekkür ederim :1hug:

aminnnnn çiçemmmmmmmm,hepimizinkini daim etsin....

AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhh

bakalım canım bu akşam denerim sizlere de haber ederim. ben o testlerden hiç memnun kalmadım nedense. bana yaramadı.. inşallah seninkiler bozuk değildir kuzuuuum.

evet gercekten öyle canım benimm.. kader ve kısmetin önüne kimse gecemiyor gercekten. yazıldıysa oluyor cok inanıyorum kadere :))))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ) duaların icin teşekkür ederim :1hug:

ne demek birtanem her zaman dualarımdasınız...

SENEMİİİİİM GÖRÜŞEMEZSEK İYİ BAYRAMLAR BİRİCİK ARKADAŞIM. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİİİİN :)

kızlar siboşum sorunlu bir işle uğraşıyordu en son. bayram öncesi olduğu için de sıkışmıştı. herhalde hala onlarla uğraşıyor

ayy çok uzun süre çiş tutcam yaa ilk defa nasıl dayancam ben en az 3lt su içerim içmiycemmi şimdiii

eheh çğdemcim işte o büyük sorun. aynısını ben de yaşıyordum geçen ay o yüzden tam çifti ve gülen yüzü yakalayamadım. ama bu ay büyük bir azimle 2,5 3 saat tuttum çişimi. bunun da karşılığını aldım Allah ıma çok şükür. mutlaka tut sen de canım :))))

yaa demi tutamm iyi o zaman 3 ten sonra bişey içmim eve gidince 7 de yaparım ancak herhalde olur demii inşallahh yaa

yaa demi tutamm iyi o zaman 3 ten sonra bişey içmim eve gidince 7 de yaparım ancak herhalde olur demii inşallahh yaa

olur canım olur merak etme. o kadar da abartmana gerek yok su içebilirsin ama az miktarda. eve gidince de testini yaparsın ben öyle yapmaya çalışıyorum.

bu arada kızlar size iki sorum var.

birincisi folik asit kullanmaya başladınız mı? (ben başlamadım ama alsam mı diye düşünüyorum)

ikincisi topic değerlendirmesi diye birşey var. sağ üst köşede değerlendir yazısı göreceksiniz. oraya tıklayın mükemmel seçeneğini seçin. ben yaptım, siz de yapııııııın. (bu soru olmadı ama idare edin:)))))

hımmm eyi o zaman
valla bebik süşündüğümden beri alıyorum folic acidi hatta doktorum elevit protonal verdi bana 10 aydır içiyom herhaldee hahahaaaa elevitte vitamin folic acidde var içinde gelmedi bebek daha ama hamile kalmadan önce veriyorlar zaten tatlım iç bence çok önemli bebeklerde olası omurilik sorunları için gerekli folicacid eksikliği sebep oluyormuş o yüzden her doktor veriyor bunu mutlaka gıdalardan alınıyor ama yeterli tüketildiğinden emin olunmadığı için takviye yapılıyor mercimekte şeftalide mesela çok var

saol çiğdemcim ben de başlıyım bari. inşallah bir sorun olmaz bu zamana kadar almamış olmam

saol çiğdemcim ben de başlıyım bari. inşallah bir sorun olmaz bu zamana kadar almamış olmam

yok tatlım olmaz niye olsun ama içmelisin mutlaka netten yazıp bi bakarsan görürsün daha ayrıntılı faydalarını tatlım al ama vitamin sonuçta elevitte aklabilirsin her türlü vitamin var içinde senin içinde iyi olur hazırlıklı olursun hem sonuçta vitamin tatlım opuyorumnanaktan

saol ciğdemiiiim. hemen elevit alayım o zaman. hem mevsim dönümlerinde benim vücut direncim düşük olur. ona da iyi gelir belkim. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…