TabebekLerin sohbet yeri ;)

kaptım valla şekerim :))))))))))))) bilmiyordum ben aslında ama sonradan öğrenince de ooooh iyi olmuş dedim :))))))))))

kuşuuuum ben şimdi çıkıyorum. akşama tekrar gelirim ama sen akşam giremiyorsun. kuzum görüşemezsek sana şimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller. inşallah tatil bitiminde birbirimize çoook güzel haberler verebiliriz tatlım :))))))))

handemmm ben gelene kadar gitmişinnn :gitme:
sanada iyi bayramlarrrr bacımmmmmm inşallah bu bayram geçirdğimiz son bebişsiz bayram olurrrrrrrrrr öpüyorum seniiiiii opuyorumnanaktan

veeeeeeee göremediğim herkes; senem ayça çiğdem hepinizin bayramını kutluyorummmm kocaman öpüyorum sizleride çarşamba günü kaynatmaya devam belki bayram şekerlerimiz bizimledir ama haber vermemişlerdir :sm_cool: gelince beklemeye başlarız hep birlikteee görüşürüzzzzzzzzzzzzz :teytey:

veeeeeeee göremediğim herkes; senem ayça çiğdem hepinizin bayramını kutluyorummmm kocaman öpüyorum sizleride çarşamba günü kaynatmaya devam belki bayram şekerlerimiz bizimledir ama haber vermemişlerdir :sm_cool: gelince beklemeye başlarız hep birlikteee görüşürüzzzzzzzzzzzzz :teytey:

canım benim ağzından bal damlamış yine sibeliiiiiim opuyorumnanaktan belki de dediğin gibi bayram şekeri bebeklerimiz içimizdedir ve haber vermek için bekliyorlardır. Allah tan tüm kalbimle isteyen herkese çok bekletmeden evlatlarını vermesini diliyorum :Saruboceq: hepinizi çok seviyorum :asigim:

selam şekerlerim.

kimse yok ama yazıyım dedimbenim yumurtlama bitmiş. bugün çizgi daha silik. digital testte de boş yüz var. ama olsun bir gün de olsun yakaladım çok şükür. inşallah tutmuştur canlarım :)))))))))

hoşgeldin tatlım :)))

gülayın dediklerini okudun mu diğer topic de. bu ay sen ve ben içine doğuyormuşuz. inşallaaaah :Saruboceq:

ay kuşumm! göremedim seni bugun doğru dürüst.zaten senin işlerin vardı bugun yoğundun,öglende ben annemlere gittim akşama kadar yattım hasta gibiyim kendimi iyi hissetmiyorum pek.
sağol kuşummmmmmm.
seninde bayramın kutlu olsun bende cook optum. fazla özletme kendini :)
ay ben özlerimde simdi sizi bayram giricek aramızaa :KK66:))))

evet yaaa özliycez birbirimizi bayram girince araya ama sayılı gün çabuk geçer. yine kavuşcaz inşallah hepimiizzzzz opuyorumnanaktan

selam şekerlerim.

kimse yok ama yazıyım dedimbenim yumurtlama bitmiş. bugün çizgi daha silik. digital testte de boş yüz var. ama olsun bir gün de olsun yakaladım çok şükür. inşallah tutmuştur canlarım :)))))))))

canım ben geldimmmmmm :)
okudum okumazmıyım orayada cevap yazdım iki yer olunca anca okuyorum ve yazıyorum :KK66:
İnşallah! cok istiyorum,istiyoruz hayırlısı bakalımmmmm :)
demek ki senin yumurtlaman bitti.işin ilginc yanı benim hala aynı cıkıyor olması 4gündür aynı koyulukta cıkıyor hemen hemen :)))

canım ben geldimmmmmm :)
okudum okumazmıyım orayada cevap yazdım iki yer olunca anca okuyorum ve yazıyorum :KK66:
İnşallah! cok istiyorum,istiyoruz hayırlısı bakalımmmmm :)
demek ki senin yumurtlaman bitti.işin ilginc yanı benim hala aynı cıkıyor olması 4gündür aynı koyulukta cıkıyor hemen hemen :)))

:)))))) gençlikten midir nedir acep :)))))))) şaka bir yana canım acaba tuttu da ondan mı? ayyy hadi inşallah :Saruboceq:

Kolumu kaldırmaya mecalim yok Bebekimmmmmm :KK66: ne dersen de vallahi :p ağır vasıta gibiyim ehehhee. hamiş oldugumda dusunemiyorum kendimi.
yok ya sanmıyorum tuttugunu bu kadar erken olmaz herhalde değil mi :p

Kolumu kaldırmaya mecalim yok Bebekimmmmmm :KK66: ne dersen de vallahi :p ağır vasıta gibiyim ehehhee. hamiş oldugumda dusunemiyorum kendimi.
yok ya sanmıyorum tuttugunu bu kadar erken olmaz herhalde değil mi :p

bilmem ki yavrum olur olur yani :)))))))) senin geçen ay da 3 gün kıpkırmızı değil miydi. sanırım sen 2 yumurta birden yumurtluyorsun canımmmm :)))))))

mevsim dönümünden oluyor bu halsilik inan bende de var hem de nasıl. her sene olur zaten. hem neden hamile olduğunu düşünemiyormuşsun ben senin hamile olduğunu düşünebiliyorum valla çok da yakıştırıyorum sana canım opuyorumnanaktan

bilmem ki yavrum olur olur yani :)))))))) senin geçen ay da 3 gün kıpkırmızı değil miydi. sanırım sen 2 yumurta birden yumurtluyorsun canımmmm :)))))))

mevsim dönümünden oluyor bu halsilik inan bende de var hem de nasıl. her sene olur zaten. hem neden hamile olduğunu düşünemiyormuşsun ben senin hamile olduğunu düşünebiliyorum valla çok da yakıştırıyorum sana canım opuyorumnanaktan

evet kıpkırmızıydı ama bu seferki kıpkırmızı değil ki, pespembeee :KK66:))))) cizgiler bariz belli ama pespembe olaraktan ay aman dengem bozuldu vallahi.
havalar insanı mahvediyor :KK43:
Yakısır yakısmasınada , ben pek nazlıyımdır :kedi: ve cok kaprisliyimdir hihiihihihi :KK70:
allah kocişime sabır versin, diyor zaten yandım ben diye. :))))))))

oooo o naz bende de var. bir de hamileyken koçiş yandı yandı. ama biz o kadar taşıyacağız meleklerimizi onlar da bizi hoş tutacaklar işleri ne :)))))))))

canım ben çıkıyorum. iyi bayramlar diliyorum eşine ve sana. inşallah meleklerimiz bizimledir. bu ay biz de hamileler listesine gireriz.

hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

canım teşekkür ederim. bende cıkıyorum kociş tripte.
bende bayramınızı kutluyorum eniştemle senin :KK66:

canım benim seninde sevdiklerininde bayramı kutlu olsun tatlım inşallah son bebeişsiz bayramınız olurrrrrrr hepimizinnn inşllahhhh
ayy tanışma hikayenizde süperrr tatlımmm allah bi ömür sağlıklı mutlu birliktelik versin inşlalah bebişlerlede şenlendirsin canımmm opuyorumnanaktan

selam şekerlerim.

ayy hadi inşallah tutmuşturrr tatlım inşallahhhhh opuyorumnanaktan

evet kıpkırmızıydı ama bu seferki kıpkırmızı değil ki, pespembeee :KK66:))))) cizgiler bariz belli ama pespembe olaraktan ay aman dengem bozuldu vallahi.
havalar insanı mahvediyor :KK43:
Yakısır yakısmasınada , ben pek nazlıyımdır :kedi: ve cok kaprisliyimdir hihiihihihi :KK70:
allah kocişime sabır versin, diyor zaten yandım ben diye. :))))))))

hayde inşallah bu ay topikte patlama bekliyorum kızlarrrrrr bebeişleriniz bayramı sizinle geçiriyordur inşallahhhhh opuyorumnanaktan
boşver yap kaprisssssssssssssss erkekleri boş komamak gerek gerek naz gerek kaprislerle kafalarını her daim meşgul etmeliiiiiii delikafadulden tecrübe konuşuyorrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaarr nete girebildim bende sonunda..şuan anacığımın dizinin dibine gelmiş bulunuyorum :)) huzurluyum yanii :) keşke telefonlarınız olaydı da konuşurduk birbirimizlee nete çağırırdım hepiciğinizi :)

kaynatmışsınız bayaa.. bu arda handeeem ben de folicplus kullanıyorum sibooş gibi.. bayaa bi kullandım sonra baktım olmuyor bebiş falan vazgeçtim 1-2 ay kullanmadım..ama şimdi yine başladım çünkü uzun süreden beri kullananlar vamışş çiğdem gibi..1 haftadır yine başladım.. bi doktor da folbiol vermişti.ona daha başlamadım folic bitsin ondan sonra da devam edicem ona.büüüüle yanii kuzum..sen de başla kullanmaya biran önce...
acaba bugün nete girebilir misinz?bende öyle kaçamak girdim işte..
umarım hayırlı güzel bi bayram geçirirsiniz bacıılarımmm..bebiş haberleri almak için çook erken ama umarım hepimizin bebişleri tutunmuştur içimize..
bayram dönüşü başlarız yine kaynatmayaaa :)))))) özlediiim sizi :-/

bu arda ben o kopkoyu pozitifi gördükten sonra test yapmadım bi daha kızlar..açıkçası unuttum..şimdi ist.da değilim yanıma da almadım.

birazda fazla kafaya takmak istemedim..hatırlıyorsunuzdur çok dua etim tatile gitmeden pozitfii göreyim diye o yüzden pozitiften sonra şımarıklık yapmıyım diyee bi daha tekrarlamadım yanii :))))) zaten içeriğinde de yazıyor sanırım pozitiften sonra testi tekrarlamayın diye..
bunuda söölemiş oldum...üffff biriniz girin barii nete beeeeee :KK43:(

bu arda ben o kopkoyu pozitifi gördükten sonra test yapmadım bi daha kızlar..açıkçası unuttum..şimdi ist.da değilim yanıma da almadım.

birazda fazla kafaya takmak istemedim..hatırlıyorsunuzdur çok dua etim tatile gitmeden pozitfii göreyim diye o yüzden pozitiften sonra şımarıklık yapmıyım diyee bi daha tekrarlamadım yanii :))))) zaten içeriğinde de yazıyor sanırım pozitiften sonra testi tekrarlamayın diye..
bunuda söölemiş oldum...üffff biriniz girin barii nete beeeeee :KK43:(

X