yok cnm ne kusuru şaka yapıyom senin halin hepimizden zordu :1hug:
bu sefer doktoru sevdim sanırım buyrun şikayetiniz neydi dedi bana hiççç dedim ölesine göstermeye geldim :roflol: önce şaşırdı gülmeye başladı kadıncaz neyse bigüsel muayene etti beni hiçççç bişeyin yok dedi ultrasondayken dedim yımırtlama bitmişmi bitmiş dedi yenileri oluyo dedi gösterdi bana nası güsel nası sevimliler yuvarlak yuvarlak ( anne olmadan yumurtam bile güsel geldi walla :)))))))
dedim biz bikaç aydır deniyok tutturamadık daha 28 günde bir adet ouyom diye 12-14-16-18 günleri kaçırma ddi bende hiç demedim test falan kullanıyoz diye bide şu günaşırı mevzunu sordum ayın hegünü günaşırı yapsanda yumurta gittikten sonra bi anlamı yok eğer iki kere yumurta olmuyosa ama şanslı günlerinde evet birer gün atla dedi bana bide gene vitamin folbiol verdiiii
aman maşşallah maşşallah siboşum. dr unu sevmek en önemlisi zaten. dediklerine de uy bakalım neler olcak kuzummmm. inşallah sana şans getirir yeni dr un :1hug:
yaw dr hanım kocayla temasa geçe geçe adamı hastanelik ettik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kuşum benimm kocişlen savaşmıycannnn fikirdiycennnnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ama bana ikinciye yumurtlarsın falan demedi, yuvarlak bişiler gösterdi bak yumurtalıklarındaki foliküller dedi bunlar gelişip yumurta oluyo işte dedi bak kafam karıştı şimdi
bugün itibariyle 5 gün var reglime cumartesi 9 gün vardı,, 9 gün içinde bidaha yumurtlamam heralde
fikirdiyorum dr. hanım yaw ama işte adam güçsüz düştü herhal puffff
en son pazar sabahı fikirdedik. sonra pazar akşamı acillerde geçti işte biliyorsunuz
ayy canım benimmmmmmmm eferin sanaaa yinedeeeee kocişi iyi besliycennn işteeeeee ceviziydi balıydı böreğiydiii yani güçsüz düşürmüycennnnnn şekerimm bebeye giden yok kocişten geçerrrrr delikafadulden delikafadulden
alın size tablo şekerler
BebekElover Ovulasyon Çizelgesi :)
8. gün 8 Ekim - silik çizgi*
9. gün 9 Ekim - silik çizgi
10. gün 10 Ekim - silik çizgi*
11. gün 11 Ekim - silik çizgi
12. gün 12 Ekim - silik çizgi + birden gelen yoğun şeffaf akıntı*
13.gün 13 Ekim- çizgi biraz belirginleşti ama geçen ayın 13.gününden daha açık renk
14. gün 14 Ekim- dünkünün aynısı bir çizgi. (2 saatlik idrar olduğu için olabilir) tuvalet kağıdına gelen bir akıntı çok değil...*
15.gün 15 Ekim - belirginleşiyor çizgi sanki ya da bana öyle geliyor :)
16.gün 16 Ekim - amanın gerçekten 4 saat tutmak işe yarıyormuş o nasıl bir koyuluktur beee hiç bu kadar aynı koyulukta çift çizgim olmamıştı ağlamak istiyorum sayın seyirciler yaaa *
17.gün 17 Ekim - kontrol çizgisinden bile daha koyu çizgi amaaninnnn
18.gün 18 Ekim - çizgi biraz silikleşti ama yine de belirgin *
19.gün 19 Ekim - çizgi daha belirgin ama çok tuttum idrarımı belki ondandır
20.gün 20 Ekim - dünkünün aynısı bir çizgi
ayy canım benim iki gecedir akşamları bayılıyorum uyumak değil resmen bayılmak kolum kalkmıyor. dün gece kociş ben iyileştim hadi falan dedi ama ben kusura bakma uyanamıyorum dediğimi hatırlıyorum. kısmet bu gece olabilir :)))))))))
yaaa 18. gün çatladıysa kötü be çiçeeem. o sabah fikirdedim bir daha olmadı işte kociş hastalanınca. bak 2 gün geçti. hatta 3 de o sabah fikirdemiştik çünkü(((((
olurmu kötüüü süper bencee iki gün önce yapmışınızzzzzzzzzzz süperrrrrrrrrrrrrrrrrr tavsiye edilen o zaten orda halihazırda sperm olmasıı ki sabah 18.günüde yani sabah olması daha iyi yumurta çatlayınca 12 saate kadan dayanabiliyor yani şansın her zamanki kadan tatlım kötü falan değil yaniiiii sakın kötü düşünmeeeee delikafadulden
16. gün yapmışssın ya kuşum o yeter de artarr bilemmm e bide 18. gün yapmışsınz...
üzme kendini olucağı varsa her şekilde olur..ama bu ay adet döngün 30-31 gün sürebilir..tabi gelmicek kırmızı falan :)))