TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayçlam bizim de hikayemiz garip demişsin. sakıncası yoksa anlatır mısın kuzum :)

hatta hepimiz tanışma hikayelerimizi anlatalım ne güzel olur :))))))

önce ben başlıyım.

biz eşimle işim dolayısıyla tanıştık. bizim danışmanlık verdiğimiz firmalardan birinde çalışıyordu. bir gün geldi karşılaştık. sonre her gelişinde ben onu o beni görmek için bahane yarattık. sonra bir buluşma teklif etti bana. hemen kabul ettim valla :)))))))) ondan sonra hemen o gün sevgili oluverdik. ekim ayıydı hiç unutmam. nisan ayında nişanlandık. ağustos ayında da evlendiiiiik. herşey 1 sene dolmadan oluverdi. :nazar:

Şimdi bende onu dicektimm size..
3gündür hep aynı cıkıyor, bugun daha koyu ama pembe.
sanırım benim testler bozuk ondan böyle cıkıyor.
gecen ay ne güzel kıpkırmızı olmustummm ve gecen ay bugunlerde yaptıgım zaman silik cıkıyordu şimdi bariz 2.çizgi pespembee.. anlamadım valla ama buna ragmen degerlendirdim. acaba gec mi yumurtluyorum ?
ama gec yumurtlamamam lazım cunku dün aşırı akıntım var hissettim agrılardan. testlerin gazabına ugramamak icin,degerlendirdim bu günleri senemim! insallah bebişim gelirrrrrrrr :)

3tane kaldı elimde testim. wondfo'lardan alıcam sinir oldum bunlara hıh.keşke bayram girmeden alsaydım. ya gec yumurtluyorsam,nasıl anlıcam bitiyo elimdeki tühh kendime cok kızdım simdi:KK43:

valla ayçacım mor testlerin gazabı oluyor bu. ben bunu bilir bunu söylerim. ayyy salak kafam keşke dün morlardan da yapsaydım da farka baksaydık beraberce. olsun bugün yapar haber veririm size kuşlarrııııım :)

canım bacıım..işe gidiyodumm sabah biraz vaktim vardı girdim nete..ama birazdan bavul toplama işlemine girişicem..

hepimizz hamiş olcaaaz ayçaaaaaaa!!Allah bizim hayırlı zamanı biliyor. o yüzden sıkıntı yook!
çiğdemim sen de belki daha önce kürtaj oolduğun için gecikiyordur belki hamiş olman..ama sen de yakında hamiş oluceksin merkaetmeeeeeee opuyorumnanaktan

sanmıyorum tatlım ben çok araştırmıştım bu olayı kürtaj bu na sebep vermez yani iyi yapıldığı süreece benim çok iyi bi hastanede süper bi doktor tarafından yapıldı hiçbir komplikasyon yaşamadım hatta acaba içimdemi hala diye kabuslar gördüm aylarca yani o kadar iyiydi daha gençtim tabi doktor bana anlatmıştı ilerde ben sorun olurmu diye yani demişti olabilir tabi ama kürtaja bağlamamak gerek dedi yani başka sebepler olabilir başka nedenlerden olmayabilir bebek ama kürtaj olduğun için olmaz dedi öyle düşünmek son derece yanlış demişti hayırlısı tabi yapıldığı koşullar çok önemli tatlım ben bundan olduğunu düşünmüyorum o zaman 20 li yaşlardaydım şimdi 30lu yaşlardayım hayatımda o kadar stres varki bu kadar strese ben olsam bende gelmem kaydirigubbakcemile3

bu akşam gidicem beeeeeenn...
ayy canım benimmmmmmm ama yine gelicen allahın izniyle şekerrrrrrrr opuyorumnanaktan

gercekten öyle allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
benim eşiminde ikinci evliliği. İlkinde bebegi olmuş düşmüş,hayırlısı demekki buymuş herseyin bir sebebi var.bizim hikayemiz de biraz garip. ama biz cok mutluyuz allah'a şükür.
maşallah tatlım herşeyin hayırlısı hakkımızda oluyor işte böyle şeyler yaşanıyor önümüze bakalım demi ama allah hepimizi mutlu etsin bebeli etsin sonundaaaa gökten üç elma düşsünnnnn opuyorumnanaktan

Şimdi bende onu dicektimm size..
3gündür hep aynı cıkıyor, bugun daha koyu ama pembe.
sanırım benim testler bozuk ondan böyle cıkıyor.
gecen ay ne güzel kıpkırmızı olmustummm ve gecen ay bugunlerde yaptıgım zaman silik cıkıyordu şimdi bariz 2.çizgi pespembee.. anlamadım valla ama buna ragmen degerlendirdim. acaba gec mi yumurtluyorum ?
ama gec yumurtlamamam lazım cunku dün aşırı akıntım var hissettim agrılardan. testlerin gazabına ugramamak icin,degerlendirdim bu günleri senemim! insallah bebişim gelirrrrrrrr :)

neden öyle oldu ki acaba? geç yumurtluyo olabilir msiin? akıntı durumun nasıldı? ben testle beraber ateş ölçümü de yapıyorum ya o yüzden biliyorum yumurtlama olayı bitti şimdilik.

sanmıyorum tatlım ben çok araştırmıştım bu olayı kürtaj bu na sebep vermez yani iyi yapıldığı süreece benim çok iyi bi hastanede süper bi doktor tarafından yapıldı hiçbir komplikasyon yaşamadım hatta acaba içimdemi hala diye kabuslar gördüm aylarca yani o kadar iyiydi daha gençtim tabi doktor bana anlatmıştı ilerde ben sorun olurmu diye yani demişti olabilir tabi ama kürtaja bağlamamak gerek dedi yani başka sebepler olabilir başka nedenlerden olmayabilir bebek ama kürtaj olduğun için olmaz dedi öyle düşünmek son derece yanlış demişti hayırlısı tabi yapıldığı koşullar çok önemli tatlım ben bundan olduğunu düşünmüyorum o zaman 20 li yaşlardaydım şimdi 30lu yaşlardayım hayatımda o kadar stres varki bu kadar strese ben olsam bende gelmem kaydirigubbakcemile3

ayy canım benimmmmmmm ama yine gelicen allahın izniyle şekerrrrrrrr opuyorumnanaktan

maşallah tatlım herşeyin hayırlısı hakkımızda oluyor işte böyle şeyler yaşanıyor önümüze bakalım demi ama allah hepimizi mutlu etsin bebeli etsin sonundaaaa gökten üç elma düşsünnnnn opuyorumnanaktan

o zaman sorun yok canım benimm hayırlısıyla gelir bebişin inşallah :Saruboceq:
eveeet gelicem 22 eylül akşamıı inşallah..kaynatırız yine uzun uzun

ayçlam bizim de hikayemiz garip demişsin. sakıncası yoksa anlatır mısın kuzum :)

önce ben başlıyım.

biz eşimle işim dolayısıyla tanıştık. bizim danışmanlık verdiğimiz firmalardan birinde çalışıyordu. bir gün geldi karşılaştık. sonre her gelişinde ben onu o beni görmek için bahane yarattık. sonra bir buluşma teklif etti bana. hemen kabul ettim valla :)))))))) ondan sonra hemen o gün sevgili oluverdik. ekim ayıydı hiç unutmam. nisan ayında nişanlandık. ağustos ayında da evlendiiiiik. herşey 1 sene dolmadan oluverdi. :nazar:
hehe bizde ortak arkideşimiz aracılığıylan tanıştık handecim aynen 6. ayın sonunda nişanlıydıkl bi sene olmadan evlendik 8. ayda sanırsam evlendikk kaydirigubbakcemile3
kaptım çıtır çocuğuuu kaçırırmıyım hahahaaaa

valla ayçacım mor testlerin gazabı oluyor bu. ben bunu bilir bunu söylerim. ayyy salak kafam keşke dün morlardan da yapsaydım da farka baksaydık beraberce. olsun bugün yapar haber veririm size kuşlarrııııım :)

ya mor test derken ben coretest kullanıyorum TİFF ısrarla onu al dedi bana mor olan o mu acabaa CADIARZU
hayde inşallah fındık kırarsın bugün canım

valla çiğdemcim iyi yapmışsın kapmakla. ben de eşimle tanıştığımda hostes bir sevgilisi vardı paşamın. ondan kaptım eehehe :))))))))))

sağol çiğdemciiim inşallahhhhhh... bu ay tam zamanında yaptım işimi :))
sibel nerde bacılar yaaa

önce ben başlıyım.

Anlatırım tabiki apLacımm :1hug:

ohh masallahh :nazar: bizde bir sene dolmadan 5ay içinde evlendik :lepi:
hep öyle olur zaten,hoslandın mı görmek icin bahaneler yaratılır hep :)
allah mutlulugunuzu daim etsin birde allah'ım bebiş versin size ikiyken üç olun inşallahh!! :nazar:

Şimcik bizim hikayemiz biraz uzun ama idare edin en kısa şeklinde anlatmaya calısıcam...

Ben cok capkın birisiydim,laf aramızda çok manitam olurdu hep laylaylom dalga geçerdim. evLenmek mi! asLa! diyen bir tiptimm.Üniversiteyi bitirdim,iş buldum.
iş yerinde ilk günümdü(eşimi gördüm aynı yerde calısıyorduk)bana işi öğreten birisi vardı.tanıstırdı gürkan bey diye işte.. tanıstık. evliymiş, eski eşide calıstıgımız firmadaymış.ama cok mutsuzlarmış. herneyse.. Eski Eşinide tanıdım, ukalanın tekiydi,kendini birşey sanan bir tip... Bir bakıyordum bunlara böyle,yemek yerken ayrı yiyorlar falan. bariz belliydimutsuz oldukları. sonra ayrı bir bölüme gectim ben bir duydum ki bosanmıslar. cok sevinmiştim allah biliyor o gözle hiç görmemiştim onu,sadece üzülüyordum haline cok üzülüyordu cunku. zaten iş yerindede cok resmiydik hanımlı beyli fln.
sonra benim oldugum bölüme geldi,bosandıktan sonra işte.evlerimiz de yakındı,patron beni sabahları gelirken almasını aksamları giderken de bırakmasını söyledi yakın diye ben otobuslerde sürünmüyim diye. öyle böyle derken baya zaman gecti 1sene kdr falan. toparlandı cok sukur...

benim hiç aklımda yok ama aklımın ucundan bile gecmiyor, cunku o gözle görmüyorum ve hayatımda da var birisi :)))))) ve onunda vardı beni kıskandırmak icin biisler yapıyordu :)))))
hiç ön koltuga oturmazdım hep arka koltuga, bir aksam eve gidiyoruz. kafamı kaldırdım bir baktım ki dikiz aynasından kesiliyorummm kaydirigubbakcemile3 o kadar derin bakıyordu ki anlatamam.. neyse duyguları actı,kesinliklee! hayır!! olmazz! istemem dedim hop oturup hop kalktım.. büyük konuştum :KK66:)))))

işyerinden ayrıldık.. aynı anda oda bende...

sonra tesadüf işte, tekrar iş buldum ben meger oda oraya baslamış. kapıdan içeriye girdi.. ben şokk ve onu o kadar değişmiş gördüm kii. yenilenmiş gibiydi kolay degildi yaşadıkları cunku cok cokmustu. Ay ben bir elektrik aldım bir anda... zaten onun bana karsı hala bişileri vardı. biz biranda sevgili olduk.. dünya umrumda degildi. ailem ztn birşey demedi. sadece annem aldı karsısına konustu, bak kızım hani 2.olmak zordur,millet laf edicektir,daha 23 yasındasın gencsin daha erken bunlara katlanabiliceksen tamam dedi. bende kimse umrumda degil dedim,kapımı kapatıp ben onunla kalıcam dedim olsun dedim..
ve olduuu bir anda hersey bir bakmısım evlenmişimm, kocişime cok asıgımm :asigim:
kocişimi elimden geldigince cok mutlu etmeye calisiyorum cunku o kişi onu cok üzdü gözümün önünde yasandı olaylar..

bizim hikayemizde böyle iştee :KK66:)))
uzun oldu biraz ama idare edin azıcık kaydirigubbakcemile3

hehe bizde ortak arkideşimiz aracılığıylan tanıştık handecim aynen 6. ayın sonunda nişanlıydıkl bi sene olmadan evlendik 8. ayda sanırsam evlendikk kaydirigubbakcemile3
kaptım çıtır çocuğuuu kaçırırmıyım hahahaaaa

ya mor test derken ben coretest kullanıyorum TİFF ısrarla onu al dedi bana mor olan o mu acabaa CADIARZU
hayde inşallah fındık kırarsın bugün canım

evet canım mor olan senin dediğim. ama bence wondfo marka mavi paketliler çok daha başarılı...

valla çiğdemcim iyi yapmışsın kapmakla. ben de eşimle tanıştığımda hostes bir sevgilisi vardı paşamın. ondan kaptım eehehe :))))))))))

heheheee süper etmişinnnnn gerçi benimki koştu benim peşimden ama sonraa kumpasa getirdimm heheee benimki birazcık safçana kızzz ayy canım çok seviyom valla
ben varya eğer eşim çıkmasaydı karşıma evlenmeyi falan düşünmüyordum kesinlikle özgürüm rahattım tek yaşıyordum ailemleydim ama onlar genelde bizim bi yazlık var bahçemizin olduğu yer istanbula yakın oraya gidiyorlar hep ordalardı ooh kafam rahattı ama bayağı sevdim yani :kedi:

kızlar ben kaçtımm.. tekrar gelmeye çalışıcam eğer gelemezsemm hepinize iyi bayramlar öpüyorum sizlerii :1hug:

Hıı bideeee benim kocişş demiştikiii bana
seni alan adam arpayı yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))
arpayı yiyen kendisi olmuş olduuu :KK70:

heheheee süper etmişinnnnn gerçi benimki koştu benim peşimden ama sonraa kumpasa getirdimm heheee benimki birazcık safçana kızzz ayy canım çok seviyom valla
ben varya eğer eşim çıkmasaydı karşıma evlenmeyi falan düşünmüyordum kesinlikle özgürüm rahattım tek yaşıyordum ailemleydim ama onlar genelde bizim bi yazlık var bahçemizin olduğu yer istanbula yakın oraya gidiyorlar hep ordalardı ooh kafam rahattı ama bayağı sevdim yani :kedi:

iyi yapmışsın vallahii. tek olup napıcaktın ki bir ömür...
ohh süper olmuşş! :lepi:
allah daim etsin mutlulugunuzu :nazar:

X