TabebekLerin sohbet yeri ;)

olsun olsun en azından 2gün gec yımırtladın ama kopkopyuyu cıkardın tebrikler kuzumaa! a.s.
iyiki fikirdemedin cunku gün aşırı olması lazım yoksa spermlerin kalitesi bozuluyor ablacıık iyi oldu bugun tam kaliteli olmus olur kaliteli kaliteli fikirdersinizz kaydirigubbakcemile3 ay insallah eniştem iyi olmus olur evet. sen eve gidince onu iyice bir besle ablacııkııım. ben bal yediriyorum süt iciriyorum ballı süt, ceviz,fındık falan :)))))))
inşaalllahh tut ya bak tutmususn bugunn olmuss :))

inşallah bebeeem inşallah yaaa. midesi kötü olmasın da fikirdeyelim inşallaaaah :) ettiğim duaya bak çarpılıcam :KK43:

senemimi özledimm gelsedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bii öpppsemmmmmmmmmmmm Şeniz

gelldiiiiiiiiiiiiiiiiimm!!!!!!!!
öpüün bakeeem benii öpün öpüüünn bana neeeeeeeeeeee :p
napıosunuz bakiim??

handem gözün aydın yumurtlamışsın canım benm. belki dünde koyu çıkıcaktı ama tutmadığın için çıkmamış olabilir..neyse bugünkü sağlamm olmuş kopkoyuu :)) enişteye üzüldüm canım yaaa geçmiş olsunn.. eh artık bu gece de yorarsın adamı ondan da bi ter ataaarr iyileşirrr :)))))))

ayçam sonuç almaya ne zaman gidosuun cicimmm??

sibellllll nerdesiiin kııızıım!

hosgeldin meleeeeeeeeeeeegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel birdaha opecemmmm :1hug:
kocişi bekliorum tatlıııım o eve gelirken alıp gelicek, sonra buraya hemen size yazcamm hazırlanıp dr'a gidicez işte bebeimm

ben de özledim yaaa ama çocukları bırakmıyor kiiiiiiiiiiiii

eheheh bırakır mı kız onlar beniii... bu gidişle var olan tek çocuklarım onlar olcakkk kızlar :sinifsinif:

dün geceden beri acayip sinirliyim..beni 3.sayfa haberlerinde görebilirsiniz her an..kocayı öldürmekten dolayı haber olucamm kesin!!!!!! :mymeka:

hosgeldin meleeeeeeeeeeeegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel birdaha opecemmmm :1hug:
kocişi bekliorum tatlıııım o eve gelirken alıp gelicek, sonra buraya hemen size yazcamm hazırlanıp dr'a gidicez işte bebeimm

oooooooooohhh pekte datlıymııış bu öpücüüüük du ben de bi öpem Şeniz

inşalllah güzel sonuçlarla dönersiniz canımmmm :Saruboceq:

gelldiiiiiiiiiiiiiiiiimm!!!!!!!!
öpüün bakeeem benii öpün öpüüünn bana neeeeeeeeeeee :p
napıosunuz bakiim??

handem gözün aydın yumurtlamışsın canım benm. belki dünde koyu çıkıcaktı ama tutmadığın için çıkmamış olabilir..neyse bugünkü sağlamm olmuş kopkoyuu :)) enişteye üzüldüm canım yaaa geçmiş olsunn.. eh artık bu gece de yorarsın adamı ondan da bi ter ataaarr iyileşirrr :)))))))

ayçam sonuç almaya ne zaman gidosuun cicimmm??

sibellllll nerdesiiin kııızıım!

canım benim hoşgeldin opuyorumnanaktan

ya forumda birşey var çok yavaş hiçbişi yazamıyorum.

evet canım belki dün de koyuydu ama salak ben çalışmadım. bir gün çalış bir gün ara ver olayı yaktı beni yaaaaaaaaa :KK43:(((((((((((((((

senden naber tatlım benim. aaa sabah çiğdoş geldi gördün müüüüü

ayrıca seninde cocugun olcakkk öle demee :eek:klava:

Senemim insallah bebeimm!
hande ablacık sana iki saattir ne diyoorum ben yanmadıınn! gün aşırıııııııııı diyooo herkezzzzzzzzzzz diyoorum hergun hergun fikirdemek olmazzzzzzzzzz

eheheh bırakır mı kız onlar beniii... bu gidişle var olan tek çocuklarım onlar olcakkk kızlar :sinifsinif:

dün geceden beri acayip sinirliyim..beni 3.sayfa haberlerinde görebilirsiniz her an..kocayı öldürmekten dolayı haber olucamm kesin!!!!!! :mymeka:

aaa nooldu canım benim hayır olsun ??????????

senem burdayım cnm geldimmmmm nihayet bi doktoru seçip randevu aldım kendime umarım iyidir sabahtan beri araştırıyom beynim sulandı walla gözlerim yaşarıyo :KK43:((
noldu kız sana niye kocayı öldürüyon anlat bakayım
bu arada formada sinir oldum 10 dakkadır sayfayı yenilesin diye bekliyom

1.7ekim - ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim. (regli günümün 1.günü)
2.8ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
3.9ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
4.10ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
5.11ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
senemmmm yorumla bakıım kız nasıll :KK70:

aynen öyle birazdan da çöker zaten kafamıza bu forum görürsünüz bak :dilcikar:

uleeen benim eeeeeeeeeeşşşşşşşşeeeek kocama dedim ki; o kopkoyu çıktığı gün fikirdemedik dün yattıktan sonra baktım tık yok tam uyumak üzereydik konuyu açtım..dün yapmadık bugün yapalım falan dedimm istemedi llayn nasıı güzel güzel konuştuuum! sonra delirdim tabii..

sanırım bu çocuk olayını bi tek ben istiyorum dedim- bu konuşmayı 2-3 aydır gerekli zamanlarda yaptığım için - yine mi konuyu açıcaksın dedi banaa!!!!!!!!!!!! :eek:klava:

o yüzden kızlar ben artık çocuk konusunu dün gece itibariyle kapadım.... bundan sonra ne test ne ateş ölçme ne başka bişey.. eğer kocayı boşamadan devam edersem çocuk falan da istemiyorum!! benim için bu iş bitti yanii...:çok üzgünüm:

aman allah korusun bende düzeldi daha iyi suanda :p

senem burdayım cnm geldimmmmm nihayet bi doktoru seçip randevu aldım kendime umarım iyidir sabahtan beri araştırıyom beynim sulandı walla gözlerim yaşarıyo :KK43:((
noldu kız sana niye kocayı öldürüyon anlat bakayım
bu arada formada sinir oldum 10 dakkadır sayfayı yenilesin diye bekliyom

inşallah seversin dr.unu canım benm..dr. çok önemli yaaa sevmek ısınmak gerekk..

1.7ekim - ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim. (regli günümün 1.günü)
2.8ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
3.9ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
4.10ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
5.11ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5 *
10.16ekim-36.5
senemmmm yorumla bakıım kız nasıll :KK70:

bacım daaa dur başındasın reglin..inşallah ilerleyen günlerde bi yumurtla bakeeem de daha rahat olur yorumlmak...

lkızım zaten sen de bi sıkıntı olmaz hergün fikirdediğin içinnn akannehir

uleeen benim eeeeeeeeeeşşşşşşşşeeeek kocama dedim ki; o kopkoyu çıktığı gün fikirdemedik dün yattıktan sonra baktım tık yok tam uyumak üzereydik konuyu açtım..dün yapmadık bugün yapalım falan dedimm istemedi llayn nasıı güzel güzel konuştuuum! sonra delirdim tabii..

sanırım bu çocuk olayını bi tek ben istiyorum dedim- bu konuşmayı 2-3 aydır gerekli zamanlarda yaptığım için - yine mi konuyu açıcaksın dedi banaa!!!!!!!!!!!! :eek:klava:

o yüzden kızlar ben artık çocuk konusunu dün gece itibariyle kapadım.... bundan sonra ne test ne ateş ölçme ne başka bişey.. eğer kocayı boşamadan devam edersem çocuk falan da istemiyorum!! benim için bu iş bitti yanii...:çok üzgünüm:

ay kuzum haklısın vallahi.! eniştemde niye öyle yaptııı ki yaaaaaa!
bak sana bişi diiyimm mi. biz üstlerine düşüyoruz ya ondan böyle umursamıyolar. bak bana kendi ablam demiştiki, hiç sen bişi deme nasılsa senin yaşın kücük bırak o düşünsün. sen bilirsin de dedi. bende kocişle senin gibi atıştıgımız zaman en sonunda canıma tak etmişti demiştim ablamın dedigini bu sefer o heep istemeye basladı anladıı cunkuu. üstüne düşmücen.. uyuzlar yaa ! sanki tek kendimiz icin ugrasıyoruz..
sen simdi istemiyorum dersen o bu sefer istiyorum diye üstüne düşer senin bak gör..

kıs ne her gün fikirdemesi 2günde birr fikirdiyoooz kaydirigubbakcemile3 delüüüüü. tmm bakalım bekleyelim ne cıkıcak :KK70:

X