Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınnnnnnnn çiçeeeeeeeeemm . baslamıssın testlere,ayh bir önce kızarırsın insallahhh!!!!!!! kaydirigubbakcemile3
tatlım senin çıldırmaya hiççç hakkın yok zaten bir meleğin var ayol şükrettttttttttttt klava:
evetttttttttttttttttttttttttttttt heheheeee
yok kız kürtaj oldum düşük oldu alamadım kucağıma mafoldumben
aminn canım inşlalah oldu bitti geçmişte kaldı ben çoktan aştım zaten bunları önümüze bakmamız gerek yapıcak bişey yok tatlım opuyorumnanaktanayyy çiğdemcim çok geçmiş olsun canım... çok üzüldüm inan...
inşallah bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olur. hem bak kuzum en azından hamile kalabildiğini biliyorsun. bu bile birşeydir. :teselli:
evet attlım aynen öyle geçen gün anlatmıştım şekercim yani bu işler cidden belli olmuyor reglimin son günüydü üstteydim direk yıkandım bir kereee deeheeee kaç kere korunurken hamile kaldım faln dedin hatta kaldığın pozisyonu bilem hatırlıyom kaydirigubbakcemile3 sonundan hiç bahsetmemişiz demek pardonnnnn
Allah gerçekten içten pişmanlıkları, tövbeleri affeder canım ben buna inanıyorum. kötü şeyler yaşamışsın ama inşallah bundan sonra güzellikler seninle olacak.
bu arada senin fındık da yakında çatlar bak görürsün :)
gecmis olsunnn cicemm. ben daha gebe kalabilecekmiyim onu bile bilmiyorumm :S
Senemmm gitmişşşşşşşş mafoldumben kuzumm.özlücez seniii..
bebekimmmmmmmm,sen belli etmemeye calıs kocişine bencede. onlarda strese giriyor çok normal aslında bize belli etmeseler de onlar da takıyor kafalarına.( benim koçişten biliyorum )
hem daha erken,daha yeni basladınız calısmalara durun bakalım, bizim 5.ayımız. ama biz bu 5ay içinde ikimizde kontrolden gectik kociş ameliyat bilem oldu.
bizim güzel geçti çok şükür gecemiz kaydirigubbakcemile3
insallah bebislerimiz bekletmeden biran önce gelir
az sonra test yapıcam :)
gecmis olsunnn cicemm. ben daha gebe kalabilecekmiyim onu bile bilmiyorumm :S
aminn canım inşlalah oldu bitti geçmişte kaldı ben çoktan aştım zaten bunları önümüze bakmamız gerek yapıcak bişey yok tatlım opuyorumnanaktan
hamile kalabiliyorum evet kaydirigubbakcemile3
doktorumun bana dediğini anlatayım size şimdi herşeyi anlatıyoruz ya doktora gidince şu oldu bu oldu falan diye iyi dedi hamile kalabiliyormuşsun dedi evet dedim eşimde dışarda bekliyor doktor biliyor ikinci evliliğim falan neyse bundan değildi ama demi dedi adamın tipi çok komikti ama gülmemek için zor tuttum kendimi yok dedim ondan değil hee o zaman 3-4 ay daha deneyin sonra testlere başlarız dedi yiyi dedim ama çok komikti yaa kendimi çok kötü hissettim eşime karşı yapılcak bişey yok tabi eşim herşeyi biliyorda ama komik oldu yanii kaydirigubbakcemile3
evet attlım aynen öyle geçen gün anlatmıştım şekercim yani bu işler cidden belli olmuyor reglimin son günüydü üstteydim direk yıkandım bir kereee dee
yani olucağı varsa cidden oluyor herşeyin hayırlısı tatlım
doğru söylüyorsun canım inşallah hepimiz için bundan sonra iyi şeyler olsun dualarım hep bu yönde canım hakkımızda hayırlısıııı
allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi opuyorumnanaktan
canım bacıım..işe gidiyodumm sabah biraz vaktim vardı girdim nete..ama birazdan bavul toplama işlemine girişicem..
hepimizz hamiş olcaaaz ayçaaaaaaa!!Allah bizim hayırlı zamanı biliyor. o yüzden sıkıntı yook!
çiğdemim sen de belki daha önce kürtaj oolduğun için gecikiyordur belki hamiş olman..ama sen de yakında hamiş oluceksin merkaetmeeeeeee opuyorumnanaktan
gercekten öyle allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
benim eşiminde ikinci evliliği. İlkinde bebegi olmuş düşmüş,hayırlısı demekki buymuş herseyin bir sebebi var.bizim hikayemiz de biraz garip. ama biz cok mutluyuz allah'a şükür.
Allah mutluluğunuzu daim etsin ayçaam.. geçmiş hiiç önemli değil şuan mutlu olun yeter..bi de bebiş olsuun ooooooohhhhh :lepi: