TabebekLerin sohbet yeri ;)

benim kociş ne yaptı acaba (
11'e kadar gtmesi gerekti...
telefonunuda evde unutmus aksi gibi (

ayyy hay Allah canım... inşallah eniştemden güzel haberler alırız da kendimize geliriz inşallaaah...

bu arada senemle konuştum canlar. o da şok oldu, çok üzüldü. derste çocuklar bile nooldu diye sormuşlar... öğleden sonra gelicek..

albümüme bir kedi bir de köpüş fotoğrafı daha ekledim. bakın da içiniz açılsın :))))))))

ablacıık gördüüüm cok sevimlilerr hele o kediii :)

normalde kedileri sevmem ama böylee yavruslara bayılıooorummm :))

valla ben her hayvanın her halini seviyorum kardiiiiş :asigim:

bu arada inanmayacaksanız ama dün gece saat 2.30 da fikfik olayına girdik ve çoook uykusuzum ((((((

eşim arkadaşıyla çıktı. tuzlaya gitmişler arabaları test etmeye. ben de sızmışım. bir kalktım saat 2 ye geliyor. korktum telefonumda bir sürü cevapsız arama. kapıyı kilitle yat ben eşim gelmiş kapıyı yıkmış duymamışım :)))))))))))))))

BebekElover Ovulasyon Çizelgesi :)

8. gün 8 Ekim - silik çizgi*
9. gün 9 Ekim - silik çizgi
10. gün 10 Ekim - silik çizgi*
11. gün 11 Ekim - silik çizgi
12. gün 12 Ekim - silik çizgi + birden gelen yoğun şeffaf akıntı*
13.gün 13 Ekim- çizgi biraz belirginleşti ama geçen ayın 13.gününden daha açık renk
14. gün 14 ekim- dünkünün aynısı bir çizgi. (2 saatlik idrar olduğu için olabilir) tuvalet kağıdına gelen bir akıntı çok değil...*

Son düzenleyen: Moderatör:

hihiihihihi kaydirigubbakcemile3
sabah saatlerinde fikirdemek iyiymiş aslında drlar öyle diyorr :))))))
allah seniii eniştemi kapıdamı bırakkktııınn klava:
gecende benimkide beni bıraktıı öylee :)))))

kocişden ses seda yok naptı acaba korkuıyorum ki gitmeyecek diye. umarım gitmiştir. gerci gitmicek olsa 4gündür perhiz yapmaz adam delirdiii cunku kaydirigubbakcemile3

testini yerim seninn dünn seneme dedigim gibi ulu ortada herseyimiz :)))))))
*'lara baksanıza kaydirigubbakcemile3
masallah masallah tütüütütütü.

eheheh hatırlıyorum canım eve gitmiştin kapı duvardı puahahaha aynısını yaptım ben de. adamcağız paniklemiş yazıııık :)

testini yerim seninn dünn seneme dedigim gibi ulu ortada herseyimiz :)))))))
*'lara baksanıza kaydirigubbakcemile3
masallah masallah tütüütütütü.

evet böyle herşey ortada oldu. ama napalım gençlere örnek olmak lazım di mi amaa :roflol:

sitede sorun var ya yazamıyorum garip bişiler cıkıyoo:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…