TabebekLerin sohbet yeri ;)

aahhahahah alemsiin kızzzzzz koptum muahaha
bencede yarın fikirde ki kaliteli olsun drlar gun aşırı diyorlar ya. sende öyle yap bence.. simdi fikirdersennn hem kaliteli olmaz.. hem yigenimiz olursada kaliteli kaliteli olllsuun şekerrimm!!
üşüttünmü napttın ayaklarını sıcak tut kuşum!
ya bende ikidir banyo yapıyorum gene geliyor. Bugun tam bitti dedim hiç bişi yoktu bir baktım gene gelmiş lekeler sinir oldum ya ! oruc tututcam tutamıyoruuumm!

zaten kardeşim evdeyken olmaz çook ayıpp.... kalitelii çocuuum olceeeeeekk ahahahaha..olsun da kaliteli olsun yaa..
zaten baktım karnım ağrıo ayağımda patiklen gezdim bugün evde :)
ay o reglin banyo yaptıkça gelmesii deli edio beni yaaaaaaaaaaaaaa...ya biteceksen adam gibi bit dimii....... yooook sürecek azcık azcık 2-3 gün daha..
bacım senin oruçlar bitmedi mi yaaaa..ne bu bööle ölüm orucu mu tutuon sen???

ahahahha :))))))))
iyi etmişsin kuşuumm. sıcak tut kendniii..
evet ya delirdim resmen ne iğrenc birseydir dalga geciyor sankiiii gelip duruyooor!
allah iyiligini versin seninnn deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
yok kıss bitmedi 2günüm kaldı regl oldum ya tutamadımmmm 6günleri ttuutuyorum işte 4gün tuttum 2günüm kaldııı.. simdi 6gün tutucam bir sene tutmus gibim olacammm! kaydirigubbakcemile3

ay sagol canım benimm aminnnnnnnnnnnnnn
nerde kaldı bu ya merak ettim üf!

ayy ayçaaaa kociş söölenmeye başladı yaaaaa...
anam deli oluorum hee...maç var benii naaapçan dimiiiiiii

ay evet seni napaçaksaa maçını izlesin ooo

eğer sağlam bi ppozitif çıkaydı herhalde 2 arada 1 derede gelir yazardı.. ya işi var ya da nasılsa pozitif değil diye gelmedi..
ayy ne bilem herşey olabilir..sağlığı yerinde olsunda:)

yanında oturcakmışımm!! peeehhh laf..
internette gezinmiyim diye sallıo işteeeeeeeeeeee klava:

evet bi ara geldi burada gordumm..
sonrası yook olduuu

tamam gitte gel haydee..
ay bu erkeklerr hepsi aynııı benimkide ölee yaaa delilerr

evet gördüm işte ama simcik yok ortada gelmeyecek sanırım bizide dikti buraya uyuz klava:

sinirlenme kuzuuum gideriiiz :))
benim işlerim var zaten saat 8.30-9 gibi gelirdi gelicek olsa işi var herhalde..

kıs yok gezmiyoduum canııımmmmmmmmmmm

tvye daldıım . ayy cem ölecek galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…