TabebekLerin sohbet yeri ;)

yaaa kimse kalmadı yine :KK43:(((((( ben bir üst katta komşu topicdeyim arayan olursa

Kızlarrr saolun yanımda olsuĞunuz İÇİn malesef dÜŞÜkle sonuÇlandı sanırım kİmyasal gebelİk dedİklerİİnİde yaŞadım bİr bu eksİk kalmıŞtııı
her Şerde bİr hayır vardır bakalımm

çiğdemimmm canımm benim..çok üzüldüm! ne diyceğimi bilemedim arkadaşım senağlama sanki herşey şaka gibi geliyor insana..
dediğin gibi her şeyde bir hayır vardır canımmm. ne yazıldıysa kaderimize onu yaşıyoruuz. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik süreci yaşıycaksın çiççeğim benimm! :Saruboceq:
herşeye baştan başlamak zor tabi ama yine burda hep beraber üstesinden geliicez bunların :teselli:

napalım canım yaaa. hala üstümden atamadım. bir an unutur gibi oluyorum sonra ... off işte senden ne var ne yok senemim

aynennn handemm fena oldum yaa.. herşey güzel olucak inşallah hep beraber sıfırdan başlıycaz hamiş kalmaya çalışma muhabbetlerimize..

ben iyiyimm ama kendime bakamıyorum sanırım üşüttüm gene bi yerlerimi..dün gece çook karnım ağrıdı kramplar girdi kasıklarıma...şimdi de soldan soldan ağrıo kasığım.salak ben bakamıorum kendime
birazdan da test yapceeem... aynı terane yaniiiiiiii

valla ben de kendime bakamıyorum sanırım canım. sürekli grip olacak gibi burnum falan dolu anlamadım gitti :KK43: havalar kötü oldu

ya ben tam hasta olamıyorum bir türlü. sonra da böyle sürünüyorum bacım yaaaa

ay bir işim vardı onu yapıyordum şimdi onu bitirdim başka bişi çıktı bak senem çiş deyince benimde çişim olduğu geldi aklıma durun bende bi koşayım wc ye

testimi yaptım bekliyoruuuuumm..
ay tostumu yedim bekliyorum gibi oldu heeeeeee kaydirigubbakcemile3

beniiim çizgi silikleşmişşş :KK43:(((((((((((((((
dün yapmadım leeenn fikfik falan! ayyy bu ayda kesin olmazz benm iş.. diyceksinz ki spermler 72 saat yaşıyor sanki bendekiler 24 saat yaşıo gibi gelioooooooooo

X