TabebekLerin sohbet yeri ;)

gittin mi kuzuum neyse bende gidiyoruum opuyorum seniiii.

yaaa ben burdayım kuzular...

girdim bir ara tam yazacaktım size kayınvalidem geldi habersiz. bana mayo almış onu denemem için bıraktı. bir de internete girip bişi baktık o yüzden kapatmak zorunda kaldım.

kızlar ben 2 saatlik çişle yapmak zorunda kaldım valla dünkünün aynısı silik çizgi çıktı. ben yumurtlayamadım daha :KK43:

yaaa anca okudum yazdıklarınızı. huleeeyyyn ne fikirdemesi kaynanacııım geldi işi halledemedim valla. zaten testimde de pozitiflik yok moralim bozuldu. belki çişimi tutamadığımdandır ama sanmam. sanırım yarın olabilir umarım olur.

eşim de çıktı arkadaşı çağırdı araba muhabbeti var herhalde. kaçta gelir bilmem. o gelene kadar uyurum gelsin de fikirdeyelim :)))))))))))))))

canlarım benim bu arada ne zaman isterseniz arayın hiç çekinmeyin. ben müsaitsem mutlaka açarım. değilsem sonra geri ararım. saati falan takmayın yani :)))))))))))))))))

merhaba kızlarr acillerde sürünerek geçti akşamım
öğleden sonra hafif lekelenmem başladı sonradan açık akıntıya döndü şimdide kanamam var:KK43:(((((((((((
ne olucak bi kaç saat sonra anlıycaz doktora gittik rahimde bişey yok dedi keseyi haliylen 4 haftalık olduğu için görmedi regliye hazırlanmıyor dedi doktor ama değerine bakmamız lazım dedi kan testi verdim ikiye katlamazsa sorun olabilir dedi kan testi sonucu gece birde çıkıcakmış benim halim kalmadı dehşet sancılar çekiyorum kıvranıyorum resmen regliymişim gibi biraz öncede bayağı bi kan geldi sanırım düşücek zaten bu bi kaç günlük sevinçtede anlamamıştım bişeyde hiç konduramamıştım gebeliği kendime neysee yarına artık öğrencem bekliycek halim kalmadı çünkü dualarınız esirgemeyin kızlar offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hamile kalmaya çalışmak bir dertttt sürdürmeye çalışmakk başka bir dertt allahım hepimize sabır versin

yarın ola hayrola bakalım yaa aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ne bahtsız biriyimmmm yaaaaaaaaaa
iki tanede çikolata kistim varmış yeni gördü yeni oluşuyormuş maşallah onlarlan zaten çok zor bir daha hamiş kalmakkk ben zaten giderse buu bir daha denemem herhalde büyük konuşmayımdaa ooofff dua edinn nolurrrrrrrrrrrr

Kızlarrr saolun yanımda olsuĞunuz ıÇın malesef dÜŞÜkle sonuÇlandı sanırım kımyasal gebelık dedıklerıınıde yaŞadım bır bu eksık kalmıŞtııı
her Şerde bır hayır vardır bakalımm

öğleden sonra hafif lekelenmem başladı sonradan açık akıntıya döndü şimdide kanamam var:KK43:(((((((((((
ne olucak bi kaç saat sonra anlıycaz doktora gittik rahimde bişey yok dedi keseyi haliylen 4 haftalık olduğu için görmedi regliye hazırlanmıyor dedi doktor ama değerine bakmamız lazım dedi kan testi verdim ikiye katlamazsa sorun olabilir dedi kan testi sonucu gece birde çıkıcakmış benim halim kalmadı dehşet sancılar çekiyorum kıvranıyorum resmen regliymişim gibi biraz öncede bayağı bi kan geldi sanırım düşücek zaten bu bi kaç günlük sevinçtede anlamamıştım bişeyde hiç konduramamıştım gebeliği kendime neysee yarına artık öğrencem bekliycek halim kalmadı çünkü dualarınız esirgemeyin kızlar offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hamile kalmaya çalışmak bir dertttt sürdürmeye çalışmakk başka bir dertt allahım hepimize sabır versin

yarın ola hayrola bakalım yaa aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ne bahtsız biriyimmmm yaaaaaaaaaa
iki tanede çikolata kistim varmış yeni gördü yeni oluşuyormuş maşallah onlarlan zaten çok zor bir daha hamiş kalmakkk ben zaten giderse buu bir daha denemem herhalde büyük konuşmayımdaa ooofff dua edinn nolurrrrrrrrrrrr

Kızlarrr saolun yanımda olsuĞunuz İÇİn malesef dÜŞÜkle sonuÇlandı sanırım kİmyasal gebelİk dedİklerİİnİde yaŞadım bİr bu eksİk kalmıŞtııı
her Şerde bİr hayır vardır bakalımm

hayıırrrrr...... ayy çiğdem ben bunları rüyada gibi okuyorum bacım. nasıl yaaa nasıl... kistler nerden çıktı şimdi... kimyasal gebelik mi eminler mi ... gitti mi bebek.. ahh çiğdemim içim yandı... sabah senin yazdığını görünce miniğim uyutmamış annesini demiştim bakalım neler yazdı taze annecik demiştim.... ahh çiğdemim ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim. Allah sabır versin canım, inşallah en kısa zamanda hamile kalır bu defa sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canım... mafoldumben

off yaa ablacık mesajınla gözümü actııım :KK43:(((((

ya pardon canım seni de paniklettim ama haber vermek istedim canım kardeşim :KK43:

Kızlarrr saolun yanımda olsuĞunuz İÇİn malesef dÜŞÜkle sonuÇlandı sanırım kİmyasal gebelİk dedİklerİİnİde yaŞadım bİr bu eksİk kalmıŞtııı
her Şerde bİr hayır vardır bakalımm

ablacıımmm varya şooktayım resmenn inan ne diyecegimi bilemiyoruum.
ama olsun üzülmee tamammmı allah sabır versin sana biliyorum buradan konusması kolay... off ya ! o kadar üzüldüm ki anlatamam...sen üzülme sıkma o tatlı canını canıım beniiimm.. allahım yine verir sana bir evlat inşallahh!
dedigin gibi herseyde bir hayır vardır sen kendini dikkat et cnmm bnmm!

ya pardon canım seni de paniklettim ama haber vermek istedim canım kardeşim :KK43:

iyi yaptın canıım benimm iyi olduu...,
uyanmıstım aslında ateşimi ölctüm tekrar uyumus kalmısım... mafoldumben
gittmiş herhalde cidem abla dinleniyordur sanırım ben cok uzuldum ama yaaaaaa

iyi yaptın canıım benimm iyi olduu...,
uyanmıstım aslında ateşimi ölctüm tekrar uyumus kalmısım... mafoldumben
gittmiş herhalde cidem abla dinleniyordur sanırım ben cok uzuldum ama yaaaaaa

ne yapacağımı bilemedim birden. senemle sana mesaj gönderdim biraz zaman geçmesini bekleyip.

şimdi kendimizi salıp koyvermememiz lazım. çiğdemim gelince bizi bu havada bulmasın. vardır bunda da bir hayır. ya 3-4 aylıkken gitseydi o daha yıkıcı olurdu. inşallah bir dahaki sefere sağlıkla geçirecek hamileliğini ve bebeğini sağlıkla kucağına alacak...

ayhhhhh bu ne yaa sabah sabah çok moralim bozuldu benimmm mafoldumben sizin akşam yazdıklarınızı okurken sıra çidoşa geldi tam bu napmış bu saatte burda derken şok oldum ya çok üzüldüm bizde dün handeyle körün kazı gibi git test yapalım katlamışmı falan diyoduk hay dilimi eşşek arısı soksun emiiiii ,, ne denir bilmiyorum bu durumda hayırda şerde allahtan onun yaptığına yorum yapılmaz herşeyde bi hayır vardır diyebiliyorum sadece :KK43:((

bencede abla doğru söylemişsin. herseyde vardır bir hayır eminim oda böyle dusunuyordur..
iyi yapmışsın senemde şok olmustur benim gibi..

1.7ekim - ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim. (regli günümün 1.günü)
2.8ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
3.9ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
4.10ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
5.11ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3
9.15ekim-36.5

ayhhhhh bu ne yaa sabah sabah çok moralim bozuldu benimmm mafoldumben sizin akşam yazdıklarınızı okurken sıra çidoşa geldi tam bu napmış bu saatte burda derken şok oldum ya çok üzüldüm bizde dün handeyle körün kazı gibi git test yapalım katlamışmı falan diyoduk hay dilimi eşşek arısı soksun emiiiii ,, ne denir bilmiyorum bu durumda hayırda şerde allahtan onun yaptığına yorum yapılmaz herşeyde bi hayır vardır diyebiliyorum sadece :KK43:((

evet sibelim yaaa demiştik git baktır katlanmış mı değer diye.. off ya off ne diyeceğimi bilemiyorum sibelim yaaa.

bende öyle handecim yaaa bu sonradan düşüklerden nefret ediyorum çok acı olmayacaksa rabbim bize hissettirmeden alsın o sevinci hiç yaşatmasın inşallah bida hiçbirimiz böyle birşey yaşamayız :Saruboceq:

haklısın sibelcim. Allah hepimiz için hayırlı yazılar yazsın inşallah...

hadi dağıtalım artık bu havayı. çiçeeem gelirse güzel karşılayalım onu...

X