TabebekLerin sohbet yeri ;)

az önce geldiiim eni yani... :)
canımmm olmaz mı tabi ki iyi bi anne olucaksın bu yüzden Allah'ım vericek sana bebişini bu ay hayırlısıylaaa

1.7ekim - ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim. (regli günümün 1.günü)
2.8ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
3.9ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
4.10ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
5.11ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3
8.14ekim-36.3

bu burada dursun sonra kayboLuuyoorr :))

ben de merak ettim sonucu ondan girdim nete.. bi de kardeşle kociş maç izliyceklermş bahaneyle girdim bende:)))

bamya ben de severim kocişte sever..hoş zaten benmkinin sevmediği bişey yokturrr :)) ne koyarsan yer :))))

az önce geldiiim eni yani... :)
canımmm olmaz mı tabi ki iyi bi anne olucaksın bu yüzden Allah'ım vericek sana bebişini bu ay hayırlısıylaaa

ee o zaman hosgeldin kuzuuumm! kaydirigubbakcemile3
insallah kuzum insallahhh ya...
hepimize versinnn allah'ım!!

6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5 *
1 0. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 * ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitiff

sonbahara girince ateşim düştü..eskiden yumurtladıktan sonra 36.7 olurdu..herhalde üşüyorum artıkın.. e bi de ben saat 6 da ölçüyorum :KK43:

ben de merak ettim sonucu ondan girdim nete.. bi de kardeşle kociş maç izliyceklermş bahaneyle girdim bende:)))

bamya ben de severim kocişte sever..hoş zaten benmkinin sevmediği bişey yokturrr :)) ne koyarsan yer :))))

ay iyi olmuş kuşuuumm! fırsatt bulmusken gir :))))))))
gelemedi hala ama nerede bilmiyoruum :eek:klava:
aman benimki cins kızzzzzzzzz, yemez öylee. illa makarna yada pilav olacak birde yogurt yoksa ayçayaaa :eek:klava: :eek:klava:
iyi bari seninki ayırım yapmıyormuşş :KK66:

bence benm ov. testi 3-4 gün pozitif çıkıcak gibi geliooo.. ateş yöntemine göre şuan yumurtlama işlemi bittiii.... ama ov. testinde pozitiifffffff

6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5 *
1 0. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 * ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitiff

sonbahara girince ateşim düştü..eskiden yumurtladıktan sonra 36.7 olurdu..herhalde üşüyorum artıkın.. e bi de ben saat 6 da ölçüyorum :KK43:

kuzum ben anlamıyorum heh bu tablolardan bişi ölcüyorum ama sen degerlendir..
o yıldız konulan seyler ne oluyor fikirdedigin günler mi oluyoo kaydirigubbakcemile3
üleen mahrem diye bisimiz de kalmadı hersey gunu gunune ortada yaaaaaaaa suraya baakk ahahaha
kuzum sen sabahın korunde olcuyormussun yaw. yanına alsan 8 gibi ölcsen not etsennn bebişim olmaz mııııı.bende cok usuyorum ya havalar soguduu!

bence benm ov. testi 3-4 gün pozitif çıkıcak gibi geliooo.. ateş yöntemine göre şuan yumurtlama işlemi bittiii.... ama ov. testinde pozitiifffffff

kuşuum geçen ay kopkopyu 2kere mi cıkmıstı öyle hatırlıyorum sankiiim?
aman sankim benim hepp koyu cıktııda nolduuuu..
insallah olur bu ay yaaa! umutluyum sizdenn :))))))

ay iyi olmuş kuşuuumm! fırsatt bulmusken gir :))))))))
gelemedi hala ama nerede bilmiyoruum :eek:klava:
aman benimki cins kızzzzzzzzz, yemez öylee. illa makarna yada pilav olacak birde yogurt yoksa ayçayaaa :eek:klava: :eek:klava:
iyi bari seninki ayırım yapmıyormuşş :KK66:

belki de gelmezz handem.. fikirdiycekti bugün belli mi olur :))))))))

ben de her gün ya makarna ya pilav yaparım çünkü ekmek yemiyoruz akşam yemeklerinde onun yerine pilav-makarna..

kız beniim ki hiiiç sorun çıkarmaz..yemek yapamadıysam kahvaltıı yapalım der mutlu mutlu yer Allah razı olsuuun :)) yoksa çok zor olurdu.. ama ben de yemek yapmasını severim hanii..çok zevk alırım yapmaktannn delikafadulden

belki de gelmezz handem.. fikirdiycekti bugün belli mi olur :))))))))

ben de her gün ya makarna ya pilav yaparım çünkü ekmek yemiyoruz akşam yemeklerinde onun yerine pilav-makarna..

kız beniim ki hiiiç sorun çıkarmaz..yemek yapamadıysam kahvaltıı yapalım der mutlu mutlu yer Allah razı olsuuun :)) yoksa çok zor olurdu.. ama ben de yemek yapmasını severim hanii..çok zevk alırım yapmaktannn delikafadulden
anam daha gece uzuuuunnnn fikirderrrlerr daha dur ayoooll kaydirigubbakcemile3 üf benimkide uyuyo her zamanki gibi yaprak dokumune bakıyorum iyiki geldin valla heh :))
evet canımmm ekmek niyetine iyi olur sizin iciiinnn..
ay ne guzel vallahiiiii! ha benimkide patates kızartırsan yer seve seveeeeeeee onada ben gelemiiyooom bu aksam söz verdim ama kızartıcam uyansında bii :)))))))))
cok sukur bende senin gibi yemek yapmayı seviyorum hamaratımdır kız hersey gelir elimden aman masallah bize tütütüütüt :nazar:

kuzum ben anlamıyorum heh bu tablolardan bişi ölcüyorum ama sen degerlendir..
o yıldız konulan seyler ne oluyor fikirdedigin günler mi oluyoo kaydirigubbakcemile3
üleen mahrem diye bisimiz de kalmadı hersey gunu gunune ortada yaaaaaaaa suraya baakk ahahaha
kuzum sen sabahın korunde olcuyormussun yaw. yanına alsan 8 gibi ölcsen not etsennn bebişim olmaz mııııı.bende cok usuyorum ya havalar soguduu!

evet fikirdediğin günler..ben bu aya kadar hiç koymuyordum onları bu ay nedense koyasım geldi ama tabi sadece yumurtlama döneminde yaptığım fikfikleri işaretlerm diğerlerini koymam..

ateş yönteminde önemli olan sabah kalkar kalkmaz ölçmek..yataktan kalkıp giyindiğinde bile ateş değişebilir..ateş gün içinde yükselir..benm gün içinde 37.2 olduğu zamanlar vardı geçen ay..o yüzden kriterimiz sabah yataktan kalkmadan!!

kuşuum geçen ay kopkopyu 2kere mi cıkmıstı öyle hatırlıyorum sankiiim?
aman sankim benim hepp koyu cıktııda nolduuuu..
insallah olur bu ay yaaa! umutluyum sizdenn :))))))

geçen ay 2 kere pozitifti sonrada bi daha test yapmadım bayramdı hatırlıyor msun yanıma almamıştım testleri..belki devam edicekti bi kaç gün daha..

aslında kullanım klavuzunda 1 kere pozitifi gördükten sonra yapmayın bi daha diyor..biz yapıp yapıp stres yapıoruz kendimizeee :çok üzgünüm:

anam daha gece uzuuuunnnn fikirderrrlerr daha dur ayoooll kaydirigubbakcemile3 üf benimkide uyuyo her zamanki gibi yaprak dokumune bakıyorum iyiki geldin valla heh :))
evet canımmm ekmek niyetine iyi olur sizin iciiinnn..
ay ne guzel vallahiiiii! ha benimkide patates kızartırsan yer seve seveeeeeeee onada ben gelemiiyooom bu aksam söz verdim ama kızartıcam uyansında bii :)))))))))
cok sukur bende senin gibi yemek yapmayı seviyorum hamaratımdır kız hersey gelir elimden aman masallah bize tütütüütüt :nazar:

ehehe belli mi olur bacım..fikirdemenin zamanı mı var laelaelaelaelae
yap yapp kocişi doyurr.. hamarat kardeş seniiii cokacimcoook ben de çok yapardım..
eskiden her hafta muhakkak börek, hafta arası kek,pasta falan sürekli yapıodumm..
şimdi canım yapmak istemio..ben yiyemiorum diye :çok üzgünüm:

kız arasak mı handeyi acepp..ama kocişi de evde ayıp olur dimi.
adamcağız da diycek ne bu sabah konuşuosunz akşam hala araşıosunuzz :))))

evet fikirdediğin günler..ben bu aya kadar hiç koymuyordum onları bu ay nedense koyasım geldi ama tabi sadece yumurtlama döneminde yaptığım fikfikleri işaretlerm diğerlerini koymam..

ateş yönteminde önemli olan sabah kalkar kalkmaz ölçmek..yataktan kalkıp giyindiğinde bile ateş değişebilir..ateş gün içinde yükselir..benm gün içinde 37.2 olduğu zamanlar vardı geçen ay..o yüzden kriterimiz sabah yataktan kalkmadan!!

geçen ay 2 kere pozitifti sonrada bi daha test yapmadım bayramdı hatırlıyor msun yanıma almamıştım testleri..belki devam edicekti bi kaç gün daha..

aslında kullanım klavuzunda 1 kere pozitifi gördükten sonra yapmayın bi daha diyor..biz yapıp yapıp stres yapıoruz kendimizeee :çok üzgünüm:

aslında koymakta takip acısından iyi gibi gozukuyor her ne kadarda ulu orta olsaa bende fikirdedigimde yazayım artık millet bana ohaa der herhalde kızzzzzzzz kaydirigubbakcemile3 2günde bir * işareti olunca hahahhahah
evet haklısın değişirr.. bende sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölçüyorum 8 gibi felan. sen öyle demiştin ya bana kuzum ondann ölee şey ediiyooomm :lepi:
hatırladıımmmm evett almamıstın yanına belkide kuzum dedigin gibi devam edecekti. kullanım klavuzunda öyle yazıyor ama biz nedense zırt pırt yapıyoruz yetmiyor gunde 2kere yapıyoruz gaza gelip. normali ztn pozitifi gorunce 24 saat ile 48saat arası yumurtlama gerceklesecekmiydi?

ehehe belli mi olur bacım..fikirdemenin zamanı mı var laelaelaelaelae
yap yapp kocişi doyurr.. hamarat kardeş seniiii cokacimcoook ben de çok yapardım..
eskiden her hafta muhakkak börek, hafta arası kek,pasta falan sürekli yapıodumm..
şimdi canım yapmak istemio..ben yiyemiorum diye :çok üzgünüm:

doğru aslında ben zaman tanımıyorum peekk belkide fikirdiyorlardır bugun birde fikfiktalihlisi secildi hanfendüü ondan gaza gelmiştir kaydirigubbakcemile3
ay sen yiyemedikten sonrada yapma bosver. gerci bende yapıyom ama yemiyoom kilo almayım diye hehehha

kız arasak mı handeyi acepp..ama kocişi de evde ayıp olur dimi.
adamcağız da diycek ne bu sabah konuşuosunz akşam hala araşıosunuzz :))))

anammm bilmiyorum ki bacım fikirdiyolarsa ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ahahhaha ay koptuum!
ablacık gormesin kızacak :kedi:
şaka bir yanada ayıp olur bence de bekleyelim bakalım. eniştemiz kızmasın haklı olarak. "üleeen sabahtan aksama kadar konusuyosunuz,bi rahat bırakın hatunum azıcııkta bana kalsııın" diyebiiilirrr zuhaha

senin fikfikleri gören hatunlar kendilerini köprüden atabilirleerrr :roflol: ben de kadın mıyıım beeeee diyebilirler sen her fikirdediğini koyma en iyisi sağlık iiçin :roflol:
evettt ov. 24-48 saat arası diodu.dün pozitif çıktı bugün de çıktı o zaman kesin yarın da çıkar buu :sm_cool: bu akşam fikirdeyemem herhal yarın olur artık..
çoook karnım ağrıdı bugüüün...senağlama

doğru aslında ben zaman tanımıyorum peekk belkide fikirdiyorlardır bugun birde fikfiktalihlisi secildi hanfendüü ondan gaza gelmiştir kaydirigubbakcemile3
ay sen yiyemedikten sonrada yapma bosver. gerci bende yapıyom ama yemiyoom kilo almayım diye hehehha

ehehhee doğru bu ayın talihlisi o.. eeee boş oturmakla talihli olunmazzzzz :))

anammm bilmiyorum ki bacım fikirdiyolarsa ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ahahhaha ay koptuum!
ablacık gormesin kızacak :kedi:
şaka bir yanada ayıp olur bence de bekleyelim bakalım. eniştemiz kızmasın haklı olarak. "üleeen sabahtan aksama kadar konusuyosunuz,bi rahat bırakın hatunum azıcııkta bana kalsııın" diyebiiilirrr zuhaha

evet bekleyelimmm birazcuk dahaaa.. :hulya:

X