TabebekLerin sohbet yeri ;)

biruni labratuarları çoook eski. annem kardeşime hamileyken kan testini orda yaptırmış 1983 de düşünün yani. geçen gittiğimizde test sonucunu bulmuştum da ordan aklıma geldi :)))))))))))))))

ben de çalışıyorum ama iki işi bir arada yapabiliyorum sen yapamıyor musun naaaan :pP

ayy duur geldiiim..benm yemek yapmam lazım yaaaaaaaaaaaaaaaa...anam valla bıktım şu yemek işinden!
karnım ağrımaya başladı üşütmeden bişeyler giyeyim üstüme yemek yapam ben..aç kalcaz yoksammm!
öpüom siziiiii..

yap yemeğini canikom benim. bu arada bu gece fiklemek zorunda değilsin ama fiklersen iyi olur haberin ossun kuzuuuuuuum

senemim kociş arabaylan gidicekk..
evet ablacıııkk. caddebostandaki yerine gitmiştik ilk kocişle..

off be ders bitti sukur :))
karnımda nasıl acıktıvarya.!
senemim ne pişiriyorsun kuzucumm

bende eve gecince patlıcan musakka ve pilav yapıcam benimde yemegim yook :/

yapamıyorum nannnnnn nolcekkkkkkkkk :tomato:

nolcek bişi olmicek ama istersen yardıma gelirim nan kıyamam sana :)

off be ders bitti sukur :))
karnımda nasıl acıktıvarya.!
senemim ne pişiriyorsun kuzucumm

bende eve gecince patlıcan musakka ve pilav yapıcam benimde yemegim yook :/

ne hamaratsınız yaaa. ben hiç yemek yapmam dışardan söyleriz ya da kahvaltılık meyve falan yeriz. eheheh iyi benim kocam melek kaydirigubbakcemile3

kıs sürekli dışardan yenirmii bıkar insan,, bende hep kendim yaparım hatta ayda bir falan buzluğa stoklarım çıkarıp çıkarıp yiriz,, sende dene bacım güsel oluyo

benim eşim sebze sevmez zorla yedirmeyi denedim olmadı. et de sevmiyor, köfte, döner, kızarmış tavuk neyim yiyiyor. e onları evde yapana kadar dışardan söylüyoruz ben kendime kadar sebze makarna falan yapıp yerim. makarna pilav falan da yemez çünkü değişik tür vesselam :)

bamya yapıom ayçaaam gell :))) bi de pilav yapçeemmm cacııııkk yanına ohhh...
handem hep dışardan olur mu lennn.. benm koca da laf etmez yemek yapmadı mı kahvaltıyı sever akşamları ama ben hep yiyemem öyle. bi süre sonra o da sıkılır zatii..,
bu arada kardeş şimdi geliomuş yoldaymışş..sanki içine doğmuş çoocuuun dün birden vazgeçti gelmekten şimdi geliooooo :)

ayol o nası bi koca hiçbişey yemiyo işin kolaymı zormu anlamadım walla insan ona ne yemek yapceni bilemez

benim eşim sebze sevmez zorla yedirmeyi denedim olmadı. et de sevmiyor, köfte, döner, kızarmış tavuk neyim yiyiyor. e onları evde yapana kadar dışardan söylüyoruz ben kendime kadar sebze makarna falan yapıp yerim. makarna pilav falan da yemez çünkü değişik tür vesselam :)

ayyyh o da zor beee.. yemek seçen insan zor hakkaten.ama sen kolayını bulmuşsun :))) yemiosa zorla mıı :umursamaz:

senemim kociş arabaylan gidicekk..
evet ablacıııkk. caddebostandaki yerine gitmiştik ilk kocişle..

arabayla gelceksee o konuda net bişey diyemem ama çamlıca tarafından gelmesi iyi olur sanırım..sen ona internetten krokisini göster bacım daha iyi

bamya yapıom ayçaaam gell :))) bi de pilav yapçeemmm cacııııkk yanına ohhh...
handem hep dışardan olur mu lennn.. benm koca da laf etmez yemek yapmadı mı kahvaltıyı sever akşamları ama ben hep yiyemem öyle. bi süre sonra o da sıkılır zatii..,
bu arada kardeş şimdi geliomuş yoldaymışş..sanki içine doğmuş çoocuuun dün birden vazgeçti gelmekten şimdi geliooooo :)

bak benimki bir tek bamyayı sever. onu da 2 ay boyunca neredeyse her gün yedikten sonra (yediği birşeyi bulunca sürekli yaptım abarttım) ben sıkıldım artıkkkkkkkkkk

ayol o nası bi koca hiçbişey yemiyo işin kolaymı zormu anlamadım walla insan ona ne yemek yapceni bilemez

valla aslında zor ama bir yemek talebi de yok neyse ki. yani bir gün külbastı seviyorum ben dedi onu da yapamam yani sonra bişi istemedi :))))))))))

ayyyh o da zor beee.. yemek seçen insan zor hakkaten.ama sen kolayını bulmuşsun :))) yemiosa zorla mıı :umursamaz:

aynen canım kolayını bulduk geçinip gidiyoruz :))))))))

X