TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayyyy milliyette filin doğumu diye video var onu seyrettim ne büyük bir mucize ne kutsal bişi annelik yaaa

ne ilginç di mi. hayvanlar anında hamile kalabiliyorlar. yumurta takibi falan yaptıklarını sanmıyorum ben. fil kadar olamadık nan siboşum :)))))))))))) töbe töbeeeee

yuhh hande konuyu nerden nereye getirdin yaww :roflol: :roflol: ayol ben nası duygulandım sen file çiğnettin nan bizi :))))

hehe ne bileyim nan sonuçta o doğurdu ben mi doğurdum. demek ki tutturmuş yumurtlama günlerini aferin ne diyim :))))))))))))))

ayyyy milliyette filin doğumu diye video var onu seyrettim ne büyük bir mucize ne kutsal bişi annelik yaaa

ay az önce izledim bendeeeeeeeeeeeeee.... kötü oldum ya..doğum anı fenaa ama sonra onunla yürümeye çalışması çok duygulanndımmm :gitme:

ne ilginç di mi. hayvanlar anında hamile kalabiliyorlar. yumurta takibi falan yaptıklarını sanmıyorum ben. fil kadar olamadık nan siboşum :)))))))))))) töbe töbeeeee

ahahahahaha düşünsene filin test yaptığını ezer resmenn!!!!!!!!!! o işicek kapta bulamaz nann o kadar büyük bi kabı nirden bulsun deeemi:))
ayyy iğrenç espriyydii idare edinn.. sengözlerimebaksanab

ay az önce izledim bendeeeeeeeeeeeeee.... kötü oldum ya..doğum anı fenaa ama sonra onunla yürümeye çalışması çok duygulanndımmm :gitme:

ahahahahaha düşünsene filin test yaptığını ezer resmenn!!!!!!!!!! o işicek kapta bulamaz nann o kadar büyük bi kabı nirden bulsun deeemi:))
ayyy iğrenç espriyydii idare edinn.. sengözlerimebaksanab

leğene işeyip kocaman bir ağaç dalını içine daldırıp dalın yaprakları solarsa o gün ilişkiye giriyormuş falan

ayyyyy çok iğrencim tamam ama kafayı yedim bugün idare edin :roflol:

booşver kuşum iyi oluo stres atıoruuz..
ama sende bi değişiklik var hakkaten bugün CADIARZU Allah huzurunu bozmasın kuzuuummmm..yawriiimm herbişeyim benim!

ama fil için olan yöntemi beğendimm..yapraklarr solarsaaa delikafadulden

booşver kuşum iyi oluo stres atıoruuz..
ama sende bi değişiklik var hakkaten bugün CADIARZU Allah huzurunu bozmasın kuzuuummmm..yawriiimm herbişeyim benim!

sigarayı bırakmakla alakalı olabilir mi acaba senemim yaaa :KK43:(((( zormuş hakkaten aklımdan çıkarmak için yapmadığım kalmadı... şimdi de başım ağırmaya başladı.... belki nikotin komasına falan giriyorumdur :)

ben çıkıyorum canlarım sizi çok seviyorum kendinize dikkat edin akşam uğramaya çalışıruım tatlışlarım opuyorumnanaktan

sigarayı bırakmakla alakalı olabilir mi acaba senemim yaaa :KK43:(((( zormuş hakkaten aklımdan çıkarmak için yapmadığım kalmadı... şimdi de başım ağırmaya başladı.... belki nikotin komasına falan giriyorumdur :)

ahahahaha manyakksın sen yaaaaaa..nikotin komasıı!!!! sigarayı bırakmadan önce o kadar çok mu içiodun ki bırakınca komalık olucan??
aklından çıkarırsan sıkıntı kalmııycek kuşum benmm....biliyorum zordur ama düünmemeye çalışş

ben yapamıycam sanırım..çünkü hem kardeşim geldi hem de inanılmaz karnım ağrıoo :KK43:(
nooldu anlamadım ayaklarımımı üşüttüm naptım acayip ağrım var!gaz sancısı da değil. benden bi şey olmaz bugün :KK43:((

selamm ben geldimmm..
ay o videoyu izledim bende simdi neydi o öyle ya.. yüce rabbimin işi işte..

az önce yengeme ugrayım dedim..
yengem yoktu markete kadar gitti dedi oglu. ay sonra bir kıyamett koptuu eymenin sesii! ethem bi koştuki eymen yataktan düşmüş..
akıllı yengem kendi yatagına yatırmış bebeği,yastıklarla korumaya calısmıs ama eymen aşmış engelleri resmen ucmus aşağıya. yavrumun burnu falan kanıyordu zor sakinleştirdim.. içim gitti varyaa daha 8aylıık bebeeek:KK43:((((
oturup aglıcaktım bende nerdeyse ama soguk kanlılıgımı korudum onu sakinlestirdim cok sukur.!

Ablacık yap bakalım testini merakla bekliyorum :KK66:
bence koyulastı icimden bir ses öyle diyor hadi bakalıım fikfik talihlisi:p

ayçaaaaam merabaaa...
ya çok üzüldüm eymen'e... çok dikkat etmek lazım bebişlere ya.yatarken öyle bir dönüyorlarr kii mübarek 180 derece dönüp duruyorlar yataktaa.ben de görümcemin bebişinden biliorum. o da düşmüştü uyurkenn hem de annesiyle babasının arasında uyurkenn :))) farkına bile varmamışlar bebiş düşerken..

böyle zamanlarda senin gibi soğukkanlı olmak gerekiyor.. ama zor gerçektenn effferin sana ::))))))))

ayy canım ne zaman geldiin sen kuuzuuumm!
sorma vallahi neyseki birşeyi yok. allah koruyor bebekleri :))
benden iyi anne olur hersey tamamda bir bebişim eksik valla cok guzel bakıyorum bebege :)))

Bebekimi bekliyorumda gelmedi hala... :/
bu arada bamya yapmışsın bamyayıda cok severim ama benim kociş sevmiyooo! uyuzz!

X