TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayy nesrin çantaya ne yapıyordu söyleyin hemen yazarken kaçırdım yaaa :KK43:

ay bihtere bak maynak hatunnnnn!!
sinirini kimlerden alıyo!

bende buraya yazıyodum yaa :))))))
ama gördügüm kadarıyla, cantayı inceliyordu o gün gördü ya teknede cantayı.
kadıncaza yok yerden bagırdı camasırları alıyordu oysaki.

amaniiiin bu akşam heyecanlı kuşum hadi seyredelim :))))

yarına görüşürüz biricik kardeşim benim. seni çoook seviyorum ve çooook öpüyorum opuyorumnanaktan

bende canımmmmmmmmmm öptüm. gorusuruz yarın 12'de mcks

inşallah tatlııım muuuuuck

senemim seni de öpüyorum muuuuuck

canım bende öptüüm sizleri..erken çıkmıştım ya göremedim yazdıklarınızı..hayırlısıyla bir aydaki en önemli günümüzü böylece geçirmiş olduk kızlar..umarım Allah dualarımızı duymuştur ve kabul eder..dün gece çok duygusal bi gece yaşadım valla.ilk defa biliyorum ya yumurtladığımı :)

fikfikten sonra kendi çapımda duuygulandım ya..anladım ki eşlerimiz de en az bizim kadar takıyorlar bu bebiş işine ancak bizi daha fazla heyecanlandırıp üzmemek içn takmıyormuş gibi görünüyorlar..umarım en geç 14 gün içinde bebişlerimizden haber alırız..çook istiyorum artık gelsin biran önce 6 aydıır bekle bekle gözüm yollarda kaldı.. insan yoruluyormuş bi süre sonra bebiş için filfik yapmaktan :kızgın: dün gece hep aklımdaydınız..bacaklarım duvarda hep sizi düşündüm :çok üzgünüm:
neyseeeee hepinizee günaaaydın canlarım - ilkönce söyliyceğimi en son sööledim:)) - günün ilk meajı benden olsun! siz bu yazdıklarımı okurken beeeeeeenn çooooooooooooookk uzaklarda olıciiimmmm sırnaşık şey
Allah hakkımızda hayırlısını verir umarım...görüşürüüz...

günayyydın benim canım arkadaşlarım. güzel bir cuma günü olsun hepimiz için inşallah.

ben de dün gece hep sizleri düşündüm... çok da keyifli bir fikfik değildi bizimkisi :KK43: eşim de stres olmuştu bugünü kaçırmayalım diye. oldukça uzun sürdü konsantre olması ama sonuçta oldu... böyle görev gibi olunca ne bileyim biraz gergib hissediyorum kendimi eşim de öyle. inşallah meleklerimiz dün gece gelmiştir bize Allah ım.

bir an önce gelin de stres atalım bacılarııııııımmmm. hem size danışmak istediklerim vaaaaaaarrr :))))))))

opuyorumnanaktan

günaydınnnn kıslarrrrrrrrrrrrrrr
handemm günaydınnnnnnnnn yerim o gülen bebeğini senin maşallah cnm sende yakaladın günü ve kaçırmadın çookkkkk sevindim ve kendi adımada rahatladım çünkü benim çubuktaki koyuluk aynıııı senin gibidi yani 1.çizgiden daha açık ilk defada yaptım için tereddütte kalmıştım ama gülen yüzü bulduna göre sorun yokkkkkk kaydirigubbakcemile5 akşam ben hariç hepiniz çalıştınız inşallahhhhh kelebekler göbişe konmuştur 14 gün sonra gebelik testi yapar çığlıklar ataraızz en azından birimiz bu ay bu sevinci yaşasın bariiii :Saruboceq:

sibelim günaydın tatlım beniiiiim :)))))))

ben sana dedim güzelim sen de yakaladın da farkında değilsin. digital olan testin bu güzelliği var, çizgiler bazen yanıltıcı olabiliyor. mesela ben bu testime bakıp daha var yarın koyulaşacak diye düşünebilirdim. o yüzden kasık ağrıları ve akıntıları da dikkate almak lazım. ben dün tamamen şansa denemek için yaptım digitali çok şükür. bir de senem inkine bak sibelcim benimkinin 2 katı neredeyse koyuluk. demek ki biraz da şansa kalıyor işimiz.

dediğin gibi canım inşallah meleklerimiz bizimledir :)

geçmişi okuyorum bitaraftanda gecen kötü geçmiş ama ona üzüldüm cnm çokmu stres yaptın kafandan çıkaramadın heralde dicem ama bu testi yapıp sonucu gördükten sonra kafadan çıkmıyo zaten, ama sonuca başarıyla ulaştınız dimi bi sorun yok ???

geçmişi okuyorum bitaraftanda gecen kötü geçmiş ama ona üzüldüm cnm çokmu stres yaptın kafandan çıkaramadın heralde dicem ama bu testi yapıp sonucu gördükten sonra kafadan çıkmıyo zaten, ama sonuca başarıyla ulaştınız dimi bi sorun yok ???

malesef canım yaaa. eşim çok zor adapte oldu olaya. anladın sen işte açık açık yazmıyorum. ama sonunda oldu da.. erkeklerin stres altında olması kötü oluyor aslında onlara çaktırmamak lazım. normalde çok istekli olsalar bile böyle illaki bu gece olacak dendiğinde garip oluyorlar. en azından benim eşim öyle oldu. neyse ki başarıya ulaştık sonunda.

aslında size sormak istediğim birşey vardı benim. biz bir haftadır falan birlikte olmuyorduk. sonra sperm kalitemiz düzelsin diye çarşamba akşamı çizgiler tam koyulaşmadan çalıştık. dün akşam da gülen yüzü görünce çalıştık. üst üste olmuş oldu hiç ara veremedik. gün aşırı ilişki kuralına uyamadık. şimdi bugün de çalışsak spermler kendine gelemeden birlikte olmuş olcaz. offff....

anladım canım yaaa erkeklerin durumu bizden daha zor ben oyüzden diyorum size onlara çaktırmamak lazım diye adamlar strese grince konsantre olamıyo malesef olamadıkça sinir oluyo e bu sefer bizde sinir oluyoz hiçbişeyin tadı tuzu kalmıyo bide geriliyoz üstüne bence bundan sonra onlara asla belli etmeyelim görünce çizgiyi normal yanaşalım sorarlarsa hatta bu ay yapmıyorum test canım seni istedi gibi şeyler diyip rahatlatalımmm :teselli:
öteki konuya gelince bence 3 gün üstüste ilişkiye girmekte bi sakınca yok sperm kalitesi falan tmam önemli şeyler ama hepsininde kalitesi düşecek değilya cnm bide oturup onumu sayıcaz alla allaaa :mymeka: hem bu tezlerin ben sorunlu erkekler için geçerli oldunu sanıyorum yani spermleri az olanlar, gelişmeyenler için vs .. oyüzden sen içini rahat tut bacımmmm tam tersi ne güselki üç gün üst üste yapabiliyorsunuz asıl bunu yapmak zor hiççç takma kafanı işine bak sen hep diyoruz olucak olduktan sonra bir tanesi bile yeterli bu kadar ince hesaplar yapmamalıııııııııııı

anladım canım yaaa erkeklerin durumu bizden daha zor ben oyüzden diyorum size onlara çaktırmamak lazım diye adamlar strese grince konsantre olamıyo malesef olamadıkça sinir oluyo e bu sefer bizde sinir oluyoz hiçbişeyin tadı tuzu kalmıyo bide geriliyoz üstüne bence bundan sonra onlara asla belli etmeyelim görünce çizgiyi normal yanaşalım sorarlarsa hatta bu ay yapmıyorum test canım seni istedi gibi şeyler diyip rahatlatalımmm :teselli:
öteki konuya gelince bence 3 gün üstüste ilişkiye girmekte bi sakınca yok sperm kalitesi falan tmam önemli şeyler ama hepsininde kalitesi düşecek değilya cnm bide oturup onumu sayıcaz alla allaaa :mymeka: hem bu tezlerin ben sorunlu erkekler için geçerli oldunu sanıyorum yani spermleri az olanlar, gelişmeyenler için vs .. oyüzden sen içini rahat tut bacımmmm tam tersi ne güselki üç gün üst üste yapabiliyorsunuz asıl bunu yapmak zor hiççç takma kafanı işine bak sen hep diyoruz olucak olduktan sonra bir tanesi bile yeterli bu kadar ince hesaplar yapmamalıııııııııııı

canım benim Allah senden razı olsun içimi rahatlattın.ben eşime çizgi falan olayını bitirdim desem o bana inanmayacak :)) çünkü kendisi de yapmamı istiyor. en uygun günü bilmeliyiz diyor. zaten ben ona yanaşınca aklımızda hep bebek olduğu için neden yanaştığımı anlayacak :))))))))) ben şöyle bir çözüm buldum dicem ki bugün ne olur ne olmaz birlikte olalım çizgiler çok koyu değil ama hem canım seni istediii falan dicem çift çizgiyi yakaladığımda :))) gerçi inşallah bunlara ihtiyacımız kalmaz. inşallah bu ay hamile kalmışızdır hepimiiiiz :Saruboceq:

sperm kalitesi olayında da haklısın aslında. eşimde spermlerde sorun var mı bilmiyorum. baktırmadık biz. ben de kendime baktırmadım zaten. bu denemede 2. ayımız hani yeni başladık ya gerek yoktur herhalde dedik. inşallah bunlara baktırmaya gerek de kalmaz :))))))))))))

bugün de belim hala ağrıyor belki bugün de yumurtluyorumdur. akşama test yapayım yine.

sen dün testini yaptın mı kuzum?

kocişin benimle yaşıt kuzum. benim eşim 76 doğumlu araları çok değil :)

haha ben kocişimden 1,5 yaş büyüğüm ben 78 doğumluyum o 80 çıtır kociş aldımmm kaydirigubbakcemile3

günaydın çğdemcim hoşgeldin nasılsın canım

günaydın canım benimm opuyorumnanaktan
geçmişe baktım acuk şekercim
iyiyim işteyim çalışmak istemiyomm kaydirigubbakcemile2
dün test yaptım silik çizik çıktı bakalım hayırlısı cancan
sen nasılsın bakalım iyimisin fındık kırıldı senin demi
birde bu arada özür diliyorum senin ismin neydi şekercan :kedi:

ben hande canikoooom :) fındığı kırdık sanırım dün akşam. hayırlısı neyse o olmuştur inşallah :Saruboceq:

bu arada canım diğer topic de de yazdım ben bu ay regl den sonra hemen hemen her gün taze incir yedim 1 er 2 şer. bilginiz olsun. sonra da geçen aykinden daha erken yumurtladım. belki ilgisi vardır. bence denemelisiniz hepiniz canlarım.

ben hande canikoooom :) fındığı kırdık sanırım dün akşam. hayırlısı neyse o olmuştur inşallah :Saruboceq:

bu arada canım diğer topic de de yazdım ben bu ay regl den sonra hemen hemen her gün taze incir yedim 1 er 2 şer. bilginiz olsun. sonra da geçen aykinden daha erken yumurtladım. belki ilgisi vardır. bence denemelisiniz hepiniz canlarım.

tamam handecimmmm memnun oldum şekercannn opuyorumnanaktan
ben incir kürünü yaptıydım pek işe yaramadı ama TİFF demişti taze incir tükettim sende ye diye yiyom üç gündür dün bi yiyemedim çok yemek yiyince akşam yer kalmadı kaydirigubbakcemile3 bugün direk eve gidince aç karnına yiycem bizim bahçenin incirlerinden var bakalım onları hüpletcem inşallah işe yarar ne diyim :hulya:

X