TabebekLerin sohbet yeri ;)

yirim senii yirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
taze annişim benimmmmmm!!!!!!!!!!!!

bugün kimse bana bişi söyleyemezzzzz sabahtan beri burdayım siz gidince bende başka yerlere bakim dedim napıyımmmm

valla ben gitmemiştim hande abla gitmiş bende gitim peşine sende gel kuzummm :)))))))))

kzılarr yaaa ancak gelebildimm işyerinde işlerde varr tebriklerede birbir cevap yazdımmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin tatlıııım opuyorumnanaktan

sen bugün daha yeni kendine gelirsin o yüzden dokunmuyoruz sana yavriiiii

tamam çiçeem sen torpillisin sana bişicik demediimmm a.s.
ama diğerlerii!!!
baska topiclerde basıyoruum tek kalıyorum sonra bende gidiyom peşine hande ablacıkın

gel bebeeeem gel sen bana takıl hayatını yaşa :)

öle yaptım ztn ablacıııkk sen nereye ben oraya :)))))
sizin gibi ablalarım oldugu surece sırtım yere gelmez benim çideem ablayada söyledim bunu az öncee :))
ben cıkıyorummm kursa gec kaldımm sanırım yinee optummmmm gelmeye calısırım oradannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yavruuum benim zaten sen kanatlarımın altındasın dokunanı seni üzeni yakarım huleeeyn..

dikkat et kendine miniğim opuyorumnanaktan

bennnn geldiiiiimmm uuullllllleeeeeeeeeeeeeynnn nerdesiniz gezentiiler!!!!!!
ayçam kocişi ikna etmişsin tebriklerimi sunuyorum sana canımm :)) bi de ateş tablonu yirim senin ben!!
handem yımırtaya az kalmışş!!! seninde ov. tablonu yiyiiim emi :))
naapıonz bakeemm?

sibelim burda mısınnn??
sen dün mü yumurtladın? ya da bugün olucak?? testi ne zaman yapıonnn??

hoşgeldin senemim opuyorumnanaktan

ne bileyim herkes bir tablo yapıyor ben de eksik kalmıyım dedim eehhehe :)

handemm bugün işim çok benimm...uullleyn bi de nöbetçiyydim,şimdide yemek yapmam lazım..kardeş hastalanmış çorba yapçem ona bi yemekk... püüüfff kadın millletininn işi bitmez ki ya!!!!!!!

ehehe canım benim sağol senemim. evet çok seviyorum hayvanları. daha kedilerle olan bir sürü var da onlar evde akşama eklerim belki :)

ben kedi sevmem ama köpekleri çok seviyorummmm :)) zamanında kuş baktımm çookkk..ama köpek çok güzellllllllllllll

senemmm hoşgeldin cnm nasılsınnn
evet ben sanırım dün akşam yumurtladım çigiler koyuydu bugünde iki saat sonra yapıp bakcam
kafam çok karışık falan ama çizgiyi görünce dayanamadım nedense başladım fikfike :)))

ben her hayvana bayılıyorum valla. yerim ben onları hepiciğini :))))))

yeni bir köpüş ekledim fotoğraflarıma ama daha çok sincaba benziyor :)

handemm bugün işim çok benimm...uullleyn bi de nöbetçiyydim,şimdide yemek yapmam lazım..kardeş hastalanmış çorba yapçem ona bi yemekk... püüüfff kadın millletininn işi bitmez ki ya!!!!!!!

ayy canım çok geçmiş olsun kardeşine. inşallah çabucak iyileşir. sen de dikkat et canım vitamin falan al da sana da bulaşmasın...

bu akşam yağmur yağğcak handem dikkat ettttttttttttt :))

şu an çok terliyorum kuşum. sıkıntılı bir hava var belli yağacak. yağsa da rahatlasa hava.

hala sigara içmedim bu arada. beni kutlar mısınız bırakmaya çok kararlıyım :))))))))

hıh şimdi senin kafa karışık isteyip istemediğinden emin değilsin ya kesin hamile kalırsın sibelim demedi deme ahahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…