TabebekLerin sohbet yeri ;)

hakkaten bu kadar olur yaniii ayol iyiki kötü bişi demedik küt diye yakalancektik yoksaaaa akannehir

ayça gelmiş de gelememiş ses çıkmıyoooooooorrrrrrrr :))))

senem hanımcım aldım çok teşkür ederim :))))))))

sibooooşum bu gece sen de çalış dicektim unutmuşum :)

heee zor gelir ayça artıkın kocası geldi işleri varrrrrrr kaydirigubbakcemile3

üleynn icin fesat seninnnnnnnnnn kuşş! :KK66:) kocişime yemek verdim,sonra annemelre geldik.oruc tutmuyo benim kociş kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarrr buldum sizi sonundaaaaaaaaaaaaa hahahahaaa korkun bendennnnnnnnnnnnn :eek:
çiçeem hosgeldin canımmmmm topicimize şeref verdinn :1hug:

gerçekteeen özlersiniz diimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??? valla bende bu muhabbeti özliycem yaaaa :a015:

ay bebemm tabikide özlerizzzzzzzzzzzz mckkks!
ben yavaş yavaş çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın emii çok öpüyorum hepiniziiii opuyorumnanaktan
çiçeemm sende kendine iyi bakkkk a.s.

bakınnnnnnnn ayça hanım yokkkkkkkkkk
niyeeeeeeeeee
kocişiyleeeeeee mercimek yapıyooooooooooooo Şeniz

höhhhhhhhhhhhh sana sibell! :mymeka: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasil bi izlenim bırakmısım ben sizde böyle allahım! kendimi zapuk hatunlar gibi hissettim ayolll kaydirigubbakcemile3

aaa evet ayça mercimek yemeği yapıyormuş ahahaha.

kıslar çarpılırız valla ayçam oruçlu diil mi :))))))))))

ben çarpacam simdi apLa mapLa dinLemiciimm sırnaşık şey orucluyum tabiiiiiiii :KK66:)))) günaha girdiniz :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

ay evet oruçluydu galiba :kedi: ozman akşama hazırlık yapıyoooooooooo

yuh be yuh!!! :mymeka: akşam olunca yaaprım simdiden gerenk yok kasmaya bacımmm :eek:

eneeee bakın ne kadar iyi kısmış benim bacım yaaa lafının üstüne geldi bu kadar olur :1hug:

gecmişi okuyam dedimmmmmmm ne cok sey yazmıssınız öylee ,:KK66:
cok iyiyimdir huyum kurusun, kulaklarım cinladı bi bakıyım dedim doğru tahminmiş! :lepi:

mesaja cvp yazılmıştır hande hanımcıım :))

ne mesajı hayırdır? özel mesajlar falan noluyor ? :mymeka: birşeymi kaçırdım ? ne haltlar karıstırıyonuz benden habersiz ve gizliii :eek:lmaz: kaydirigubbakcemile3

hakkaten bu kadar olur yaniii ayol iyiki kötü bişi demedik küt diye yakalancektik yoksaaaa akannehir

yakaladınız ztn suc üstüüü kötükedihüso
annaaaaaam ayça gelmiş..hoşgeldin canım beniim

hosbulduk senemim kuşummmmmmmmmmmmmm mckk sana. bu kötü kedilere yookk :1closedeyes:
ayça gelmiş de gelememiş ses çıkmıyoooooooorrrrrrrr :))))

senem hanımcım aldım çok teşkür ederim :))))))))

sibooooşum bu gece sen de çalış dicektim unutmuşum :)

geldim kuşum geldimmmmmmmmmmm ,:KK66:
anca okudumda yazdım:KK70:

ohhhh niye en çok fırçayı ben yiyorum yaaa mafoldumben
handecim ben hiç düşünmüyorum çalışmayı çalışcak haldede değilim başım çatlıyor ağrıdan noldu böle bilmiyoum sadece bi duş alıp uyumak istiyorum

ehehe çarpacan demek ablaya kalkan eller taş olur taaaaş. sen boşuna taş olmamışsın demek :)))))))))))))))))

ohhhh niye en çok fırçayı ben yiyorum yaaa mafoldumben
handecim ben hiç düşünmüyorum çalışmayı çalışcak haldede değilim başım çatlıyor ağrıdan noldu böle bilmiyoum sadece bi duş alıp uyumak istiyorum

çete başı sensin çünkü ondan :eek:lmaz: kaydirigubbakcemile3
baştan okudummmm sayfalarııııııı kaydirigubbakcemile3

hamilelik belirtilerinden biri de baş ağrısıdır siboooooooşşşşuuuuum opuyorumnanaktan

canım yaaa şaka bir yana geçmiş olsun. çok fenadır baş ağrısıı. oruç mu tuttu seni acaba :KK43:

oruc tutuyosan sibelim ondan agrıyordur benimde agrıyor çünkü. allahtan bugun yok agrı falan :KK66:

kısss sana da yolladık ya mesajı caduuuuuuuu hani biri hakkında deli mi ne ayol falan dedik :)

Ben bu topiği önceden neden görmedeim acabaaa
Herkese Merhaba bu aradaa.s.

X